אוסף האוספים הגמר!!!

../images/Emo47.gifאוסף האוספים הגמר!!!../images/Emo47.gif

אז זהו. הגענו עד הלום. הרשימה שניצחה בסיבוב הקודם הינה רשימה 2 עם 9 קולות מול 7 של רשימה 1 (היה סיבוב צמוד). שתי הרשימות שעלו לגמר הן: 2+2=5 paranoid android street spirit exit music (for a film) talk show host how to disappear completely idioteque there there pyramid song knives out no surprises fog רשימה 2: Street Spirit (Fade Out) Nice Dream Exit Music (For A Film( Let Down Lucky How to Disappear Completely Idioteque Knives Out 2+2=5 There There Talk Show Host Polyethylene (Parts 1 & 2) תצביעו בהמוניכם. שתי הרשימות יזכו בפרס (veg הבטיח משהו טוב למנצחת ואני אוסיף). enjoy !!!

V e g

New member
וואלה? חשבתי שאני זה שאוסיף :)

אגב, רצוי שתנמקו במילים קצרות למה בחרתם במי שבחרתם או לא בחרתם במי שלא בחרתם. בכל זאת, זה הסוף

ומעט נימוקים על הבוקר

לא היו רק צדדים של "למה כן?" אלא גם "למה לא?" (למה לא מורכב יותר מ"מה נמצא שם שמפריע לי?" מאשר ממה לא נמצא, משום שאכן אי אפשר לשים הכל וככה אני אשבור תראש בעצמי בהכנת רשימה
) ובסה"כ הרגשתי שרשימה 1 למרות שאולי בכתוב תראה שווה ל2 מבחינת טיעונים - מתסכמת כמוצלחת יותר. רשימה 1 - למה לא? שום דבר לא הוריד לי את זה באופן משמעותי
, אולי קצת חלקתי על אקזיט מיוזיק ועוד איזה 2-3 שלא הלהיבו אותי אבל לא היה משהו שהייתי באמת נגד. רשימה 2 - למה לא? הנוכחות המעצבנת של החלום ה(לא) נעים, והאמת שמשום מה, למרות חיבתי אליו, פוליאתילן היה נראה לי לא שייך ומיותר הפעם... והטריגר הסופי לבחירה ברשימה 1 - הסיום המוחץ שלה, שפשוט שבה אותי בסופו של דבר, המתחיל מסכינים החוצה ונגמר ביופי מקורי יחד עם ערפל. לעומת זאת, רשימה 2 הסתיימה באופן מאוד צולע מבחינתי, שם שם + מארח תכנית אירוח (
) + פוליאתילן... שוב, אני כן מסכימה שהעדר 'לאכזב' ו'מזל' (ואו המילה הזו נשמעת כזאת מעפנה בעברית. לאקי, לאקי) הוא קצת חבל, אבל בסהכ ובאמת אי אפשר להכניס את כולם... רשימה 1 לוקחת
שבוע טוב !

kittycatbone

New member
חח אהבתיאת התרגומיםXDDD

מה זה "לאכזב" אבל?
ומילא "מזליסט" זה תרגום טוב יותר ללאקיXD חח סתם הממ.. "בר-מזל"!
שם שם ומארח תוכנית אירוחXDDDD

ציטוט מתוך ההודעה של ווג':

"אגב, רצוי שתנמקו במילים קצרות למה בחרתם במי שבחרתם או לא בחרתם במי שלא בחרתם. בכל זאת, זה הסוף" אז קצרות זה עניין אינדווידואלי - אבל הרי לך ההסבר לחפירה.

The Girl Who

New member
רשימה 1../images/Emo45.gif

בעיקר בגלל Pyramid Song, וברשימה השנייה ישנם כמה שירים שאני פחות מתחברת אליהם.

פוֹלי

New member
|2| לשלטון ../images/Emo13.gif

סורי, לא מתחברת לפירמיד סונג, גם לא לFOG. ברשימה 2 יש את פוליאטילין חלק 1&2 (אחד האהובים עליי) וגם את lucky, nice dream ו- let down. הערת בינתיים - מדהים שיש רק ארבעה שירים שונים בין שתי הרשימות

kittycatbone

New member
אכן הרשימות האלה ממש דומות../images/Emo2.gif

מה שעושה את הבחירה יותר קשהXP

SLIPPERYSLOPE18

New member
אני לוקחת את 1

כי יש שם את פרנויד אנדרויד ונו סורפרייזס.. כל שאר השירים, שיש אותם בשתי הרשימות, אני נורא אוהבת גם אז שני השירים האלה הכריעו :) את לט דאון, פולי ונייס דרים אני אוהבת אבל פחות~! (ומה הקטע לא הבנתי..)

למעלה