אוסף האוספים הגמר!!!

V e g

New member
2 ../images/Emo47.gif

כי איך יכול להיות אוסף מושלם בלי Let Down? בכל מקרה שתיהן מאוד דומות, הן גם באמת הכי טובות שנשארו, אבל 2 מנצחת.

Latisia

New member
רשימה 1!!!! :)

2 הרשימות מממש דומות אבל בחרתי בראשונה כי יש שם את paranoid android וpyramis song או וכמובן את fog שהוא נהדר. לדעתי ב2 הרשימות חסר השיר life in a glass house... לא בחרתי ברשימה השניה כי יש שם שיר או שנים שאני לא הייתי בוחרת לשים באוסף שלהם כמו polyethylene (part 1&2)

e-shfiyut

New member
2../images/Emo70.gif

אני מניחה שזה פשוט עניין של טעם... הכריע בעיקר (nice dream), האהוב.. פתיחה חזקה ב2.

Roy1232

New member
1, למרות שתכלס הן כ"כ דומות..

ו.. עזבו, אין טעם לנסות ליצור שירים של רדיוהד בסדר חדש - אצלי זה כל אלבום כיצירה בסיסית, אני לא מעז לדלג על שירים באלבומים כמו OK C או KID A.. זה פשוט לא זה אם הם לא מסודרים בסדר הרגיל. כמו שאמר פעם מישהו, הרשימה הכי טובה היא Airbag Paranoid android Subtarrenian Homesick Alien Exit Music (For a film) Let Down Karma Police Fitter Happier Electioneering Climb up the walls No Surprises Lucky The Tourist חוץ מפיטר האפיאר לא הייתי מוציא אף שיר מהרשימה הזו. האלבום הטוב ביותר בהיסטוריה של המוזיקה.

kittycatbone

New member
חח מסכימה איתך!

למרות שלעשות רשימות שירים זה כיף וכאלה! אבל אין כמו להקשיב לאלבומים, ובמיוחד של רדיוהד, ברצף לפי הסדר! ואני לא הייתי מוותרת על פיטר האפייר, לדעתי זה קטע ממש טוב

avki

New member
2. רק טיפה יותר טובה.

בסה"כ כי היא לא פספסה עם שירים שהם כמעט הכי טובים כמו There There וKnives Out ברשימה הראשונה, וכל השירים בה הם באמת הכי טוב שיש לרדיוהד להציע (חוץ מThere There, שהוא גם כמעט הכי טוב, ואם כבר HTTT, אז Where I End And You Begin או A Wolf At The Door).

למעלה