אוסף האוספים 7

../images/Emo47.gifאוסף האוספים 7../images/Emo47.gif

אוקיי....תוצאות הסיבוב הקודם: רשימה 1 זכתה עם 14 קולות מול 5 של רשימה 2. מזל טוב - ועוברים הלאה: רשימה 1: Stop Whispering (Itch EP version( Paranoid Android How to Disappear Completely Let Down Just Bulletproof...I wish I was Morning Bell I'm a wicked Child Polyethylene (part 1 & 2) Like Spinning Plates (Live EP version( Where I End and you Begin How I made my Millions רשימה 2: Everything in its right place Karma police Morning bell Fake plastic trees Exit music (for a film) Paranoid android pyramid song Just Motion picture soundtrack A wolf at the door Street spirit The tourist יופי - אז יאללה להצבעה!!! (same rules!!!) אני רעב....

scooby4

New member
שתי הרשימות טובות

אבל רשימה אחת מנצחת עם Where I End and you Begin.

vegetable man

New member
1#

כי היא רשימה יותר מגוונת ומעניינת, ויש בה כמה שירים יותר נדירים שאני ממש אוהב.
למי שהרכיב אותה מכם. וגם 2 לא רעה

kittycatbone

New member
../images/Emo127.gif2...

אבל זה היה ממש קשהXP אני מניחה שהסיבה העיקרית שבחרתי את רשימה 2 היא שאני לא מכירה 2 שירים ברשימה 1 כולל את הגירסא של like spinning plates, לעומת רשימה 2 שבה אני מכירה את כל השיריםXP וגם, ברשימה 2- בחירה חכמה להתחיל עם everything in it's right place, אבל אולי חסר לי את how to disappear completely המדהים, שהוא בערך אחד השירים ההכי אהובים עליי
(אופס אולי חפרתי קצת
)

Knives Out

New member
בוחר ברשימה 2, נמאס מהאקזוטיות..!

כל הזמן אני רואה רשימות שיותר מדי מגוונות בשירים שפחות טובים. אני בוחר לפי השירים הכי טובים. ברצינות, יש סיבה ש I am a wicked child הוא לא שיר וEverything in it's right place כן שיר.

Latisia

New member
2

הרשימה הראשונה טובה, אבל יש בה כמה שירים שאני לא מתחברת אליהם. אהה ו2 ממש קולעת לטעם שלי (=

למעלה