איך דווקא מאקזיט מיוזיק? זה אחד המדהימים! [אולי הגזמתי במילה, אבל עדיין!]
K kittycatbone New member 5/7/06 #21 איך דווקא מאקזיט מיוזיק?../images/Emo2.gif זה אחד המדהימים! [אולי הגזמתי במילה, אבל עדיין!]
K Knives Out New member 6/7/06 #25 חחח, נו, בדיחה טובה.. Let Down מדהים אבל אקזיט מיוזיק הוא אחד השירים הכי מדהימים והכי יפים של רדיוהד אי פעם. אני מקבל צמרמורת בעמוד השדרה כשהוא דופק את שיא הקרשנדו ב: Nooowwww, we are one, in everlasting peaceeeee
חחח, נו, בדיחה טובה.. Let Down מדהים אבל אקזיט מיוזיק הוא אחד השירים הכי מדהימים והכי יפים של רדיוהד אי פעם. אני מקבל צמרמורת בעמוד השדרה כשהוא דופק את שיא הקרשנדו ב: Nooowwww, we are one, in everlasting peaceeeee
י ילדה קטנה ואיש מפח New member 9/7/06 #26 לט-דאון עושה לי בדיוק אותה צמרמורת והוא לא נזקק לעלייה חדה בסולם ולצעקות כדי להגיע לכך.
A avki New member 5/7/06 #23 1. למרות ששניהם (כמעט) לגמרי לטעמי אז אלה שב1 יותר נדירים, ולכן יש פינה מיוחדת בשבילהם, וגם מבין הנדירים זה אלה שאני אוהב. ולכן רשימה 1. הו, How I Made My Millions... איזה שיר עצום.
1. למרות ששניהם (כמעט) לגמרי לטעמי אז אלה שב1 יותר נדירים, ולכן יש פינה מיוחדת בשבילהם, וגם מבין הנדירים זה אלה שאני אוהב. ולכן רשימה 1. הו, How I Made My Millions... איזה שיר עצום.