אוסקר התאומות אולסן

עונה:../images/Emo26.gif

עדיפות ראשונה:מרי קייט ואשלי בפעולה עדיפות שנייה:הרפתקאות מרי קייט ואשלי

shir08

New member
../images/Emo41.gifעונה

עדיפות 1: מרי קייט ואשלי בפעולה עדיפות 2: הרפתקאות מרי קייט ואשלי

o DaNiEl o

New member
שלי../images/Emo26.gif

עדיפות ראשונה: מרי קייט ואשלי בפעולה עדיפות שנייה: מרי קייט ואשלי מארחות

olsen cool

New member
../images/Emo46.gifהסיום הכי מעצבן לסדרה../images/Emo4.gif../images/Emo106.gif

הסיום הכי מעצבן לסדרה 1.צער גידול בנות-נשף הסיום של דיג'יי,מישל מאבדת את זיכרונה לאחר שנופלת מסוס,לאחר מכן הוא שב אליה שנית בדמותה של אשלי. 2.טובות השתיים-קארי טסה לדרום אמריקה,התאומות יוצאות לחופשה. 3.מזל תאומות-מסיבת גיל 16 המתוק לריילי וקלואי והחזרה של הוריהן להיות ביחד. כאן אתם צריכים לבחור רק באפשרות אחת.

cinderellaaa

New member
ההצבעה שלי-

1.צער גידול בנות-נשף הסיום של דיג'יי,מישל מאבדת את זיכרונה לאחר שנופלת מסוס,לאחר מכן הוא שב אליה שנית בדמותה של אשלי. זה היה סיום נחמד אבל בשביל סדרה כ"כ מצליחה עם הרבה עונות ציפיתי למשהו ע-נ-ק.

olsen cool

New member
כן זה היה סיום ממש עלוב

בכלל כשראיתי את זה לא קלטתי שזה הפרק האחרון.

NoOop

New member
../images/Emo28.gifאני:

1.צער גידול בנות-נשף הסיום של דיג'יי,מישל מאבדת את זיכרונה לאחר שנופלת מסוס,לאחר מכן הוא שב אליה שנית בדמותה של אשלי. הסדרה ממש יפה ואחרי כל הפרקים המצליחים זה מוזר מאוד שחזר לה הזיכרון בצורה כזאת... בקיצר היו צריכים להשקיע טיפ טיפה יותר, זה הסוף.

שירלי113

New member
אוקיי הבחירה שלי זה

1.צער גידול בנות-נשף הסיום של דיג'יי,מישל מאבדת את זיכרונה לאחר שנופלת מסוס,לאחר מכן הוא שב אליה שנית בדמותה של אשלי.

עונה:../images/Emo26.gif

עדיפות ראשונה:מזל תאומות-מסיבת גיל 16 המתוק לריילי וקלואי והחזרה של הוריהן להיות ביחד. עדיפות שניה:צער גידול בנות-נשף הסיום של דיג'יי,מישל מאבדת את זכרונה לאחר שנופלת מסוס,לאחר מכן שב אליה שנית בדמותה של אשלי

למעלה