אפשר להצטרף לפורום של הזמרת הכי מופלאה ?

Queenkiller

New member
בכלל לא ניסיתי להיות עוקצנית

ואין לי נגדך כלום, זה דבר ראשון. דבר שני אני לכולם אומרת לשים סימני פיסוק, כי זה די מציק לי בעיניים שלא שמים וזו שגיאה די גדולה. ודבר שלישי בגלל לא ידעתי שאת לא יודעת לפסק אז אני מצטערת. לא התכוונתי לפגוע

latebloomer66

New member
ואיך זה יראה אם אתחיל לכתוב לך בצורה הבאה :

עם,,,,,,,,,,,, המון ,,,,,,,,,,,, המון,,,,,,,,,,,,,,,סימני,,,,,,,,,,,,,,,,, ,פיסוק,,,,,,,,,,,,,,,בלי ,,,,,,,,,,,,,,סוף, אה,,,,,,,,,,,-דרך אגב יש לך כינוי מאוד מאיים למה את מכנה את עצמך מלכת הרצח ? ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::[[[[[[[[[[[[[[[[[[[}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}} {}[]()-=.<<>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<????????????????????????????,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,=-------

Queenkiller

New member
שמעי, לא באה להכנס איתך בקטנות

זרקתי הערה, ענית - סגרנו. את בטח שמה לב שאני לא כותבת כמו שציינת. צריך לדעת לשים סימני פיסוק,לא בהגזמות כמו שציינת, אבל מתי שצריך שמים. כי כשכותבים ברצף זה לפעמים לא מובן, וזו שגיאה לכתוב משפטים שלמים בלי.

latebloomer66

New member
תצטרכי לעכל ולהתמודד עם העובדה שאני לא כמוך

לגבי סימני ההפרדה אין מה לעשות ככה זה היה יהיה ותמיד ישאר .. זאת אני ותקבלי אותי כפי שאני ואם לא אז לא להתראות ושלום

Queenkiller

New member
ווואיייי לא אמרתי שאת חיייבת לשים

סימני פיסוק!!!!! כולה תיקנתי אותךךך כמו כל אחד שאני מתקנת ולא ידעתי שאת לא מסוגלת לפסק, אז התנצלתי - זהו. אמרתי שאני מצטערת, למה את חייבת להמשיך להתווכח?

R o c k s e n

New member
חבל שאתן סתם רבות

קווינקילר רק העירה לך אני בטוחה שלא הייתה לה כוונה להתווכח. צריך לדעת לקבל הערות. בכל אופן ברוכה הבאה אני ארין!

בבקשה לא לריב בפורום!!

אני חושב שהמריבה הזאת סתם גורמת לאווירה לא טובה בפורום...אז דיי בבקשה =\

latebloomer66

New member
אני בכלל עזבתי את הפורום ולא כותבת בו יותר

הסרתי אותו מהרשימה של ה "תפוז אישי" ואני לא טרול זאת לא אשמתי שמלכת ההרג מרחרחת ריב עם אפה הסולד בכל מקום
חח חוץ מזה לא אכפת לי זהו אני את שלי אמרתי שלום ולהתראות
אני הלכתי לי
שיבושם לכם בטוח לא אחסר לכם בגרוש

ר ו ח ל י

New member
למה?

אני גם חושבת כמו ארין שהיא לא ניסתה לריב איתך היא רק זרקה הערה פשוט . את ממש לא צריכה להעלב. תישארי

latebloomer66

New member
מתברר שהיא אוהבת גם את מריה קארי ../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif

וגם את וויטני יוסטון נראה לי ...?! ליאונה לואיס נולדה בלונדון, לאב ממוצא אפרו-קריביאני ולאם אנגליה, אשר בשורשיה גם נמצאים קרובים ממוצא איטלקי ואירי.

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo6.gif

אני דווקא אוהבת את מריה. אפשר לשמוע בקול שלה שהיא מושפעת משתיהן. והיא תמיד אומרת שהן היו לה להשראה.

latebloomer66

New member
אני לא כל כך בקיאה בכל מה שקשור לליאונה

פשוט רק ראיתי 2 קליפים שלה את 2 הלהיטים הראשונים אני יודעת שהיא זמרת שהיא הוציאה דיסק שהיא מארה"ב שהיא אוהבת את סלין דיון שיש לה מייספייס שהיא לקחה חלק באולפיאדה וחוץ מזה לא הרבה ... ראיתי שהיא גם נכללת בוויקפידה כערך .

ר ו ח ל י

New member
אוקיי , אז סקירה קצרה

על ליאונה :) ליאונה נולדה באנגליה, היא השתתפה וזכתה בעונה ה-3 של כוכב נולד הבריטי THE X FACTOR (אני באופן אישי ראיתי את העונה שהיא השתתפה בה, והכרתי אותה משם) היא כבשה את ארה"ב ואת העולם עם שני הסינגלים שלה BIT ו - BL. אלבום הבכורה שלה מכר מיליון עותקים בארה"ב, ולמעלה ממיליון בבריטניה. היא יותר מסתם אחת שהוציאה דיסק ואוהבת את סלין דיון, היא זמרת ענקית , אולי הכי גדולה שיש היום והיא מוערכת ביותר בעולם.

ר ו ח ל י

New member
כי היא כוכבת עולה, ושם גדול

והיא מייצגת את בריטניה בכבוד, אז הזמינו אותה [=

למעלה