אשת השבועגם את יכולה

../images/Emo47.gifאשת השבועגם את יכולה

פינת אשת השבוע
בימי שני. את יכולה לקבל זרקור על העסק שלך זו ההזדמנות שלך לומר את "האני מאמין" שלך לשתף אותנו בחוויות, פרטים ועוד לענות ולייעץ, לקבל פירגונים אז איך את יכולה לקבל הפינה? אם את חברת אירגון קישורי אמהות- פני אלי במסר אישי דרך מערכת
ונתאם מועד. צייני את שמך המלא והמעגל בו את חברה אם אינך חברת ארגון קישורי אמהות, עליך להיות חברה פעילה בפורום- להגיב, לענות , לשאול ולהתייעץ (ולא רק לפרסם)- וכעבור זמן מה נתאם מועד לפינת הזרקור ובו תהיי אשת השבוע

../images/Emo47.gifאשת השבוע - רותם טדגי רובינוב

בשבוע זה של יום האישה הבינלאומי: האם בעסק שלך את מרגישה יתרון כאישה? האם יש לך מענה מיוחד עבור נשים?

מיכל, שאלות חשובות במיוחד! תודה!

קודם כל אציג את עצמי בקצרה..... בת 36, נשואה לאוריאל, אימא לשניים: בריאל בת 5.5 ואיתן בן 3.2 ובעלת אתר http://www.Giveagift.co.il בוחרים מתנות שצריכים באמת!!! לגבי השאלות.... ובכן, אני בהחלט מרגישה יתרון כאישה בתור בעלת האתר, כי הרעיון של האתר נולד מהצורך שלי כאימא. עם חזרתי לארץ אחרי שהות ארוכה בארה"ב, ארגנתי מסיבת יום הולדת 4 לבריאל. הריצות אחר ההחלפות של המתנות שקיבלנו גרמו לי לחשוב על איך אפשר להקל על מארגני המסיבה, שלרוב זאת האימא. המטרה העיקרית של האתר היא להקל על כל אותן הנשים שמארגנות מסיבת יום הולדת ונשארות עם המון מתנות שצריכות להתחלף!!! דבר הדורש המון אנרגיה, זמן סבלנות והוצאות!!! בעקבות יצירת הרשימה על ידי האימא המארגנת גם האימא המוזמנת נהנית מהקלות שבקניית מתנה.

shirlykl19

New member
../images/Emo140.gifרשימות

הי רותם, את יכולה להסביר, איך עובדת השיטה ? אם לילדים שלי הצעירים יש יום הולדת, כדי אני עובדצ מול האתר או כיצד אני מפנה את ההורים האחרים ? האתר נפלא תודה, שירלי

כלומר- אני מוזמנת לאירוע אבל בעליו לא נרשמו

האם לא ניתן לרכוש מוצרים "סתם" מכאן ולאו דווקא מחנות?

גם וגם.....

מיכל, תודה על השאלה..... במקרה שהוזמנת ליום הולדת ואימא המארגנת לא יצרה רשימת מתנות את בהחלט יכולה לקנות מתנה דרך האתר. המתנה תשלח לאן שתבקשי, אם זה אלייך או לבית החוגגים. במקרה שאת מבקשת שהמתנה תשלח ישירות לבית החוגגים יש באפשרותך לצרף כמה מילות ברכה. כרטיס ברכה ייחודי של Giveagift.co.il יצורף למתנה עם הברכה(שכתבת באתר). את כמובן גם מוזמנת להיכנס לאתר ולראות אם התחדש משהו, אני תמיד מחפשת ומוסיפה מוצרים חדשים וייחודיים ובעיקר מוצרים ששומרים על איכות הסביבה וכו' האתר מספק מענה לשני המקרים, גם וגם.....גם אם יצרו רשימת מתנות וגם אם לא! מקווה שעניתי לשאלתך

רשימת מתנות- מה זה?

שירלי תורה רבה על הפרגון, ושלאלתך.... בוא נניח שאת מארגנת מסיבת יום הולדת לאחד מילדייך. כשבועיים לפני המסיבה את נכנסת לאתר, נרשמת בתור מארגנת מסיבה, מכניסה את פרטי החוגג/ת ופרטי המסיבה. ועוברת לשלב היותר מעניין של יצירת רשימת מתנות שאתם צריכים באמת!!! אם הילד/ה מספיק בוגרים ניתן ליצור רשימת מתנות ביחד. באתר אפשרויות מיון רבות: לפי מחיר, גיל, מין ומותג, מה שמאוד ממקד ועוזר לבחירת המתנות וכמובן נותן לך את האופציה להוסיף מתנות בכל מיני עלויות. למשל, ילדים מהגן מביאים בדרך כלל מתנות בעלות של 30 ש"ח בערך. אז את בתור אימא שיוצרת את רשימת המתנות צריכה לדאוג שיהיו ברשימה מגוון רחב של עלויות, שיתאים לכל תקציב. ברגע שסיימת עם יצירת רשימת מתנות שאתם צריכים באמת, את מוזמנת "לשתף" את המוזמנים שלכם בדבר המסיבה ובדבר יצירת הרשימה! על ידי לחיצת כפתור את מודיעה לאורחים שלכם על קיום המסיבה! ישנה גם אופציה אחרת: האתר מספק לך כמות מספקת של כרטיסי הזמנה(ללא כל עלות), שבהם את ממלאה את פרטי האירוע ומיקומו ומעבירה לגננת לחלוקה בגן ושולחת לחברים בדואר(האתר מספק גם מעטפות). המוזמנים נכנסים לאתר, אחרי קבלת "הזמנה כתובה" או מייל, מוצאים את הרשימה דרך "החיפוש" וקונים מתנה שמתאימה לתקציב שלהם. כך את חסכת לעצמך את ההחלפות שאחרי, והאימא שהוזמנה ליום הולדת קנתה מתנה בקליק!!! מדליק, לא?

הי רותם,שאלה לגבי איכות המישחק ועד כמה

באמת המישחק מעניין את הילד. איך נעשת הבדיקה? מניסיוני הרבה פעמים מישחקי קופסא שקיבלנו וניאו מעניינים ,לא היו ברורים לגבי תוכן המיחק ודרך המישחק וזה תיסכל ושעממם וכמובן מעלה אבק. וכיצד את בוחרת את המישחקים הכ"כ יחודיים שיש לך. ואם אפשר שוב את מס' הטלפון להזמנות,כי בימים אילו קשה לי לשוטט באתרים. נשיקות ובהצלחה,את סוללת דרך חדשה.

איכות המשחקים וכו'

הילה,משחק IQ Puzzler שמשתתף במבצע החודש ב- Giveagift.co.il הוא אחד המשחקים הכי נמכרים באתר מתוך קטגוריית משחקי חשיבה. משחק פשוט אך מאתגר בצורה יוצאת דופן, יחד עם זאת גודלו הקומפאקטי מקנה לו ייחוד נוסף- אפשר לשים אותו בתיק לנסיעות וטיולים. את צודקת לגבי עניין הקופסאות שנראות ממש מעניינות על המדף בחנות ומאכזבות אחרי פתיחתן......זה ממש מבאס, אני יודעת
אבל אם מכירים אישית את מי שמוכר לך את המשחקים אז הסיכוי שזה יקרה שואף לאפס. אתחיל במותגים, את רוב המותגים שאני מחזיקה באתר אני מכירה אישית בעיקר מהתקופה שחייתי בחו"ל. למשל, Melissa@Doug מותג אמריקאי עשוי עץ איכותי במיוחד. יש לנו בבית מגוון גדול של הצעצועים של המותג הזה מלפני שש שנים ועדיין הם נראים מצוין!!!! אחרי ששניים מילדיי חרשו עליהם. לזה אני קוראת הצלחה בקניית צעצוע, משחק שניתן להעביר אותו הלאה לחברה או שכנה במצב טוב אחרי שני ילדים ששיחקו בהם שעות. מעבר לכך אני גם מתנסה יחד עם ילדיי במשחקים חדשים ושונים כל הזמן, ורק אז ממליצה אליהם. ובהחלט אפשר את הטלפון
054-8118415, אגב אם תרצי אשמח להתקשר אלייך, בעצם אעשה זאת מחר בבוקר ברשותך. תודה לך הילה, ונכון אני "סוללת דרך חדשה" אהבתי את המושג...נשיקות חזרה!

נעים מאוד, רותם בעלת Giveagift.co.il

אתר שמספק פתרונות ייחודיים ליצירת רשימת מתנות שצריכים באמת ולקניית מתנה בקליק! Giveagift.co.il , זהו אתר המאפשר לך ביחד עם ילדך לבנות רשימת מתנות שאתם צריכים באמת. ולהזמין את האורחים לבצע רכישה דרך האתר. כך חסכת לעצמך ולמוזמנים שלך זמן יקר, ריצות וכאב ראש. שרות נוסף ש Giveagift.co.il מספק הוא הזמנת מתנות ישירות דרך האתר. אם זה ליום הולדת בשבוע הבא, אם לקנייה מרוכזת של ועדי הורים, ימי משפחה, מסיבות סוף שנה, ארגונים. או סתם כי בא לך לפנק את הילד/ה. באתר מגוון רחב של מתנות ייחודיות: "ערכות ירוקות"- שומרות על איכות הסביבה, צעצועיי עץ, ערכות יצירה וכו'

רעיון נפלא אפשרות של קניה דרך האינטרנט

לרותם היקרה, אני אוהבת את הרעיון של רכיש, מתנות על פי בחירה מראש דרך האתר שלך ללא הצורך לרוץ כל פעם לחנות ולהחליף מתנות כפולות או כאלו שפחות רצויות. אני בטוחה שזה יתפוס תאוצה יותר ויותר. חסכון בזמן, חסכון בדלק, בעיות בחניה התמודדות עם בקשות קניות מיותרות של הילדים בחנויות הצעצועים, צמצום כמויות הפלסטיק של צעצועים שהולכות להטמנה ומזהמות את הסביבה. פחות צורכים פחות מזהמים. והייתי אפילו משדרגת את המתנה עם רעיון לעשות שימוש חוזר באריזות היפות של המתנות במקום שיזרקו לפח לעשות בהם מהפך! איך את מחליטה אלו מתנות להכניס לרשימת המתנות? האם את נוסעת לחו"ל לכנסים של חידושים בנושא? והאם הצעצועים עומדים בתו בטיחות לצעצועי ילדים? בהצלחה מכל הלב אוהבת מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה www.greenart.co.il

מירי יקירה, תודה רבה!!!!

אכן, רכישה דרך אתר אינטרנט מונעת זהום אויר ושומרת על איכות הסביבה!!! לגבי שאלתך על החלטה אלו מתנות נכנסות לרשימת מתנות....זה מאוד תלוי באימא שמארגנת את יום ההולדת. תלוי במוצרים/צעצועים שיש כבר לילד/ה, תלוי איזה מן היכולות של הילד/ה האימא רוצה לחזק או לפתח....ועוד. לגבי השאלה אם אני נוסעת לחו"ל
....לא יקירה, אני משוטטת באתרים המובילים בחו"ל למתנות ילדים. ובקרוב כאשר אחליט מה ארצה לייבא אז גם אתחיל לטוס!!!! לגבי שאלתך השלישית והחשובה מבין כולן לדעתי, כמובן שכן!!! כל המוצרים באתר עומדים בתו בטיחות לצעצועי ילדים. לאחרונה מצאתי חברה שמשווקת מוצרי פלסטיק משגעים (בקרוב באתר!!!) שעשויים מפלסטיק ממוחזר , את בטח תתגאי בי עוד קצת בשל כך!!!
המון תודה לך מירי על הפרגון ועל שאלות מעניינות!

אני כבר מחכה למוצרים מפלסטיק ממוחזר

רותם יקרה, אשמח לעשות פרסום למוצרים שלך במיוחד לפלסטיק הממוחזר. כל פעילות שמעודדת התחשבות בסביבה למען הדורות הבאים ראויה לעידוד ופרגון. כל הכבוד!!! עלי והצליחי מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה http://www.greenart.co.il

בשמחה....

מירי, מסכימה איתך לגמריי, כל כך חשוב שנשמור על כדור הארץ שלנו!!!! זה אחד הסיבות שאין באתר מוצרי פלסטיק ובעיקר עץ או פלסטיק ממוחזר(בקרוב). זה קצת יותר יקר, אבל שווה ומומלץ, גם על מנת לשמור על איכות הסביבה וגם בגלל שהמוצרים נשמרים לשנים רבות. אשתף אותך ברגע שהמוצרים יעלו לאתר, אשמח לשיתוף פעולה, זה יכול להיות מדהים!!! תודה יקירתי....יום מקסים, רותם

קצת על עצמי.....

שמי רותם, בת 36 נשואה לאוריאל, אימא לשני ילדיי המקסימים: בריאל בת 5.5 ואיתן בן 3.2 ו בעלת אתר http://www.giveagift.co.il יולי 2010, אוהבת מאוד את מה שאני עושה, מאמינה שרעיון רשימת מתנות נחוץ וחיוני לתקופה הלחוצה של זמנינו. אני בטוחה שיום יבוא ו1 מכל 5 נשים תיצור רשימת מתנות לילד/ה שלה, גם בכדי להקל על עצמה וגם על המוזמנים שלה. בתחילת הדרך נתקלתי בלא מעט התנגדויות ליצירת רשימת מתנות, וההתנגדות הרווחת הייתה "לא נעים לי...". לעט לעט הדברים משתנים, אמהות שהשתמשו בשרות והתנסו ביצירת רשימת מתנות, קיבלו מתנות שהיו צריכים ולא היו צריכות לדאוג להחלפות משווקות נאמנה את האתר עם השרות הייחודי שלו. אני יודעת שאם אימא שמארגנת מסיבה תדע איזה הקלה/נחת היא תביא למוזמנות וכמובן גם לעצמה, היא בהחלט תשתמש בשרות הייחודי שהאתר מציע- יצירת רשימת מתנות.

אמאמיה

New member
רוצה להמליץ על האתר של רותם

מודה ומתוודה שאני אוהבת ימי הולדת ומשקיעה מחשבה וזמן במתנות, ולא בא לי עוד משחק לערמות הצעצועים בחדר... באתר של רותם מצאתי מבחר מתנות מקסימות ואיכותיות קניתי שתיים ממש מוצלחות לבן ה-6 שלי - ערכת קסמים ומשחק זכרון של המצאת סיפורים והכי חשוב - השירות המסור, ההמלצות וכיף לקבל את המתנות ארוזות :) להת מיה

למעלה