אשת השבועגם את יכולה

האתר של רותם מקסים והשירות נהדר

כל כך כיף לשוטט באתר של רותם ולראות את כל המשחקים המיוחדים שיש הזמנתי כבר מספר משחקים שירות נהדר ומחכה כבר לשבוע הבא לקבל עוד משחק שהזמנתי ממליצה בחום

שירה, המשחקים שהזמת בדרך אלייך.....

שירה, קודם כל המון תודה!!! וכן, מביאה לך את כל שהזמנת ביום שלישי הבא 15/03. תזכירי לי בת כמה הקטנה שלך? כמעט שלוש, אם אני לא טועה, נכון? ובכן יש לי משחק מעולה להמליץ לך! אביא דוגמא ביום ג'. איתן כל כך נהנה ממנו שזה מדהים!!! נתראה בקרוב....

shirlykl19

New member
משחק ה"פרמידה"

רוצה להמליץ לכל משפחה להחזיק בתיק את "משחק הפרמידות" בשפת של ילדי, או בשמו המקורי - IQ puzzler . רכשתי אותו מרותם דרך פרסום באתר. המשחק מרתק. הילדים שלי משחקים בו בכל הזדמנות. יתרון נוסף של המשחק הנו גודלו - הוא קטן וקל ומתאים לכל תיק. רותם תודה !! שירלי

תודה רבה שירלי על ההמלצה!!!

אכן, IQ Puzzller הוא הצלחה מסחררת גם אצלנו.....אפילו אני לא מצליחה להפסיק כשאני מתחילה. כמה קטן ככה גדול המשחק הזה אה? האמת שיש עוד כמה כאלה מהמותג הזה, אשמח להמליץ אם תרצי
תודה לך שירלי!!!

איך נולד הרעיון?......

עם חזרתי לארץ אחרי שהות ארוכה בארה"ב, ארגנתי מסיבת יום הולדת 4 לבריאל. הריצות אחר ההחלפות של המתנות שקיבלנו גרמו לי לחשוב על איך אפשר להקל על מארגני המסיבה. בתור אישה שעבדה במשרה כמעט מלאה לא ידעתי מתי בדיוק אני ניגשת להחליף את המתנות. הרי לגשת לחנות צעצועים עם שני ילדים אחרי הגן יכול להפוך לסיוט גמור. איך אפשר להתרכז רגע ולראות למה ארצה להחליף את המשחקים שקיבלנו, הרי צריך להשגיח על הקטן שלא יכניס משהו מלוכלך לפה ולהיות עם המון סבלנות לשאלות של ילדה סקרנית בגיל ארבע........בקיצור, איך אמרתי? סיוט גמור! ואז עלה לי הרעיון....רשימת מתנות לימי הולדת של ילדים
בדומה לחתונות בחו"ל, פתרון מדהים לאימא עובדת!!! וזה קרה... באוגוסט 2009 אני יחד עם אוריאל שתומך ועוזר בכל דרך אפשרית התחלנו להקים את האתר. האתר עלה לאויר ב-12/09!!! אנ י זוכרת שאת הסקיצות הראשונות קיבלתי כשהיינו בחופשת קיץ בצפון....וכל כך התרגשתי ושמחתי שזה קורה ואני כל כך גאה בעצמי היום!!!!
תודה רבה לכם, רותם

ממליצה בחום על האתר, השירות ורותם עצמה!

המתנות מגוונות וייחודיות, השירות אדיב וחם והרעיון עצמו חוסך לנו כ"כ הרבה זמן כאימהות עסוקות!!

תדה יעל!!! ההפתעה בהמשך.....

אני מסמיקה
המון תודה....ממש כיף לשמוע!!! את לגמרי צודקת לגבי חסכון בזמן, אנרגיה וכסף בכל הקשור ליצירת רשימת מתנות. דמייני לעצמך שקיבלת הזמנה ליום הולדת בשבוע הבא...מה עובר לך בראש? "אוף..., עוד יום הולדת? שוב פעם ללכת לחנות צעצועים? מה אקנה? מתי אעשה את זה? טוב, לא עכשיו, אין לי זמן לזה...." תסריט מוכר נכון? ומה קורה אז? את בדרך כלל שוכחת מההזמנה עד יום לפני המסיבה במקרה הטוב....ומה קורה אחרי? את רצה לחנות הקרובה שיש למרות שאת מאוד מאוד עסוקה ולחוצה באותו היום!!! אבל מה לעשות? אין ברירה, נכון? ועכשיו דמייני לעצמך שקיבלת הזמנה והפעם את מגלה שהאימא יצרה רשימת מתנות ב-Giveagift.co.il! מה עובר לך בראש? איך את מרגישה עם זה? את בטח אומרת לעצמך "יש!!!, אקנה מתנה בקליק ולא אצטרך אפילו לעזוב את הבית, לחשוב מה לקנות, מתי לקנות, אשים את ההזמנה ביומן, ואחרי שהילדים ילכו לישון אתחבר לאתר ואקנה משה!!!" את קולטת את הפשטות של העניין ואומרת לעצמך.....גם אני אהיה מקורית ואצור רשימת מתנות במסיבת יום הולדת הבא..... נתראה בשמחות..... רותם

למעלה