אשת השבוע- גם את יכולה!!!

איך את מיעצת למטופלים לשמור על רוגע

למיה היקרה, נשמע שזה קרוב ליוגה, האם השיטה שאת מטפלת "ספלטר" האם היא מכוונת אותנו למציאת האיזון בין כל המטלות והלחץ הקיימות לנו בחיי היום יום. מאחר ואם לא נשאר זמן להפעיל את הגוף מובן שזה משפיע ישירות על הנפש. איך את מכוונת אותנו למצוא את איזון ביום יום בין הגוף לנפש? המטלות שלנו רבות מאוד אבל הגוף לא עומד בלחץ שמפעילים עליו. האם השיטה מטפלת במציאת האיזון הזה? תודה מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה www.greenart.co.il

אמאמיה

New member
הי מירי, שאלת את שאלת מליון הדולר...

כולנו הרי עסוקות וכמה קשה למצוא את הזמן לטפל בעצמנו, גם אם התוצאות ברורות, לכן רוב האנשים מגיעים לטיפול עם מצבים אקוטיים ולא רגע לפני... אני מאמינה בטיפול ותחזוקה מונעת של הגוף, אשר מפחיתים מתכיפות ועוצמת המחלות, במקביל, כמובן עובדת עם אנשים למצוא בדיוק את הדרך שלהם לשמור על עצמם גם ברמה הפיזית וגם הנפשית. להבדיל מיוגה ושיטות תירגול אחרות (ונפלאות!), אני עובדת עם אנשים באופן אישי, בצורות מגע שונות ותנועה, לאחר איבחון מעמיק החושף ומגדיר את הבעיה מבחינת טווח, עומק והדרך בה מופיע אצל אותו אדם. הרי לכל אחד הסטייל שלו, המיגרנה שלו, כאבי הגב שלו וכו'. בצורה כזו, הטיפול מאד ממוקד, אפקטיבי ומרגישים בשינוי כבר מהפגישה הראשונה. התהליך הקבוצתי הוא בעצם עבודה אישית בתוך קבוצה, לפי נושא שאנו מגדירות מראש, כמו בסדנא: נשים מתחברות לבטן, שם אנו מתמקדות במחקר של מערכת היחסים שלנו עם אזור הבטן. בתהליך זה נקבל כלים לעבודה עצמית בבית, ובהחלט ניתן ע"י תרגול להגדיל נוכחות של שקט בחיינו. מקווה שעניתי לך, תודה, מיה

תבורכי על הרצון לטפל באנשים באיבחון מעמיק

למיה היקרה, התרשמתי מאוד מתשובתך, ונראה לי שאכן הטיפול מאוד ממוקד. אבוא להתנסות בעצמי ובטוחני שלא אתאכזב. תבורכי על היכולת לעזור לאנשים לתחזוקה נכונה של הגוף והנפש. אני מקוה שיש מי שמטפל גם בך מאחר ואת כל הזמן נותנת לאחרים אל תשכחי גם לקבל קצת עבורך.... בברכה, מירי

אמאמיה

New member
תודה מירי על תשובתך המקסימה,

הבסיס של גישת הרפואה המונעת הוא קודם כל לדאוג לבריאות, כדי להימנע / לצמצם מחלות, וכמובן להתמודד יותר בקלות עם מצבים קשים או לא נעימים בחיים. זו עבודה, אך שכרה בצידה :) תודה על הכנות והדאגה, מחמם את הלב

סדנת נשים מתחברות לבטן

לאחרונה השתתפתי בסדנה המדהימה שמיה מעבירה בעניין המורכב הזה שנקרא - בטן... היתה סדנה חווייתית ומרתקת, תודה רבה על מפגשי הבוקר הקסומים באווירה נשית, חמה ומקבלת. ממליצה בחום גדול לכולכן, לא תתאכזבו כרמית

אמאמיה

New member
תודה כרמית, את מקסימה ,

כמה נעים לקרוא המלצה כזו לבבית מעל דפי האינטרנט... האם יצא לך לתרגל בבית משהו ממה שלמדנו בסדנא?

danitsp

New member
פרטים על הסדנא שלך

הי מיה, הייתי שמחה לדעת קצת יותר פרטים על הסדנא שלך: "נשים מתחברות לבטן". כמו כן, מתי את פותחת את הקבוצה הבאה?

אמאמיה

New member
הסדנא הקרובה נפתחת ב-11/3

בשמחה - מפגש מבוא יהיה ביום שישי הבא, ה-4/3 בת"א - מוזמנת בחום במפגש תוכלי להתנסות, להכיר, ולהתחיל את הבוקר בתנועה תשלום סמלי של 40 ש"ח והנחה למי שתירשם ותמשיך לסדנא המלאה. פרטים נוספים תקראי http://body-work.blogspot.com/2011/01/blog-post.html בנות שהיו בסדנא, מספרות שהן למדו להתייחס לבטן שלהן בצורה יותר נעימה, לקבל אותה קצת יותר, פחות להתעלם מקיומה ולנסות לשנות... שהיה להן כיף להתחיל את יום שישי וסוף השבוע במפגש הנשי והאינטימי שלנו. שלמדו הרבה על עצמן, על היחס שלהן לגוף, לדימוי שלהן - הרבה תובנות שהגיעו מתוך עבודת גוף אמיתית ומעמיקה. להתראות, מיה

אמאמיה

New member
../images/Emo212.gif ואיך אפשר בלי עוגה לשבת –

עוגה קלילה, טעימה, עשירה ואפילו (קצת) מזינה. הבן הבכור שלי חגג לא מזמן שש שנים. איזה עוגה תרצה? תותים!! אז בחרתי לעשות קאמבק לעוגת הסברינה משנות ה-80, חקרתי והתעמקתי בנושא ובסוף יצאנו עם פרפרזה בריאותית למתכון של בני סיידא: + לחמם תנור ל-180 מעלות + לשמן תבנית 26 או 2 אינגליש החומרים: 6 ביצים מופרדות (עדיף אורגניות, בטמפ' החדר) 1 כוס סוכר (קנים אורגני) 1 כוס שמן 1 גביע יוגורט 1 כפית תמצית וניל 1 כוס קמח כוסמין אורגני 1 ¼ כוסות סולת מלאה 2 שקיות א. אפיה להקציף את החלבונים עם ¼ כוס סוכר לקצף נוקשה. בקערה נוספת – להקציף את החלמונים והסוכר הנותר לקציפה תפוחה ואוורירית, אליה להוסיף את השמן,היוגורט ותמצית הוניל ולערבל עוד כדקה. לקפל את קצף החלבונים לתוך הבלילה, לצקת לתבנית ולאפות כ-40 דקות עד שהקיסם יוצא יבש והעוגה הזהיבה. כשהעוגה בתנור להכין את הסירופ: ¼ כוס סוכר (קנים) כוס מים כמה טיפות ת. וניל או מי ורדים להביא את כל החומרים לרתיחה בסיר קטן ולבשל כ-5 דקות. כשהעוגה מוכנה – להוציא מהתנור ולשפוך עליה את הסירופ בסבלנות עם כף עד שנספג כולו בעוגה. להגשה: לכבוד אירוע חגיגי – להתפנק עם תותים וקצפת. טעים גם ככה בתאבון ושבת שלום, מיה

אמאמיה

New member
תודה על שבוע מקסים כ'אשת השבוע' - שאלות?

הזדמנות אחרונה 'לשוחח' איתכן... על גוף, נפש ומה שביניהם
שבוע מקסים שיהיה מיה

תודה לך על הארות וידע ניכר ומסקרן - היה תענוג

הייתי קוראת סמויה אבל נהניתי עד מאוד מהידע הרב והרגש שניכר מבין שורותייך. ממתינה למפגשינו הנכסף... ואולי לשיתופי פעולה?:) שבוע מקסים, נטלי בן ישראל צלמת ותרפיסטית באמנויות פוטותרפיה לנשים 054-6616906 [email protected] www.nataliebenisrael.com

מישל132

New member
מיה המקסימה

רוצה לשתף את כולכן בזה שאני לא ממש מופתעת מהבחירה של מיה לאשת השבוע. הידע, המקצועיות, האיכפתיות , הגישה- מעוררים התפלאות. מאחלת לך ,מיה ,המשך דרך פורה ומהנה. מישל

מירה72

New member
ממליצה בחום!

הייתי בטיפול אצל מיה, היא טיפלה בי ביידים חמות וקשובות יצאתי מהטיפול שלווה ומרוממת, תבורכי. וגם השתתפתי ביום שישי לפני כשבועיים השתתפתי בסדנא "נשים בתנועה" - חוויה קסומה מעוררת ומחברת, כיף גדול. תודה מיה

אמאמיה

New member
תודה מירה יקרה -

על הפירגון והנוכחות, והפליירים המקסימים והמדוייקים שאת מעצבת עבורי בחצי שנה האחרונה את ממש פורחת המשיכי כך...

למעלה