אשת השבוע- גם את יכולה

../images/Emo47.gifאשת השבוע- גם את יכולה

רוצה לקבל זרקור לעסק שלך? להוביל כאן בפורום? לקבל במה לומר את מישנתך? את "האני מאמין" שלך? לספר על העסק, על עצמך, לענות לשאלות, לייעץ, לקבל פירגונים ובכלל...במשך מספר ימים? איך מתקבלים ל"אשת השבוע"? פונים במסר אישי למיכל קנדל, מנהלת הפורום ומבקשים אם את חברת "קישורי אמהות"- מיד יקבע לך מועד בתאום מלא איתך במידה ואינך חברה באירגון שלנו- אבל את חברה פעילה כאן בפורום- גם לך מגיע תאום מועד

../images/Emo47.gifאשת השבוע- מירי ישראלי

איך "נשאבת" אל הנושא "הירוק"??
אילו עיצות מעשיות את יכולה לתת לנו- "צעד קטן" ומשמעות גדולה כשזה מתמשך?

"ירוק"?!?!?אני סקרנית לשמוע ( ולקרוא)../images/Emo153.gif

אני מאד ירוקה ואשמח לשמוע כל הצעה ורעיון... הרבה מהמידע אני משלבת גם בהצגות הירוקות שלי...

אבישג היקרה - בובות זה דוגמה ליצירה ירוקה

לתאטרון הבובות שלך, יכולות מדהימות של שימוש מושכל במשאבים שכבר צרכו ומיועדים להטמנה ומהם ניתן להכין בובות מדהימות כולל כל הבגדים לבובות, מאיסוף ושימוש חוזר של מוצרי פלסטיק, בדי ריפוד, בדי וילונות, מקלות עץ של ריח שסיימו את ייעודם ועוד ועוד מוצרים שאנשים ממהרים להיפטר מהם. תאספי אותם ומהם תיצרי את הבובות וגם תלמדי איך ליצור בובות בהנאה למי שירצהץ תוכלי לראות באתר שלי בובות שיצרתי מבקבוקי אקטימל, פלסטיק קופסאות פח קרטוני חלב אריזות קרטון וכו'. www.greenart.co.il בהצלחה, מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה

אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה - גרין ארט

שמי מירי ישראלי, אני אומנית, יוצרת אקולוגית, מרצה ומנחת סדנאות יצירה במגוון של חומרים וטכניקות תוך התמקדות במיחזור ושמירה על איכות הסביבה. בעלת תעודת הסמכה של הדרכת אומנות רב תחומית ובוגרת קורס מנהיגות סביבתית. גיליתי את הפוטנציאל הגלום בשימוש בפסולת לצרכי אומנות ויצירה ואני נרגשת כל פעם מחדש מתגובת האנשים שנחשפים ליצירה בתחום זה, ומההנאה הרבה הנגרמת לאומן היוצר בתוספת הערך המוסף של פעילות למען הסביבה. חשבתי לעצמי כי זה מוזר כי אנו צורכים ממשאבי כדור הארץ, משתמשים בהם ובסוף המשאבים הופכים לפסולת תוך זמן קצר ואז אנו מוציאים הרבה כסף וצורכים שוב משאבים חדשים ושוב מזהמים את הסביבה וכך התהליך חוזר על עצמו שוב ושוב. החלטתי כי ניתן לעודד את הקהילה כי הפסולת שכבר צרכנו, תהפוך בעצמה למשאב חדש ומאתגר ונעשה בה שימוש חוזר ומושכל ליצירת יצירות מדהימות מבלי לפגוע בסביבה. קשרי הגומלין המהודקים בין סביבה, כלכלה חינוך וחברה הם תלוייםזה בזה וכל אחד מאיתנו יכול לתרום לשיפורם. לכן אני מזמינה אתכם לבקר באתר שלי www.greenart.co.il בו תוכלו להתרשם ממבחר הפעילויות שאני מציעה: מגוון סדנאות יצירה מחומרים ממוחזרים לילדים ומבוגרים. חוגים וקורסים לפיסול בעיסת נייר לילדים ומבוגרים. הרצאות וסדנאות חוויתיות לעובדים ואנשי חינוך פיסול סביבתי וסדנאות יצירה בבתי ספר ומוסדות חינוך הפנינג ליום ירוק לארגונים וחברות אני מזמינה אתכם לחוויה שתפתח את הדמיון והיצירתיות ותגרום לכם צמיחה אישית, תחושה של עשייה טובה למען עצמך, איכות הסביבה ולמען כולנו. 052-4044582 09-7417594

מירי אומנית המיחזור המדהימה

מירי עושה דברים מדהימים שלא יאומן שהם מפסולת שאנחנו זורקים. כנסו לאתר שלה ותראו איזה תרנגול מדהים היא יצרה ממש יצירת אומנות שלא רואים כזו. כיף לכל הילדים ולמורים שמשתתפים בסדנאות שלה היא מלמדת ליצור דברים מדהימים ותוך כדי שומרת על כדור הארץ שלנו בהצלחה בהמשך

תודה על הפרגון-כל אחד יכול

כל הורה יכול לחנך את הילד שלו גם לצמצם את הצריכה וגם לפתח חשיבה המצאתית ופיתוח הדמיון. לדוגמה להראות לו את קרטון החלב ולשאול אותו מה ניתן ליצור ממנו במקום שילך לפח, ניצור ממנו מהפך! תראו איזה תשובות מקוריות תקבלו. אינשטיין אמר שאם נעודד את פיתוח הדימיון נוכל להגיע לחשיבה המצאתית יצירתית וכך החלו כל ההמצאות הגדולות של המאה אז תתחילו לדמיין וליצור בהנאה רבה וגם נועיל לסביבה. רעיונות אצלי באתר www.greenart.co.il

כל הכבוד למירי על הפעילות שלה!!!!

מירי יקירתי, מאוד גאה בך על הפעילות הכל כך יצירתית, מיוחדת והכרחית לסביבה!!!! כל דבר קטן כדגול שאת עושה סוחף אחרייך המון אנשים ומראה להם את הצורך בלשמור על איכות הסביבה!!! תבורכי!!!!!

רותם יקרה גם הפעילות של האתר שלך עוזר לסביבה

רותם יקרה, מפרגנת לך על הרעיון של האתר שלך לרכישת מתנות לימי הולדת גם הקנייה דרך האינטנרט חוסכת בזבוז אנרגיה ובזבוז צריכת מוצרים שלא לצורך נסיעות, זמן מיותר ופליטת גזי חממה בנסיעות מיותרות של רכישה והחלפת מוצרים שאין בהם צורך ובכלל שיש מוצרים שאת מוכרת מפלסטיק ממוחזר. גם את מושיטה יד לסביבה. שאפו!!

dinart

New member
במקום לפח מהפך ../images/Emo146.gif משפט שלמדתי ממירי

כל כך נכון!! והיא מראה את זה בכל מה שהיא עושה בצורה יצירתית בצורה מדהימה. מירי מעבירה הדרכות בבתי ספר והתוצאות מרשימות ביותר. מעלה תמונה (מירי תעלי עוד) שכולם יוכלו להתרשם מההנאה של הילדים וההורים ומהתוצאות הצבעוניות שמקשטות את בתי הספר ונותנות להם מראה מיוחד במינו!

במקום לפי ניצור מהפך!

דינה תודה על הפרגון, אכן מן הפסולת שלנו ממש ניתן ליצור מהפך. צריך רק להפעיל את הדמיון והיצירתיות והיא מיועדת לכל הגילאים ולכל האנשים גם בבתי חולים כתרפיה לאומנות גם לפגועי נפש, עם ילדים, נוער, חיילים מבוגרים וגיל הזהב. גם כפעילות חינוכית מגבשת עם הורים וילדים למשל התמונה המצורפת שהכינו הורים עם ילדים פרפרים מדהימים מבקבוקי פלסטיק לטיפוח ונוי חצרות וגינות. הנה גם את יצרת עם ילדייך בעקבות הרעיונות שלי. שמחה שיכולה לעזור והלשפיע. בהצלחה

dinart

New member
הכנתי עם הבן שלי בסוכות שעבר מובייל מבקבוק

הוא מאוד נהנה. חתכנו מהבקבוק פרפרים ופרחים, הוספנו חרוזים ביניהם. יצא קישוט מאוד יפה לסוכה והוא היה מאוד גאה בו. והכל בזכות הרעיונות של מירי באתר שלה.

אקולוגיה בחשיבות עליונה!!! אבל...

מירי היא קודם כל אמנית יצירתית ומרתקת!!! מירי נעזרה בשירותי למטרת צילום קטלוג של עבודותיה. הגעתי לביתה ועשיתי סיבוב קטן בסטודיו האינטימי והכל כך מזמין... נשים יקרות!!! האישה ריתקה אותי מבחינת המעוף היצירתי שלה!!! מתרנגול אדיר מימדים, צבעוני ויפיפה, לפסל גיישה יפנית מעודן ועד לרקדנית ברזילאית מתוכשטת ומפתה... תענוג צרוף! חברו את היכולת היצירתית הזו עם עבודה מוקפדת, דגש לפרטים הקטנים ביותר, יכולת הסברה מעמיקה וסופר מקצועית לכל שכבות האוכלוסיה והחשוב מכל... שימוש בפסולת וחומרים ממוחזרים בלבד ושליחות אמיתית לשיפור המצב האקולוגי, תוך הגברת המודעות להנאה וחשיבות שבעבודה האמנותית!!! ממליצה בחום על האישה המוכשרת והיקרה הזו - מירי ישראלי. נטלי בן ישראל צלמת, תרפיסטית באמנות פוטותרפיה לנשים 054-6616906 www.nataliebenisrael.com

יצירות שלי מצולמות ישתתפו בתערוכת "אקו ארט"

נטלי היקרה, תודה על הפרגון, אכן היצירה מחומרים שיועדו להטמנה דורשת מהיוצר פיתוח דמיון וחשיבה המצאתית ומפרה. נהנתי מאוד מרגישותך הרבה הרצופה בעין מקצועית הבוחנת כל דבר בשטח לצורך צילום מוצלח, יצרת עבורי צילומים מרהיבים של היצירות שלי לדוגמה " הגבר גבר " שלי שישתתף בתערוכה ראשונה בארץ לאומנים אקולוגיים שהפתיחה תתקיים בראשון לציון בתאריך 5.4.11 ועוד יצירות רבות נוספות. ממליצה לכולם בחום על שרותך המקצועי ונועם הליכותייך. מצורפת אחת התמונות שלך של הגבר שלי שעשוי כולו מקרטוני חלב, פסולת קולבי מתכת, עיתונים, קרטוני אריזות, שאריות עץ ודשא סינטטי. תודה מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה. www.greenart.co.il

עצות מעשיות "צעד קטן" שיהיה בעל משמעות גדולה

למיכל היקרה, נשאבתי לתחום היצירה הירוקה, עקב קורס שלמדתי מנהיגות סביבתית איכותית וכאשר הגעתי למטמנות וראיתי את כל כמויות הזבל שאנו מייצירם ומזהמים לנו את האדמה, מיי התהום והגזים הנפלטים לאויר למדתי את תחום הסביבה על מנת להבין את סוגי החומרים שאינם מתכלים והחלטתי לסיים את עבודת הגמר שלי בתום 3 שנות לימודי הדרכת אומנות בתחום חדש שלא מלמדים אותו שהוא האומנות האקולוגית. עקב הפרויקט גמר שהתחלתי לחקור מה ניתן לעשות שימוש חוזר בכל חומרי הגלם שכבר נלקחו ממשאבי כדור הארץ, פיתחתי והמצאתי רעיונות רבים עד שקבלתי את אישור משרד החינוך ללמד קורסים למורות וגננות את נושא האומנות הירוקה המושיטה את ידה לסביבה וכמובן שזה יעבור לדור הבא וכל ילד יהיה שגריר במטרה גם ליצור ולהנות תוך פיתוח מודעות לצמצום נזקי הסביבה. הסדנאות שלי מתאימות לכל הגילאים מהגן ועד גיל הזהב וגם לימים ירוקים לחברות. אני מרצה ומדריכה את התחום הזה וגם פתחתי תוכניות הדרכה לבתי מלו, מתנ"סים, בתי ספר והשמיים הם הגבול בתחום שלי. אני מצרפת לך עצות מעשיות שכל אחד יכול לעשות צעד קטן שיהיה בעל משמעות גדולה. אומרים תפעל מקומי תשפיע עולמי! http://www.greenart.co.il/category/garbage לדוגמה אם תקני ראש טוש חדש שמחליף צבעים גם תרגישי כמו בדיסקוטק וגם תחסכמי המון מים נורות חשמליות חסכוניות בחשמל ידיודיות לסביבה חומרי ניקוי שאינן מרעילות מיחזור כל מה שניתן למחזר צמצום שימוש בשקיות ניילון גינות אורגניות שימוש מושכל במאבים רכישת מוצרים תוצרת הארץ באריזות גדולול שניתן למלא כל פעם מחדש את הבקבוק שימוש מושכל בדיו למדפסת מיחזור נייר עיתון פלסטיק זכוכית ועוד שתילת עצים רבים להצללה שמקררת את קירות הבית צמצום צריכת חשמל מיותרת (אנרגיה סולארית) ועוד הרבה שינויים בהרגלי הצריכה שלנו שיחד נשפיע רבות על צמצום פליטת גזי החממה. בנתיים נמחזר וניצור ולכדור נעזור!

מירי, איפה היית בחיי עד היום?!?!?!?../images/Emo24.gif

אני נרגשת לקרוא את מה שאת כותבת.... אני לא מכינה בובות, אני מציגה איתן הצגות בעלות מסרים אקולוגיים. בדיוק כמו שאת התבטאת כאן- שיהיו השגרירים שלנו ויגדלו עם ערכים והרגלים לשמירה על הקיים ולהיטיב עמו. ואני רואה בזה את השליחות שלי! ברגעים אלו ממש, אני קובעת כמה הצגות בכרמיאל, לכ לכיתות א'-ב', שבמסגרת "שבוע הניקיון" שלהם ילמדו גם איך לשמור על כדור הארץ בהצגה " להציל את הכדור הגדול" אם כל אחד מהילדים יחזור הביתה ויפנים הרגל אחד בלבד - עשיתי את שלי! אשמח מאד לשת"פ איתך!

אני פה להדריך איך להיטיב עם האדם והסביבה

אבישגתיאטרון בבות יקרה שלי מי שמחפש אותי מוצא אותי, אני פה שומרת על הסביבה ומלמדת איך להנות וליצור מהדברים הכי נחותים שכולם כה ממהרים להיפטר מהם. שלך באהבה מיר ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה www.greenart.co.ila> border=0 src=https://timg.co.il/f/Emo24.gif>

shirlykl19

New member
מה למחזר ?

מירי שלום, האם כל פסולת ניתנת למחזור ? כיצד ניתן להפוך את הנושא לדרך חיים ? היצירות שלך מדהימות - קשה להאמין מאלו "חומרי גלם" (או לייתר דיוק - זבל) את יוצרת פרחים, תיקים, פסלים ועוד. תודה, שירלי

למעלה