אשת השבוע- גם את יכולה

טיפים לכולם - ללכת למחזר עם הילדים

להוות דוגמה ומודל חיקוי לילדינו זאת חובה וגם זכות. לגבי מה למחזר: באתר שלי הכנסתי פירוט מדויק מה למחזר והיכן. פלסטיק, נייר, זכוכית, אלומינום,קרטון,דיסקים ודיסקטים, סוללות,שקיות פלסטיק, פסולת אלקטורנית, בגדים וטקסטיל, תרופות שפג תוקפן,רהיטי פלסטיק, פסולת אורגנית,חפצים לתורמה,ספרי קריאה מתכות שאינן בפקדון וזכוכית להביא למוקדי יצירה. אתרים למסירה לקניה ומכירה של מוצרים יד שניה. אשמח לקבל את הדיקסים והדיסקטים, מי שיביא לי יקבל שי מדהים ביופיו מהמוצר. מצרפת את הקישור לפירוט. אשמח לשמוע התקדמות על כך. http://www.greenart.co.il/conect ללחוץ על הקישור המדריך לממחזר המתחיל. בהצלחה

אמאמיה

New member
תודה על הטיפים, ועל השירות החשוב שאת עושה

בנושא מיחזור ואיכות הסביבה, במיוחד עם הילדים כ"כ חשוב להביא את הנושא למודעות, ו-יפה שעה אחת קודם :) מירי ממש חיה את הנושא, ואפשר ללמוד ממנה הרבה גם בתחום היצירתי וגם הסביבתי והחברתי שנשזרים בעבודה באהבה יישר כוח מיה

תודה מיה היקרה

למיה היקרה, שמחה לתת טיפים מועילים ולתת רעיונות חינוכיים יצירתיים. אני מקבלת הרבה מיילים מסגלי הוראה ואנשים שיוצרים שכותבים לי כי מקבלים מהאתר שלי השראה ורעיונות לפעילויות רבות שהם עושים. אז אם אנו יכולים לשמש מקור להשראה - דיינו! כל שינוי גדול מתחיל בשינוי קטן. תפעל מקומי תשפיע עולמי! נשיקות מירי

הי מירי,ברור לי איך הסביבה שלנו (קישורי ..)

מקבלת אותך,השאלה שלי היא כיצד קיבלה אותך הסביבה עם הרעיון ההתחלתי? אני למשל כשסיפרתי שאת הקניות אני עושה רק עם תיקים(כשזה רק יצא) כולם צחקו עלי,ולקניון יש לי תיק מילוי ,לא לוקחת שקיות מישום חנות,וכולם תמיד עשו מהענין צחוק והבנות שלי בהתחלה התבישו ברעיונות של ה"אמא שנטי" (כך הן קראו לי בזמנו) היום הן גרופיות שלי בנושא.

איך מקבלת אותך הסביבה עם רעיון התחלתי

כאשר התחלתי עם הנושא של הקמת מרכז מיחזור עירוני ברעננה, רצתי לכל ראשי הערים בשרון לעניין אותם ברעיון, כולם אמור כן כן ולא עשו כלום. ושבקשתי שיתחילו למחזר הסתכלו עלי בעיניים גדולות עכשיו הנושא עלה למודעות בזכות אנשים שמשוגעים לדבר. אך גם וולט דיסני התחיל את הפארק שלו מחלום קטן שהפך למשהו ענק. כלומר למרות שסביבך אין סביבה תומכת ברעיון שלך, אך את מאמינה כי זו הדרך שתוביל רק לטוב בזכות האמונה חייו של האדם טובים כאשר נקודת המבט שלו על החיים להיטיב עם הסביבה הסביבה של האדם = הרעיונות שרצים לאדם בראש, המחשבות שרצות לאדם בראש ואיך הוא מוציא אותם מהכח לפועל צורת ההסתכלות של האדם על המציאות = הסביבה שבה האדם חי. סביבה חיובית = סביבה טובה = סביבה שבה האדם מרגיש טוב באמת לגבי שינוי המציאות. לכן תתעלמי מכך שמשהו סביבך לא מפרגן לפועלך. תאמיני בצידקתך וזה יוקרן לסביבתך. תראי את הפאם פאטל שלי האם רואים שכולה עשויה מפסולת בלבד, כזו סקסית ונשית. במקום לפח יצרתי מהפך! אוהבת
שלך באהבה מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה www.greenart.co.il

כל-כך הרבה כשרון

מירי יקרה

יש בך כל-כך הרבה כישרון וחוכמת חיים
ואת שניהם את רוקמת ביחד למטרה כל-כך נעלה וירוקה
אני נהנית לצפות בכל יצירה שלך ובכל פעילות מבורכת שאת שותפה בה
מאחלת לך שתמשיכי לסחוף את כולנו
לי אישית הגברת מאד את המודעות
המון תודה
מרי

מדריך אקולוגי לילדים

למרי היקרה והמוכשרת רוב תודות, כאמהות כולן שואפות לחינוך טוב לילדינו. אני ממליצה מאוד לכולן לקנות את הספר "תשמור על העולם ילד" ולקרוא יחד עם כל המשפחה. זהו מדריך אקולוגי לילדים המסביר בשפה פשוטה איך לשמור על האוצרות שלנו ועל עולם ירוק יותר. אני משתדלת לגרום הנאה וחדוות יצירה גם מחומרים הנחותים ביותר שצרכנו ומיועדים למזבלה וכולם נהנים מהתהליך של הפחת חיים חדשים במוצרים משומשים. בכל דבר רע ניתן למצוא את הטוב שבו. אז בואו נביט במשקפיים ירוקים. אוהבת מירי www.greenart.co.il

מירי נדירה!!

מירי יקרה הייתי חייבת להיכנס ולפרגן!! העבודות שלך מדהימות! ביקרתי השבוע בבי״ס שקד ברעננה ולא להאמין איך בית הספר נראה! כמה ערך חינוכי וכמה מרגישים את התשוקה והאידיאולוגיה שלך לנושא!! הילדים זכו וכולנו זכינו בזה שאנחנו מכירים אותך! אני אוהבת את השילוב אצלך בין היצירתיות באג׳נדה הירוקה התשוקה למקצוע והתוצאות המרהיבות עם הערך המוסף.. המשיכי כך!!

חיבור מנצח בין אומנות חינוך וסביבה

ליעלי היקרה, תודה על הפרגון, אני שמחה להדריך את הילדים ליצור אומנות דוקא מפסולת מאחר והתהליך החינוכי ליצירה דוקא מפסולת, משלב פיתוח מודעות עצמית, מודעות סביבתית ולמידה לעבוד בשיתוף פעולה בצוות לקיחת אחריות ומעורבות, תוך השארת חותם של שייכות לסביבה שלי. גאוות היצירה וירידה באלימות. יחד עם עבודה חוויתית במגוון חומרים, ובסופה יש תוצאה יפה ומרשימה שתישאר לשנים רבות. דרך הילדים המקסימים שלנו אנו משפיעים על ההורים, הסבים ולקהילה כולה. כוחם של הילדים לעצב מציאות להשאיר חותם בשטח ולגדול כמנהיגים לעתיד ירוק. אוהבת נשיקות
מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה www.greenart.co.il

מירי היא מזן נדיר

שילוב של נשמה גדולה, שפועלת מתוך תחושת יעוד, כשרון אדיר, דמיון, יצירתיות שופעת ללא גבולות וטעם טוב. אצל מירי בבית ראיתי חפצי נוי שהייתי קונה אותן באופן אישי לקשט את הבית שלי
מירי, אני מאחלת לך שתהפכי בקרוב מאד לאמנית מספר 1 בארץ (טוב, אפשר גם 2) בתחום של יצירה אקולוגית ושהיעוד שאת מבצעת מכל הלב, יביא לך הרבה שפע ואושר ותגיעי לכמה שיותר אנשים. אוהבת אותך מאד.

לתמר היקרה מאסטרית הרייקי

כמו שאני חפצה להיטיב עם האדם והסביבה, גם את חפצה להעביר לנו רוגע ושקט שכל אחד מאיתנו זקוקו לו כל כך. אני לא שואפת להיות מספר 1, אני משתדלת לתת מעצמי את המכסימום שאני יכולה מבלי להתחרות על מקום בסקלה כלשהי. כי מה שמוביל אותי הם ערכי הנתינה והושטת היד להיטיב עם הסביבה אלו ערכים רמי מעלה בחיי, אין דבר יותר גדול ויותר מרגש עבורי מאשר הידיעה שהצלחתי לעשות טוב לבן אדם ולשמירת הסביבה למען הדורות הבאים ובעזרת היצירה אני מעלה על פניו חיוך, התרגשות, הפתעה ומחממת את לבו וזו זכות גדולה עבורי. נשיקות חזרה מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה www.greenart.co.il

עזרה בהפניות מתאימות עבורי

תודה יעלי בעבור שאלתך להפניות המתאימות עבורי. שאלה חכמה ומועילה. השבוע למשל שבוע איכות הסביבה, אני מדריכה את כל הגילאים מגיל הזהב ועד הגיל הרך. מאחר ואני גם מרצה וגם מדריכה, ההפניות היכולות להתאים עבורי הם: הרצאות לימי עיון למבוגרים לכל הגילאים, ניתן לשלב הרצאה+ סדנת יצירה. גם לילדים ונוער במערכת החינוך הפורמלי והבלתי פורמלי. גם לסדנאות חוויתיות לשיתוף בין הורים וילדים. גם לצוותי חינוך והוראה, מנהלות בתי ספר, אחיות, מדריכות, מורות, גננות, מדריכי תעסוקה וכו'. ימים ירוקים בקהילה, רכזי חינוך סביבתי ואנשים פרטיים שרוצים סדנאות העשרה. אני יודעת שאת מנחה אותי להיות ממוקדת יותר, אך אני רוצה לפרוס יריעה רחבה של מגוון ההפניות שאשמח לקבל. אני מניחה שכל אחת מכירה משהו מתאים שיכולה להפנות עבורי ממבחר האפשרויות שציינתי. הרבה תודה על הרצון לעזור.
שלך באהבה מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה www.greenart.co.il

למעלה