שלום לכולן..
לשאלתך מיכל... במקצועי אני עובדת סוציאלית, אך תמיד ידעתי שאהיה עצמאית, אך לא ידעתי במה ואיך...וכידוע, תמיד כשמרפים מחיפושים- מגיעות הפתעות וכך זה הגיע אליי. אז אני אספר קצת על איך הגעתי דווקא לזה... יש לי 2 ילדים מקסימים מאין כמוהם - מתן בן 3 ואביגיל 6 ח'. ואני מתחילה לספר עליהם ...כי בעצם בזכותם אני מממשת את עצמי. כשבני מתן היה תינוק, הוא לא היה תינוק רגוע,ובנוסף ההתמודדות עם ילד ראשון הייתה לא פשוטה לי כלל- כל זאת הביא אותי ללחץ עצום. לא היה לי זמן לכלום, לא לאכול, לא לישון, לא ללכת לשירותים . ידעתי שלאחותי יש איפהשהוא מנשא כלשהוא... אפילו לא טרחתי לדאוג שהוא יגיע אליי,ידעתי שהוא אי שם,גם לא חשבתי שהוא יכול לסייע לי במיוחד. המפגש הגורלי היה אצל יועצת הנקה שהמליצה לי על מנשא שהיה כ"כ פשוט ללבישה. הופתעתי. כמובן שרצתי לקנות אותו. לבשתי אותו כמה פעמים, ראיתי סרטונים באינטרנט,התייעצתי בפורומי מנשאים עד שהתחלתי לקלוט את העיניין.זה היה מדהים- יכולתי לשבת עם התינוק שלי ולאכול. יכולתי להסתובב איתו לטייל בחוץ ולחוש רגועה כי הוא היה רגוע. כשמתן מעט גדל, ראיתי שהמנשא הזה כבר לא מתאים, היה לי מאוד חם איתו בקייץ והוא כבר נהיה כבד. וחיפשתי מנשא אחר. אז שוב ביליתי ימים שלמים מול האינטרנט להבין מי נגד מי. מה מומלץ,מה לא, מה היתרונות של כל אחד...אבל רציתי למדוד כמה במקביל,שאדע מה הכי מתאים לי וכך הגעתי ליועצת מנשאים. שדרכה רכשתי מנשא נוסף ואז עוד אחד...ועוד אחד,זה היה כ"כ נוח שיש מישהו שמסביר לך בדיוק איך להשתמש, ומראה לך את כל המגוון הקיים שפשוט חשבתי- איך אפשר אחרת? ומאז השתמשתי במנשא בכל הזדמנות- אם זה לסופר,אם זה לקפוץ רגע לחנות, אם זה כשבנינו את הבית והייתי צריכה לקחת אותו איתי לסידורים ולשטח, בטיולים,איפה לא.... התאהבתי- לא הפסקתי לרגע לקרוא על מנשאים,לראות סרטונים, להתעניין בסוגים חדשים,באופן השימוש, התייעצתי הרבה עם יועצות מנשאים נוספות. וכך גם רכשתי את הידע שלי. בחופשת הלידה של ביתי אביגיל החלטתי לממש את האהבה העזה שלי למנשאים ומוצרים נוחים ויעילים לאמהות- כדי להקל כמה שאפשר על חייהן של אמהות. (עובדת סוציאלית כבר אמרנו?) ולכן פתחתי את "פיצקולי" – חנות ביתית למכירת מוצרים לאמהות המחפשות מוצרים נוחים ויעילים וזאת, מבלי לוותר על האהבה לדברים יפים ומעוצבים. בחנות שלי אני מוכרת 1. בגדי הריון והנקה- אלו בעצם בגדים המלווים את האישה בכל 9 חודשי ההריון וגם לכל תקופת ההנקה. אלו בגדים קלאסיים, נוחים ופשוט יפים, כמו שאמהות אוהבות. בנוסף,קולקציית הבגדים מכילה פתרונות שתמיד חיפשנו כמו למשל: ביטנונה- רצועת בד המתחברת למכנסיים ומאריכה את רוחב המתניים- כך שאת יכולה עדיין להשתמש בג'ינס המוכר והאהוב שלך גם כשאת בהריון. מוצרי נוחות מעוצבים לאמהות.- כמו למשל: סינרי הנקה מעוצבים, תיקי החתלה שיש בהם כל מה שאמא צריכה מתיק,סינרי האכלת לתינוק המכסים את כל הבגד- כך שלא תצטרכי לכבס שוב ושוב בכל פעם שאת נותנת לקטן שלך לאכול ועוד... וכמובן – מנשאים.שאני מדריכה ומייעצת בשימוש נכון במנשא. יש כ"כ הרבה דברים לדעת על לבישה נכונה של מנשא ,אך לא הרבה יודעים. בעיניי מנשא זה דבר שנותן לך כ"כ הרבה חופש כאמא - ע"י קרבה לתינוק ולא להיפך . יש לי עוד כ"כ הרבה מה לומר על מנשאים...רק תשאלו ואשמח לענות
הדר |