אשת השבוע- גם את יכולה

../images/Emo47.gifאשת השבוע- גם את יכולה

אם גם את בעלת עסק עצמאי ורוצה זרקור שבוע שלם עליך ועל העסק שלך את מוזמנת לפנות אל מיכל קנדל מנהלת הפורום במסר אישי. במה זה כרוך? אם את חברת אירגון "קישורי אמהות"- תצייני במאיז מעגל את אם את חברה פעילה כאן בפורום- בשמחה ואם את אורחת לרגע?- אז כדאי מאד שתהפכי להיות פעילה כאן: תעלי שאלות, תעזרי ותייעצי לאחרות, תפתחי ותגיבי לדיונים בנושאים שונים...ואז נתאם לך מועד לזרקור השבועי...

והשבוע-../images/Emo47.gifאשת השבוע היא הדר פולופ

נשמח לשמוע מה הניע אותך לפתוח עסק עצמאי?

שלום לכולן..

לשאלתך מיכל... במקצועי אני עובדת סוציאלית, אך תמיד ידעתי שאהיה עצמאית, אך לא ידעתי במה ואיך...וכידוע, תמיד כשמרפים מחיפושים- מגיעות הפתעות וכך זה הגיע אליי. אז אני אספר קצת על איך הגעתי דווקא לזה... יש לי 2 ילדים מקסימים מאין כמוהם - מתן בן 3 ואביגיל 6 ח'. ואני מתחילה לספר עליהם ...כי בעצם בזכותם אני מממשת את עצמי. כשבני מתן היה תינוק, הוא לא היה תינוק רגוע,ובנוסף ההתמודדות עם ילד ראשון הייתה לא פשוטה לי כלל- כל זאת הביא אותי ללחץ עצום. לא היה לי זמן לכלום, לא לאכול, לא לישון, לא ללכת לשירותים . ידעתי שלאחותי יש איפהשהוא מנשא כלשהוא... אפילו לא טרחתי לדאוג שהוא יגיע אליי,ידעתי שהוא אי שם,גם לא חשבתי שהוא יכול לסייע לי במיוחד. המפגש הגורלי היה אצל יועצת הנקה שהמליצה לי על מנשא שהיה כ"כ פשוט ללבישה. הופתעתי. כמובן שרצתי לקנות אותו. לבשתי אותו כמה פעמים, ראיתי סרטונים באינטרנט,התייעצתי בפורומי מנשאים עד שהתחלתי לקלוט את העיניין.זה היה מדהים- יכולתי לשבת עם התינוק שלי ולאכול. יכולתי להסתובב איתו לטייל בחוץ ולחוש רגועה כי הוא היה רגוע. כשמתן מעט גדל, ראיתי שהמנשא הזה כבר לא מתאים, היה לי מאוד חם איתו בקייץ והוא כבר נהיה כבד. וחיפשתי מנשא אחר. אז שוב ביליתי ימים שלמים מול האינטרנט להבין מי נגד מי. מה מומלץ,מה לא, מה היתרונות של כל אחד...אבל רציתי למדוד כמה במקביל,שאדע מה הכי מתאים לי וכך הגעתי ליועצת מנשאים. שדרכה רכשתי מנשא נוסף ואז עוד אחד...ועוד אחד,זה היה כ"כ נוח שיש מישהו שמסביר לך בדיוק איך להשתמש, ומראה לך את כל המגוון הקיים שפשוט חשבתי- איך אפשר אחרת? ומאז השתמשתי במנשא בכל הזדמנות- אם זה לסופר,אם זה לקפוץ רגע לחנות, אם זה כשבנינו את הבית והייתי צריכה לקחת אותו איתי לסידורים ולשטח, בטיולים,איפה לא.... התאהבתי- לא הפסקתי לרגע לקרוא על מנשאים,לראות סרטונים, להתעניין בסוגים חדשים,באופן השימוש, התייעצתי הרבה עם יועצות מנשאים נוספות. וכך גם רכשתי את הידע שלי. בחופשת הלידה של ביתי אביגיל החלטתי לממש את האהבה העזה שלי למנשאים ומוצרים נוחים ויעילים לאמהות- כדי להקל כמה שאפשר על חייהן של אמהות. (עובדת סוציאלית כבר אמרנו?) ולכן פתחתי את "פיצקולי" – חנות ביתית למכירת מוצרים לאמהות המחפשות מוצרים נוחים ויעילים וזאת, מבלי לוותר על האהבה לדברים יפים ומעוצבים. בחנות שלי אני מוכרת 1. בגדי הריון והנקה- אלו בעצם בגדים המלווים את האישה בכל 9 חודשי ההריון וגם לכל תקופת ההנקה. אלו בגדים קלאסיים, נוחים ופשוט יפים, כמו שאמהות אוהבות. בנוסף,קולקציית הבגדים מכילה פתרונות שתמיד חיפשנו כמו למשל: ביטנונה- רצועת בד המתחברת למכנסיים ומאריכה את רוחב המתניים- כך שאת יכולה עדיין להשתמש בג'ינס המוכר והאהוב שלך גם כשאת בהריון. מוצרי נוחות מעוצבים לאמהות.- כמו למשל: סינרי הנקה מעוצבים, תיקי החתלה שיש בהם כל מה שאמא צריכה מתיק,סינרי האכלת לתינוק המכסים את כל הבגד- כך שלא תצטרכי לכבס שוב ושוב בכל פעם שאת נותנת לקטן שלך לאכול ועוד... וכמובן – מנשאים.שאני מדריכה ומייעצת בשימוש נכון במנשא. יש כ"כ הרבה דברים לדעת על לבישה נכונה של מנשא ,אך לא הרבה יודעים. בעיניי מנשא זה דבר שנותן לך כ"כ הרבה חופש כאמא - ע"י קרבה לתינוק ולא להיפך . יש לי עוד כ"כ הרבה מה לומר על מנשאים...רק תשאלו ואשמח לענות
הדר |

עוד כמה דברים...

קודם כל אני מקווה שעכשיו הכתובת של הפיסבוק מוצגת נכון... אתן מוזמנות להכנס לדף הפייסבוק ולראות את מגוון המוצרים, משום מה אני לא מצליחה להעלות כאן תמונות. החנות שלי ממוקמת בצופים, חנות ביתית ונעימה ואתן מוזמנות בשמחה. בנוסף, אפשר להכנס לדף הפייסבוק ולהזמין את המוצרים משם. אני גם מגיעה לבית הלקוח, למשל אישה לאחר לידה , או כל הורה שמעדיף לקבל ייעוץ בביתו מבלי להסחב עם הקטן/ה בדרכים... מקווה שאצליח תמונות גם לכאן... הדר

איך יצרת חנות מקוונת?

מבחינה שיווקית- איך ידעת מה לשים, איך לתמחר? האם לשמור מלאי קבוע או רק בהזמנות ואז לוקח זמן עד שהלקוח מקבל? וואו, יש המון שאלות בנושא...

מיכל...

כרגע, משום שהחנות עדיין חדשה יחסית, אז ההתנהלות שלי בחנות הפיזית והמקוונת דומה. מבחינתי ההבדל היחיד הוא שיש צורך להשתמש בשירותי משלוחים, או שאני מביאה ללקוח אם אני מגיעה לאיזור שלו. היה לי לקוח נחמד שהתקשר אליי ,הוא ראה את סינרי ההאכלה עם השרוולים ומצא את זה רק אצלי. אז אמרתי לו שאין בעיה ושיגיד לי מהיכן הוא,אולי אני מגיעה לאזור שלו. אז הוא אמר לי...אהה..אני מדימונה! אין ספק שהופתעתי,ובאותה הזדמנות גם שמחתי...שהדף העיסקי שלי איפשר לי להגיע גם ללקוחות מדרום הארץ. לבסוף מצאנו קרוב משפחה שלו שגר באיזור שלי וכך העברתי לו את המוצר. אין ספק שכל פעם עולה לי חיוך כשאני נזכרת בזה.

reviamit

New member
התחברתי...

הי הדר, לא כל כך הצלחתי לראות את הפייסבוק, האם את מוכרת בעיקר מוצרים שאת מייצרת? רויטל

שלום רויטל- מצרפת לינק לדף העיסקי

אני מצרפת כאן אם הלינק http://www.facebook.com/pitzkuli כרגע אני בעיקר משווקת מוצרים. התחלתי לייצר שמיכות תינוק לקיץ...ובהמשך עוד מוצרים. המוצרים שלך מקסימים.

shirlykl19

New member
../images/Emo140.gif היי הדר

מזל-טוב על היותך אשת השבוע ובהצלחה !! ראיתי כמה מן המוצרים שלך, ומאוד התלהבתי בעיקר מהלבוש, שמתאים גם להנקה. לא ניתן לעלות על הדעת, שחולצה יפה כל כך, הנה גם שימושית לאם ולתינוק - כייף גדול. לגבי שאר המוצרים: ישנם מנשאים ומוצרי תינוקות לרוב בחנויות. מה מייחד את המוצרים שלך ? כיצד החנות שלך שונה מהאחרות ? תודה, שירלי

היי שירלי...

תודה על השאלה- היא מצויינת. נכון, ישנם מוצרים שלי שהם גם בחנויות אחרות.אך, הייחוד שלי הוא הדגש על האמא-מוצרים בשביל הנוחות שלה ובשבילה! בנוסף, היתרון הכי גדול הוא במנשאים. נכון, אפשר לרכוש מנשא בחנות כי חברה המליצה. אבל כשאת מגיעה איתו הבייתה, הדבר היחיד ש"מסביר" לך איך משתמשים זה עלון שמצורף למנשא. מה שקורה הרבה פעמים,שההורים מנסים,התינוק נע בחוסר נוחות (מכל מיני סיבות) וההורים חושבים לעצמם- "טוב,הוא לא אוהב להיות במנשא" ופשוט שמים אותו בצד. ובכך הם מפספסים הזדמנות להקל על חייהם,להיות קרובים לתינוק...ולהשתמש במוצר שקנו אותו מכספם היקר. אני תמיד אומרת שמנשא זה כמו נעליים- צריך למדוד! ההורים לא יודעים למשל : שתינוק שנמצא במנשא צריך ללבוש שכבת בגד אחת פחות- כי אחרת חם לו ולא נוח לו. שתינוק שלובש מכנס עם רגלית שהוא בגודל המדוייק שלו יכול להיות לו מאוד לא נוח כי הבד נמתח כשהוא בתנוחת ישיבה במנשא שישנן תנוחות שאינן מומלצות! ואפילו יכולות לגרום נזק לגב התינוק! ואפילו בארה"ב היו מקרי מוות של תינוקות שננשאו במנשא- וזאת בשל תנוחה לא נכונה! ושימוש במנשא שאינו פזיולוגי. בנוסף, הורים יכולים להגיע אליי ולהתייעץ איתי ולהתנסות במנשאים ללא תשלום. בד"כ במקומות אחרים,אם אינך רוכש מנשא אז אתה משלם על הייעוץ. יש לי גם שירות חדש- של השכרת מנשאים. בפסח למשל התקשרה אליי אמא ב 10 בלילה - ואמרה לי שרק עכשיו החליטו שהם רוצים לטייל למחרת ואין להם מנשא ואם אפשר לבוא ולהשכיר מנשא. הייתי בבית ,אז אמרתי לה שבשמחה היא יכולה לבוא. הם טיילו ונהנו עם הקטן שלהם.ואני שמחתי בשבילם, שהם הצליחו למצוא את מבוקשם גם בשעות לא שגרתיות. וזה עוד יתרון בחנות שלי- הגמישות מכיוון שזו אינה חנות עם שעות פתיחה מוגדרות, אפשר לתאם איתי ולהגיע בזמנים נוחים. כמו למשל לקוחה שהגיעה אליי ביום שישי, ממש לפני שהייתה צריכה לנסוע לקרובי משפחה לשבת ופתאום היא נזכרה שלא קנתה מתנה לבת דודתה שרק ילדה. היא הגיעה ובחרה לה מתנה יפה מאוד :) יתרון נוסף- שאני מגיעה ללקוחות הבייתה, אם זה לייעץ בשימוש במנשא ואם זה במכירות ביתיות שמזמינים אותי. למשל, לקוחה שלה הרבה חברות שבהריון או אחרי הריון- יכולה להזמין אותי לביתה למכירה. היא מביאה את חברותיה וגם מפרסמת את המכירה. ואני- מביאה לה שי עבור האפשרות לבצע מכירה בביתה. הדר

shirlykl19

New member
הדר - תודה ! ../images/Emo8.gif

הדר יקרה, תודה על התשובה, אכן לחנותך ייחודיות משלה. את כל כך צודקת לגבי המנשאים והתאמתם (כולל חוברת ההסברים הלא ברורה...) בהצלחה, שירלי

אני האמא מפסח...

הדר היתה מקסימה ולמרות השעה הלא שגרתית הסבירה לי בנחת איך להשתמש במנשא. זו היתה הזדמנות מצויינת בשבילי להתנסות במנשא בלי להתחייב ברכישה. גם השעה וגם אורך הרוח אלו יתרונות ברורים לחנות של הדר על פני חנויות אחרות.

העלית לי חיוך רחב ../images/Emo13.gif

זהו, מהיום את "האמא מפסח" ... תודה רבה! אשמח שתבואי שוב לבקר הדר

הדר,

המוצרים שלך מקסימים - אני עדיין זוכרת את הגופיה ממעגל האמצע וגם השימלה הסגולה מהדף עושה לי עיניים למרות שאני לא בהריון ולא מניקה - נראה שחלק מהמצורים יכולים להתאים גם הרבה אחרי.. נראה שמוצרי הנוחות לאימהות מתפתחים מרגע לרגע והסטדרטים כל הזמן עולים (וטוב שכך). איך את "מגלה" מוצרים חדשים שכדאי להביא? (כמו למשל תיק ההחתלה המקסים שהצגת במעגל).

תודה מיכל

על המילים החמות. נכון, היום נשים מגלות שמגיע להן- להיות אופנתיות ולהשתמש במוצרים יפים ונוחים. כי אמהות מעניקות כ"כ הרבה - וכדי שנוכל להמשיך ולתת בלב רחב,אנו צריכות גם לתת לעצמנו. בכדי למצוא מוצרים ,אני מחפשת הרבה באינטרנט ויוצרת קשר עם מעצבות וחברות. חלק מהמוצרים הם מוצרים שאני השתמשתי בהם בתור אמא \שחיפשתי כמותם ולא ידעתי שהם קיימים. התיק למשל הוא של מעצבת ויש לי גם עוד מוצרים מקסימים שלה. וכמו שאמרת- אלה בגדים לא רק לתקופת ההריון וההנקה,הם יפים וקלאסיים כמו שנשים אוהבות. הדר

הדר שלום,

כמה שאלות שנוגעות יותר לניהול העסק ופחות למוצרים (המקסימים): -באילו אמצעים את משווקת את העסק שלך? מהו האמצעי שהוכיח את עצמו כיעיל ביותר? -האם טווח המחירים שלך רחב, ומאפשר בחירה בין מוצר יקר למוצר זול? -(סליחה אם זו שאלה אישית מדי) את מספרת שהעסק הוקם לפני מס' חודשים, האם כלכלית הוא כבר מחזיר את ההשקעה בו? -כיצד את יוצרת סדרי עדיפויות בין הבית וגידול הילדים לבין העסק? את מתארת מצבים רבים שבהם מגיעים אלייך בשעות לא שגרתיות (בערב, ביום שישי) וזהו מבחינתך אחד מיתרונות העסק. כיצד זה מסתדר עם הילדים? מה את עושה כשאת לבד עם שניהם באמצע סיטואציה של ארוחת ערב או השכבה, ולקוח מתקשר או מגיע במפתיע? תודה!

נעמה

לגבי השיווק- אני פועלת בהרבה ערוצים , אם זה במעגל קישורי אמהות , אם זה בשיתופי פעולה, מכירה בדוכנים ובאמת קצרה היריעה מלרשום את הכל. קשה לי עדיין לומר מה יעיל יותר, אני מניחה שכשהעסק יתבסס אדע זאת יותר בבהירות. בחנות שלי יש מוצרים במגוון של מחירים ואפשר למצוא גם מתנות בעלויות שאינן גבוהות. לגביי שאלתך הפיננסית...כרגע אין עדיין החזר של ההשקעה, מה שנורמלי והגיוני. כמו כל דבר בחיים...צריך סבלנות- גם זה יגיע :) לגביי סדרי העדיפויות. אין ספק שללא עזרה ממשפחתי- בעלי והוריי, הדברים היו לי הרבה יותר מסובכים לביצוע. הם מאוד מבינים את החשיבות ומאוד תומכים ועוזרים. אם זה בעלי- שיעשה כל מאמץ לטפל בילדים ובבית,כשאני צריכה לנסוע לייעוץ אצל לקוחה ואם זה הוריי שגרים קרוב ואם מגיעה אליי לקוחה ,אז אני יודעת שהילדים יכולים להיות שם בזמן הזה. כמובן,שעם כל לקוח אני קובעת יחד איתו זמן שטוב לשנינו, אי אפשר להגיע אליי ללא תיאום מראש. וזה כאמור משום שיש לי ילדים ומשפחה ואני רוצה להיות עם הלקוח ב100% ולא להיות מוסחת ע"י הקטנים שלי. תודה הדר

מוצרים בחנות של פיצקולי

להדר היקרה, ברוכה הבאה למעגל רעננה. רציתי לשאול אותך אם ניתן להשיג אצלך בגדי ים לקטנטנים לגיל שנה האם את בעצמך יוצרת את המוצרים או קונה אותם מספקים? הייתי ממליצה לך לנסות למכור גם דרך אי. ביי ובכל להגדיל את ההכנסות שלך. מאחר והחשיפה שם היא לכל העולם, אילו הפניות מתאימות לך שאשלח לך ? האם תרצי שעדכן אותך להשתתפות בירידים במטרה למכור את המוצרים שלך? ועכשיו זמן התשובות..... הרבה הצלחה שלך בברכה, מירי ישראלי אומנות ירוקה מוישטה את ידה לסביבה www.greenart.co.il

היי מירי

תודה, אני ממש נהנית להיות חלק ממעגל רעננה. אין לי בגדי ים לתינוקות. מצטערת :) את המוצרים אני משווקת וקונה מספקים. חוץ משמיכות הקייץ שהן ייצור שלי. בהמשך יהיו עוד מוצרים. לגביי המלצתך באי ביי- אשמח לשמוע איך זה עובד,כי שמעתי על כך רבות אבל עדיין לא הבנתי איך זה פועל. ההפניות המתאימות הן: נשים בהריון, נשים לאחר לידה,אמהות לתינוקות עד גיל שנתיים. ובכלל-סבתות,אחות,גיסה,חברה וכל מי שרוצה לקנות מתנה לאמהות עם תינוקות.ולגביי המנשאים- כל אמא לתינוק/ת שרוצה 2 ידיים פנויות ! :) לגביי הדוכנים- אני תמיד שמחה לשמוע. תודה הדר

שמיכות קיץ לתינוקות

היי הדר, האם שמיכות הקיץ הם מכותנה? אשמח לראותם במפגש הבא שתבואי לרעננה או שתבואי אלי הביתה נקבע מפגש אחת על אחת לגבי אי ביי זה עולם ומלואו שניתן להגדיל לך רבות את ההכנסות מהמוצרים שלך. בהצלחה מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה www.greenart.co.il

למעלה