אשת השבוע- גם את יכולה

כן, מכותנה

את מוזמנת גם להגיע אליי לחנות ולראות את כל המוצרים צרפתי תמונה

הי הדר

ברוכה הבאה למעגל רעננה המקסים ראיתי את המוצרים שלך והם פשוט מקסימים היית חסרה לי בתקופה שילדתי קניתי 2 מנשאים לופי ,ויאמו ואת שניהם לא ניצלתי מספיק אלא ממש מעט בגלל כל מיני בעיות לא נורא ,עכשיו אני מכירה אותך ואדע לאן לפנות בהריון הבא. ראיתי את הסינר האכלה המקסים ? רציתי לדעת כמה הוא עולה ,אני צריכה כזה לאחיין שלי שיהיה המון בהצלחה

שירה

תודם גם לך על הברכות. שמחה להיות במעגל חם ונעים שכזה. המנשאים שקנית הם מצויינים. כנראה שאם היית מקבלת הדרכה ,היית יכולה להנות מהם יותר. בפעם הבאה :) הסינר לא רק מקסים,גם מצויין. עם מתן השתמשתי בו רבות! וזה חסך לי הרבה כביסות ... הוא עולה 65 שקלים. ואשמח להביא לך כזה למפגש הבא שלנו. תודה שירה הדר

shubapfidu

New member
אפשר לדעת-

מה טווח המחירים? אין בכלל בדף... מחירים של המנשאים, וגם של בגדי ההנקה. וגם-איך אפשר לתאם איתך פגישה ביתית? לגבי מנשאים.יש לך רק את אלו המוצגים מבפייסבוק או שיש עוד?

שלום לך

אני לא רושמת מחירים בדף הפייסבוק. אפשר לשאול אותי ספציפית ואני אשמח לענות לך. טווח המחירים של המנשאים הוא בין 270 ל 460- מנשאים פיזיולוגיים,איכותיים שמשמשים לזמן רב. בגדי ההריון וההנקה זה בין 55 ל 270 כדי לקבוע איתי פגישה ביתית את יכולה פשוט להתקשר אליי. הטלפון שלי מופיע בסוף ההודעה. יש לי עוד מנשאים שלא מופיעים בדף הפייסבוק. דברי איתי, ואוכל לענות לך יותר בהרחבה. הדר

שלום הדר!

נכנסתי לדף הפייסבוק שלך והתלהבתי מהתמונות! כמה עולה הסינר? איך הוא מתנקה, האם הוא מבד נוח לתינוק?

תודה רבה אורית

הסינר עולה 65 ש"ח הוא מתנקה בקלות עם מטלית רטובה וגם כביס(בכביסה עדינה). הוא מאוד נעים ,גמיש ולא "פלסטיקי". את תהני ממנו ללא ספק הדר

dinart

New member
ביקרתי השבוע בחנות של הדר ../images/Emo140.gif

היא מעוצבת בצורה מאוד נעימה. המוצרים מוצגים בצורה מאוד נגישה. יש אפילו מקום למדוד
הדר הציגה בפני את כל המוצרים שלה ולא התעצלה לפתוח ולהראות לי דוגמאות. כל מוצר שבחנות הוא עם חשיבה על האמא ו / או על התינוק. איפה היית כששלי היו תינוקות
אין לי ספק שאני אמליץ לכל חברותי על החנות המיוחדת של הדר ובאירוע הבא שאהיה לי אגיע להדר כדי להכין "חבילת לידה". המחירים ממש לא בשמים! סינר הנקה עם הכיס למוצץ והדגיגון למשוך את תשומת ליבו של התינוק, תיק מעוצב, גופיות מעוצבות שמתאימות להנקה, שמיכות מדהימות, ומוצר שמאוד אהבתי - גוזיות לבית כשמניקים ולא רוצים ללכת עם חזיה... מאחלת לך הרבה הצלחה

איך יודעים להתאים מנשא לאמא?

הי הדר את נראית לי מקסימה אמיתית והמוצרים נראים גפ מאוד איכותיים! מעניין אותי לדעת: איך יודעים להתאים מנשא לאמא? מה חשוב לדעת? מה לקחת בחשבון?

שאלה מצויינת!

אמנם יותר אמהות פונות אליי, אך המנשא גם מותאם לאבות- זאת דרך טובה לאבא להיות בקשר פיזי קרוב לתינוק-שהכי דומה לקרבת האמא. בפגישת ייעוץ אני דבר ראשון מקשיבה להורה, לשמוע מה הוא מצפה ורוצה מהמנשא- האם המנשא לשימושים קצרים,כמו :כשרוצים לאסוף את הגדולים ממסגרות, קופצים רגע לסופר וכד' או אולי זה נועד לשימוש יומיומי בבית ומחוצה לו. יש גם כאלה שאצלם זה נועד בעיקר לשימוש בטיולים. אח"כ אני שואלת את ההורה,איזה סוג של מנשא הוא מעדיף- האם זה מנשא ללא קשירות? האם בד אלסטי ? מנשא צד? או מנשא המתחבר בקלות עם קליפסים. דבר שני שאני לוקחת בחשבון זה גיל התינוק. מנשא לתינוק בן כמה שבועות,אינו בהכרח המנשא שיתאים לתינוק בן שנה +. ואז עם כל הנתונים האלו אני מראה להורה את המנשאים שמתאימים לפרמטרים האלו. לפעמים,אני גם מראה מנשא שההורה לא חשב בכיוונו- כדי לחשוף אותו למגוון שיוכל לבחור מתוכו את המתאים לו ביותר. כאשר ההורה בוחר סוג מסויים של מנשא, אני מדגימה על עצמי ועל ההורה את השימוש בו- איזה תנוחות אפשר לשים את התינוק- אם זה כשהתינוק מופנה להורה (בטן לבטן), אם זה כשהתינוק על הצד (על המותן) ואם זה על הגב. חשובה מאוד המדידה במפגש, כדי שההורה ידע אח"כ להשתמש בו בכוחות עצמו בצורה הטובה ביותר. בשלב הזה אני נותנת דגשים קטנים אך משמעותיים- למשל להקפיד שבד המנשא העובר בין רגלי הילד יעבור בין ברך אחת לשניה, להקפיד שרגלי התינוק מקופלות בנוחות והוא אינו יושב עם רגליים ישרות,להקפיד שישבן התינוק יהיה נמוך מהברכיים, לשים לב להלביש את התינוק שכבה אחת פחות כשהוא במנשא ועוד... ואז נשאר להורה להנות מהמנשא. וגם אם צצים קשיים בהמשך, ההורה יכול ליצור איתי קשר,ואני כאן להדריך ולעזור להשתמש בפלא הזה שנקרא מנשא. תודה רבה יעל
הדר

למעלה