אשת השבוע- חיה אליהו

../images/Emo47.gifאשת השבוע- חיה אליהו

הי חיה, ספרי לנו על העיסוק שלך מה משך אותך במיוחד לתחום זה וסיפור על לקוח/ה מרגש במיוחד שהולך איתך לאורך כל הדרך

hayae4

New member
../images/Emo13.gifוואו מרגש להיות אשת השבוע

טוב אז נתחיל .. שמי חיה אליהו ואני מאבחנת בקלפי טארות מה ההבדל בין מאבחנת לקוראת?? פשוט מאד אני לא מחלקת דגים אני נותנת חכה!! אחרי מסע אישי ארוך של 12 שנה מצאתי בקלפים את הכל!! במהלך המסע עזבתי את העבודה, את העיר ועברתי לגור במושב כפר שמואל בו אני מתגוררת כ10 שנים. למדתי שיטת סילבה-לאימון שיכלי, רפואה איורוודית, מודעות עצמית,הגשמת מטרות, דמיון מודרך, ריברסינג ,ויפאסנה ועוד.. הקמתי עמותה שלימדה מודעות עצמית בבה"ס, פיתחתי תכניות הדרכה שאושרו ע"י משרד החינוך לימדתי בבה"ס והכשרתי מדריכים.. ואז.. פגשתי את ד"ר יואב בן דב, ד"ר לפיזיקה וחוקר טארות,"שטרף לי את כל הקלפים שהכרתי", אני זוכרת שישבתי אצלו באחד השעורים והמון "אסימונים " התחילו ליפול לי, שיחזרתי טיפולים והדרכות שעשיתי ופתאום הבנתי .. הרגשתי שכאילו הדליקו לי את האור, צמרמורת אחזה בי ובסוף השיעור קניתי חפיסה של קלפים ומאז אנחנו ביחד! הקלפים מספרים הכל! כל מה שקורה בעולם התת מודע שלנו.. מה עומד ביני לבין ההצלחה שלי ? מה עומד ביני לבין מי שאני רוצה להיות!! מערכת היחסים שלי עם כסף??זוגיות,משפחה? 50% מהעבודה היא רק בידיעה והעלאה למודעות! אני לא זוכרת מה קורה במהלך האבחון כשהוא נגמר הכל נמחק אצלי ,תיקשור?? אולי.. זוהי דרך שאני שומרת על עצמי ועל הפרטיות של מי שהיה אצלי ביעוץ! סיפור אחד אני זוכרת במיוחד (לא את האבחון עצמו ) של אמא חרדית שהגיעה עם הבת שלה, לדעתי עדין לא בת 18 מצאו לה שידוך והאמא רצתה לדעת לגבי השידוך!! אני זוכרת את המבט של הנערה בעיניים "הצילי אותי" אני מאמינה שהצלתי כי היא קמה עם חיוך מאוזן לאוזן ... ערבי חוויה הם השלב הקסום במה שאני עושה.. מעגלי נשים ..נרות.. מפה.. קלפים .. זה פשוט חוויה מדהימה אני נהנית מהמסע שכל אחת עושה בערב שכזה.. נתמזל מזלי לעשות את מה שאני אוהבת ולעשות אותו באהבה מכל הלב..

אלגריה2

New member
אשת השבוע

אני מפרגנת לך מכל הלב!!! זכיתי לאבחון ופתיחת קלפים אצלך, נדהמתי כמה קלעת בול. מנסה ליישם את העצות שלך :) רינה טהר לב

hayae4

New member
אין לך מושג כמה שמחת אותי

בזה שכתבת שאת מנסה ליישם.. פשוט נפלא

מדהימה ביכולת אבחון

במפגש שהיה ביננו וכמובן ערכת לי פתיחה מהירה זיהית ואבחנת באופן מדוייק את "הדברים" שהיו על הפרק. יש בך מעבר ליכולת זיהוי ואבחון גם אמפתיה בלתי רגילה למי שיושב מולך ותחושה של רצון כן לעזור ולתמוך מעבר לאבחון. תמשיכי לעלות בסולם הטארות :)

מה אומר ומה אספר...

אספר לכם מעט על חיה...
הכרנו במעגל מקימות עסקים, וחיה פשוט לקחה כל מה שהיה שם ליישום... ובנחישות. הדיוק שלה באמירה ובתקשורת עם מי שיושב מולה מדהימה. חיה מנסה להעביר את הכול למקומות קונקרטיים ומעשיים. וערבי החוויה שלה... חוויה. היה לי יום הולדת מקסים בזכותה
שווה לחוות והתנסות,
רוית

hayae4

New member
המאמנת שעזרה ליצור את המאבחנת

תודה על הפרגון ועל ידידות מופלאה כל כך התרגשתי ביום ההולדת שלך אני שמחה שהזדמן לי הכבוד!

תודה על החוויה המעצימה

גם לי יצא לקחת חלק בחוויה הנפלאה שחיה מאפשרת, כחלק מערב גיבושון של מעגל קישורי אמהות, רעננה. החיבור של חיה למקצוע נראה כשליחות והלהט בו היא שוטחת את סיפור השתלשלותה, אף מוסיף עומק ונופח לרמת החיבור שלה לעיסוקה. חיה, תודה רבה על ערב קסום. שאבתי כוחות רבים מן הקלפים שיצאו לי, היה בהם מן היכולת לאפשר לי התחזקות והעצמה, בדיוק ברגעים בהם כל כך נזקקתי לכך. הם אפשרו לי פיקוס וחידוד לדרך בה יצאתי. הרוך שלך והנועם, בהם עטפת את כל הערב, תרמו לאינטימיות של הקבוצה ולחווית הקבלה הכל כך גדולה אותה חוויתי מן הקלפים. המון תודה, ממליצה לכולם. נטלי בן ישראל צלמת ותרפיסטית באמנויות 054-6616906 www.nataliebenisrael.com [email protected]

כמה מילים ממי שזכתה להכיר את ה"קרביים" של חיה

חיוש', מילים אלה אינן מיועדות לחברות אשר מכירות אותך ואת האוצר בו התברכת, הן מיועדות לנשים אשר אינן מכירות אותך ואת תחום העיסוק שלך. אז ככה.. חיה בורכה בחיוך ענק, אמיתי, אשר נכנס לנשמה ונצרב כלוגו לכל דבר בתודעה.ז"א שחיה = חיוך ענק! חיה היא מסוג האנשים אשר חודרים אליך לנשמה ממש בשיחה הראשונה, העיניים שלה רואות הכל ורואות לך את ה"ביפנוכו", גם אם לא כל כך רצית, כך שאך טבעי שתחום העיסוק בו בחרה נוגע בנבכי הנפש ובקבלת החלטות חשובות. אם אתן נמצאות בצומת דרכים, אם חבר/חברה נמצאים בצומת שכזו, כדאי להרים טלפון לחיה וב"טיפול כירוגי", לא כואב (!), יסתמן כוון רצוי! חיוש' - המון הצלחה, ואין לי ספק שתעשי זאת בגדול, לימור.

hayae4

New member
כלי תומך החלטה!!

הקלפים כלי תומך החלטה.. ולזה הגעתי בזכותך.. בתחילת הדרך כשאת ונירית ליויתן אותי פתאום הכרזת זה בעצם כלי תומך החלטה אני נדהמת לגלות את זה בכל פעם מחדש תודה יקירתי מבחינתי תמיד תהיי היועצת מס' 1 ועוד משהו אם משהי קבלה ממני כרטיס ביקור מיוחד עם תמונת הקלף מאחור וזכתה ממני לטעימה בשניה אז הקרדיט ללימור ונירית.. כפיים..

חיה היקרה ,חוויה מענגת ורוחנית בחברתך

חוויה מרגשת בחברתך חוויתי בערב גיבוש של מעגל קישורי אמהות של רעננה שנערך בביתה של רותי, בו חיה העבירה לנו ערב מרתק בעזרת סיפורים ופתיחה בקלפי טארוט. לכל אחת מאיתנו עזרת בהתמקדות במציאת הדרך הנכונה לכל השאלות שלנו. נהנתי מאוד מהתאורים שלך, מההסברים שלך לקלפים שקבלתי שמשאירים הרבה חומר למחשבה. המקצועיות שלך, הנעימות והאווירה שאת מקרינה סביבך, גורמים לתחושות שרוצים עוד ועוד מה צופן לנו העתיד. וחבל שהזמן נגמר כל כך מהר. אז שנהנים תחושת הזמן נעלמת לחלוטין. ממליצה בחום רב לערבי הגיבוש שלך ולביקור אצלך אחת על אחת. מובטחת חוויה מרגשת. באהבה מירי ישראלי www.greenart.co.il אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה 0524044582

hayae4

New member
ערב חוויה מרתק..

אכן היה ערב יוצא דופן עוטף ומחבק ,, תודה רבה לכן

hayae4

New member
מפה טארולוגית .. הדבר הבא

אנג'לס אריין שהיא אנתרפולוגית שחוקרת את קלפי הטארות היא חקרה את הנושא והביאה פרשנות פסיכולוגית מיוחדת במינה של קלפי הטארות פיתחה שיטה מיוחדת לבניית מפה טארולוגית ובדקה על 6000 בני אדם ועפ"י תוצאות המחקר נבנה המודל של המפה הטארולוגית עדין לא נתקלתי במפה כזו בארץ בחודשים האחרונים אני מתעמקת בנושא ויש בנות שאף זכו ממני למפה שכזו זה אחד היעדים המרכזיים שלי השנה ואני כבר חושבת איך לבנות את 60 שניות שלי על פי זה המפה מתמקדת ב3 פרמטרים 1. סמל החיים- מי אני וכיצד אני נתפס באינטרקציה שלי עם העולם 2. סמל הנשמה- היעוד שלי מי אני רוצה להיות, קוים לדמותי 3. סמל הגדילה שלי- פוטניצאל הגדילה שלי השנה,מה קורה איתי בשנה הזו שמתחילה מיום ההולדת האחרון שלי

hayae4

New member
מפה טארולוגית .. הדבר הבא

אנג'לס אריין שהיא אנתרפולוגית שחוקרת את קלפי הטארות היא חקרה את הנושא והביאה פרשנות פסיכולוגית מיוחדת במינה של קלפי הטארות פיתחה שיטה מיוחדת לבניית מפה טארולוגית ובדקה על 6000 בני אדם ועפ"י תוצאות המחקר נבנה המודל של המפה הטארולוגית עדין לא נתקלתי במפה כזו בארץ בחודשים האחרונים אני מתעמקת בנושא ויש בנות שאף זכו ממני למפה שכזו זה אחד היעדים המרכזיים שלי השנה ואני כבר חושבת איך לבנות את 60 שניות שלי על פי זה המפה מתמקדת ב3 פרמטרים 1. סמל החיים- מי אני וכיצד אני נתפס באינטרקציה שלי עם העולם 2. סמל הנשמה- היעוד שלי מי אני רוצה להיות, קוים לדמותי 3. סמל הגדילה שלי- פוטניצאל הגדילה שלי השנה,מה קורה איתי בשנה הזו שמתחילה מיום ההולדת האחרון שלי

מצטרפת למפרגנות

חיה איזה כיף לראות כ"כ הרבה פירגון. אני ממליצה על ההרצאה של חיה בנושא קלפי הטארות: המון סיפורים מהמון תקופות בהסטוריה, מרגשים, משעשעים, עמוקים. חוויה... שכמובן לא היתה נוצרת ללא השטף של חיה, ללא היכולת שלה לשחק, להדגיש, לחיות את הנושא. ממליצה בחום גם לסקפתיות. באהבה, נורית

חיה יקרה

הכרנו במעגל מקימות ואני מרגישה ש"גדלנו" ביחד באותו בית גידול הייתי בערב שלך שכלל סיפורים ומיתוסים ונהניתי עד מאוד את מדהימה ביכולת שלך להכניס את המשתתפים לתוך הסיפור וכך מעניקה למשתתף חוויה נהדרת ועוצמתית את נותנת תחושה מקצועית, מקצוענית חווייתית ומרגשת ואני בטוחה שכל מי שחווה אותך מרגיש את העוצמה. אוהבת אותך מכל הלב אשה מדהימה

hayae4

New member
ענת יקרה עשינו מסע ארוך ביחד תודה על מי שאת..

למעלה