../images/Emo13.gifוואו מרגש להיות אשת השבוע
טוב אז נתחיל .. שמי חיה אליהו ואני מאבחנת בקלפי טארות מה ההבדל בין מאבחנת לקוראת?? פשוט מאד אני לא מחלקת דגים אני נותנת חכה!! אחרי מסע אישי ארוך של 12 שנה מצאתי בקלפים את הכל!! במהלך המסע עזבתי את העבודה, את העיר ועברתי לגור במושב כפר שמואל בו אני מתגוררת כ10 שנים. למדתי שיטת סילבה-לאימון שיכלי, רפואה איורוודית, מודעות עצמית,הגשמת מטרות, דמיון מודרך, ריברסינג ,ויפאסנה ועוד.. הקמתי עמותה שלימדה מודעות עצמית בבה"ס, פיתחתי תכניות הדרכה שאושרו ע"י משרד החינוך לימדתי בבה"ס והכשרתי מדריכים.. ואז.. פגשתי את ד"ר יואב בן דב, ד"ר לפיזיקה וחוקר טארות,"שטרף לי את כל הקלפים שהכרתי", אני זוכרת שישבתי אצלו באחד השעורים והמון "אסימונים " התחילו ליפול לי, שיחזרתי טיפולים והדרכות שעשיתי ופתאום הבנתי .. הרגשתי שכאילו הדליקו לי את האור, צמרמורת אחזה בי ובסוף השיעור קניתי חפיסה של קלפים ומאז אנחנו ביחד! הקלפים מספרים הכל! כל מה שקורה בעולם התת מודע שלנו.. מה עומד ביני לבין ההצלחה שלי ? מה עומד ביני לבין מי שאני רוצה להיות!! מערכת היחסים שלי עם כסף??זוגיות,משפחה? 50% מהעבודה היא רק בידיעה והעלאה למודעות! אני לא זוכרת מה קורה במהלך האבחון כשהוא נגמר הכל נמחק אצלי ,תיקשור?? אולי.. זוהי דרך שאני שומרת על עצמי ועל הפרטיות של מי שהיה אצלי ביעוץ! סיפור אחד אני זוכרת במיוחד (לא את האבחון עצמו ) של אמא חרדית שהגיעה עם הבת שלה, לדעתי עדין לא בת 18 מצאו לה שידוך והאמא רצתה לדעת לגבי השידוך!! אני זוכרת את המבט של הנערה בעיניים "הצילי אותי" אני מאמינה שהצלתי כי היא קמה עם חיוך מאוזן לאוזן ... ערבי חוויה הם השלב הקסום במה שאני עושה.. מעגלי נשים ..נרות.. מפה.. קלפים .. זה פשוט חוויה מדהימה אני נהנית מהמסע שכל אחת עושה בערב שכזה.. נתמזל מזלי לעשות את מה שאני אוהבת ולעשות אותו באהבה מכל הלב..