אשת השבוע- חיה אליהו

Modelia

New member
חיה מדהימה! קיבלתי טעימה במעגל הרצליה והאבחון

היה ממש מדוייק! ישר כח!

Merav Stern

New member
ערבי נשים

חיה יקרה, כבוד גדול לנו, לקבוצת רחובות, שאת אשת השבוע
אני רוצה לפרגן לך ולספר לכל מי שקוראת, על ערב נשים שהעברת לכבוד פרישתה של אימי לפנסיה. הערב היה חוויתי, עם סיפורים מרתקים, אווירה פתוחה נעימה ומקבלת וכל אחת מצאה את "מקומה", אם בסיפורים, בשיתוף דרך הקלפים ומסרים שניתנו. ממליצה בחום לכל מי שמחפשת ערב לא שגרתי ומעניין. חיה - תודה רבה לך! מאחלת לך להמשיך לגדול, להתפתח ולתת מעצמך כ"כ הרבה לעולם.

hayae4

New member
לכבוד הוא לי..

בהחלט היה ערב מאתגר ומרתק כאחד..תודה רבה וחיבוק גדול

galityud

New member
פרגון ושאלה בנושא חיזוי העתיד

חיה, מרגש אותי לקרוא את כל הפרגון שאת מקבלת כאן. ההתלהבות שלך והאהבה שלך למה שאת עושה פשוט נשפכים ממך ומושכים אליך אנשים. את מלאת ידע וגם הבנה אמיתית של הגלוי ושל הנסתר ושל מה שלא נאמר. כל מה שאמרת לי עד היום על בסיס פתיחות של הקלפים היה מדהים ונכון ועמוק. בכל פעם שאת מדברת מול קבוצה אני מתמוגגת ממך! אני ממליצה לכל אחד ואחת לחוות אותך - גם במפגשי חוויה וגם בייעוץ אישי. פגשתי היום מישהי שאמרה לי שהיא פוחדת מחוזי העתידות שיגידו לה דברים שאחר כך יהדהדו לה בראש ויפחידו אותה / "יחרצו את גורלה" ואני נזכרתי בדברייך על כך שחיזוי עתידות הוא לא המהות של פתיחת קלפי הטארוט. אכפת לך קצת לפרט בנושא? מה את מייעצת לאנשים ש"נכוו" בעניין לעשות? תודה, מנשקת, גלית

hayae4

New member
טארות חיזוי וניבוי???

שאלה מצויינת!! אכן יש אנשים שעוסקים בניבוי וחיזוי בדרכים שונות.ולקלפים דבקה הסטיגמה הזו ונעשה להם עוול לדעתי.. אני לא עוסקת בניבוי וחיזוי כי זה מנוגד לדעה שהכל כתוב והרשות נתונה.. ומה שכתבת הוא כל כך נכון כי כשאדם מגיע למגדת עתידות הוא מגיע מתוך מצוקה מהולה בפחד כשמציגים לו את עתידו סוגרים בפניו כל אפשרות של "הרשות נתונה" במקום להתקדם להתפתח ליצור מציאות אחרת מתוך הפוטנציאל הטמון בו הוא נתקע .. אך מאידך אם מציינים בפני האדם דפוסי התנהגות הקיימים בו ,מקורם בעברו, ולאן זה עלול להובילו מאפשרים לו את "הרשות נתונה" מכאן הוא צומח!! לפני כשנה וחצי היתה אצלי משהי בת 40 ששנתים קודם משהו" פתח לה" וחזה שהיא תתחתן תוק פרק זמן נקוב עברו שנתיים והיא עדין מחכה.. כשבדקתי איתהמול הקלפים ראינו שהיא כל כך טרודה ומודאגת שהיא אינה פתוחה כלל לזוגיות הקריירה שלה צללה , אבא שלה חולה העלנו דברים מתוך התת מודע שלה היא יצאה עם כוחות חדשים ומוטיבציה להתחיל לפעול ולעשות שינוי בחייה אני מניחה שבסופו של דבר זה יביא לה את הזוגיות הנכספת

חיה אליהו

מדהים להסתכל מהצד ולראות איך את לאט לאט את יוצרת מעגל לקוחות של נשים בעיקר ,האוהדות ואוהבות אותך... ואני אחת מהן... תמשיכי בדרכך האהובה ....יישר כח לימור בראל חדד יועצת מס מוסמכת

אני קלפם?

אני ?קלפים? מה לי ולזה? אבל הספיקה לי פעם אחת לשמוע את חיה אליהו.מקצועית אמיתית אוהבת את מה שאת עושה - ומיד רואים את זה. כשאת נוגעת במשהו את עושה את זה הכי טוב שאפשר!!!

hayae4

New member
רחלי תודה חייבת לך המון..

רחלי תודה.. האמת לקישורי אמהות הגעתי לפני שנה וחצי בזכותך ומאז אני זוכה ממך לתמיכה ועזרה אכן היית סקפטית אך שמרת על נימוס.. היה שלב באמת שראית שיש בזה משהו ואז זה היה ממש כיף.. שוב תודה

חיה היא קודם כל...

לב ענקי, שמחובר לראש אינטליגנטי במיוחד. ותמיד מלווה בתחושה של נעימות שהופכת את הערבים שלה לנעימים נעימים. אני גאה לצעוד לצידה של חיה מאז מעגל מקימות לפני כשנה - להתבונן בהתפעלות בהתקדמות המטאורית שלה ולקבל המון המון השראה. לשמחתי קיבלתי מנות של חיה - בטעימה אישית (שקלעה בשפיץ של השפיץ של הבול), ובערב חוויתי שהעבירה שהיה מאוד אינטימי ומגבש. איזה כיף לראות מישהי שכל כך אוהבת את מה שהיא עושה!

למעלה