אשת השבוע- כל יום שני מחדש

../images/Emo47.gifאשת השבוע- כל יום שני מחדש

כל שבוע, ביום שני נפתח עם אשת השבוע בחירת "אשת השבוע" נעשתה בהגרלה בנוכחות חברות הארגון בכנס- מעגל ארצי שהתקיים ב-18/10 אחת מחברות "קישורי אמהות" תקבל זרקור ובמה למשך שבוע בו היא תספר על עצמה, על העסק ותענה לשאלות שנוגעות בתחום עיסוקה. אתן מוזמנות להפנות אליה שאלות מבקשת לכבד את אשת השבוע ולא לתפוס לה את הבמה ולפרסם את עצמכן בשירשור זה. חברת הפורום הזה המעוניינת להיות אשת השבוע- מוזמנת לפנות אלי במסר אישי ולתאם מועד ביומן לזרקור על העסק שלה למשך שבוע. בברכה, מיכל קנדל מנהלת פורום קישורי אמהות בתפוז

../images/Emo47.gifמרי פופינס -פופינס טכנולוגיות

הי מרי, ספרי קצת איך הגעת לתחום הזה של בניית אתרים? מה עוד נמנה בתחום שירותייך? האם את לא מרגישה "מכורה" לאינטנרט? איך את מחלקת את הזמן? האם יש לך אתר אחד מיוחד שאת אוהבת במיוחד?סיפור מעניין מאחוריו?

מספרת...

שלום לכל הנשים, ולכל האימהות שמי האמיתי הוא אכן מרי, לכל מי שהיה ספק, שמדובר בגימיק. ירשתי את שם המותג מסבתי ז"ל , ורק בשנים האחרונות התוודיתי לערך המוסף שלו.
בהשכלתי אני בוגרת לימודי אדריכלות, מנהל עסקים, WEBMASTER ו WEBDESIGNER. לחברות קרובות אני מרחיבה ומספרת ש"גדלתי על ברכיים של גרפיקאיות" בבית הדפוס של אבא שלי. משם התחילה אהבתי הגדולה לגרפיקה ועיצוב. יש לי ניסיון של למעלה מעשור בגרפיקה ממוחשבת ובעיצוב ובניית אתרי אינטרנט. עבדתי בחברות הי-טק כ- WEBMASTER & WEBDISIGNER ולאחר הולדתה של בתי היקרה החלטתי שאני ממשיכה לבד, כעצמאית בתחום.
כיום אני מציעה מטריית פתרונות ושירותים, החל מעיצוב ובניית אתרי אינטרנט; אתרי תדמית, אתרי WORDPRESS, הקמת בלוגים ודפי נחיתה. אני מעצבת ובונה.... כמו כן מעדכנת ומתחזקת אתרים ונותנת את כל שרותי הגרפיקה הנדרשים לעסק, מאד מאד אוהבת לעצב לוגו - רואה בזה אתגר מרגש ליצירתיות גם בהכנת מצגות יש לי ניסיון רב, ואחד מהמוצרים החדשים שאני מציגה כיום על המדפים שלי הוא סרטוני תדמית – בהם מציגים את העסק במהלך 1-2 דקות עם הרבה קצב ותמונות הלהיט החם של המדיה – ווידאו ! מאד ממליצה !!!
על פייסבוק בטח כולן כבר שמעו – עוד נישה שבה אוכל לתת את עזרתי המקצועית. מעצבת תמונות פרופיל לפייסבוק, רקע ממותג לחשבון ה YOUTUBE שלכן.... בקיצור – ביקשתן, קיבלתן !
אפילו שיעורים פרטיים אחת-על-אחת בכל מה שקשור לאינטרנט – אשמח לעזור אל תהססו לשאול אני אשמח לענות.
נשאלתי אם אני מכורה לאינטרנט ? מה לא ברור .... "מודה ועוזב ירוחם" תראו באיזו שעה אני מפרסמת את התגובה שלי.....
המזון שלי הוא @ @ @ @ @
ולשאלת האסוציאציה ; יש המון אתרים שאני אוהבת, אבל כשקראתי את השאלה בה נתבקשתי לבחור אתר שאני אוהבת הראשון שקפץ לי לראש היה האתר של "ויסוצקי" אתר מקסים בעיני של חברת YKM - מהטובות בארץ אתר שמעביר מצוין את האווירה , בחירה מדויקת של צבעים , ניווט קל וחכם יחסית לאתר מציע כמות גדולה במיוחד של מוצרים. זו דוגמא אחת.... אתן בהמשך עוד דוגמאות. (מהאתרים שאני עיצבתי ובניתי קשה לי לבחור אחד - כי כולם היו בניי... האבל האתר הכי טוב הוא האתר הבא שאני אעצב ואבנה.... לך
) מוזמנות לשאול שלכן מרי פופינס טכנולוגיות

../images/Emo202.gifערוץ וידאו- למה כדאי ולא סתם סירטונים?

מה היתרון? כיצד מרכזים את כל הסרטים שלי שם? ובטח עוד דברים שאת יכולה לספר לי ואני פשוט לא יודעת לשאול....

הממממממ... סרטוני וידאו

דמיינו לעצמכן שהמסר שלכן עובר בלי לאמץ את הגולש,הוא לא צריך לקרוא באמצעות מוסיקה, דיבור ותמונות (הסרטון) אתן מעבירות את המסר שלכן מספקות לגולש אווירה המוצרים והשירותים שלכם הופכים להיות הרבה יותר מוחשיים ואתן הרבה יותר זמינות ואמיתיות הקידום של סרטוני וידאו דרך יוטיוב - היא יחסית פשוט קל וזול כל אחת יכולה לפתוח לעצמה חשבון חינמי ביוטיוב לעלות סרטונים שמציגים את העסק שלה,האני מאמין שלה, את השרותים שלה המוצרים שהיא מוכרת ולקשר אותו עם כל ערוץ מדיה אינטרנטית קיימת נוספת כמו אתר אינטרנט, בלוג, חשבון פייסבוק וכו' איך עושים את זה? בשביל זה אני פה, לעזור לכן בהקמה, בעיצוב בהדרכה ומשם אתן ממשיכות לבד ובקלות מצרפת דוגמא שתוכלו להיתרשם חשבון יוטיוב של חברה יקרה שלי ממעגל רעננה יעל דורון יבין בעלת ערוץ יוטיוב עשיר בטעימות שלה את העיצוב לדף אני הכנתי לה בהצלחה !

תצליחי בהמשך דרכך!!!

היי מרי! לא עולה לי שום שאלה לשאול כרגע. מה שכן אשמח מאוד לפרגן ולאמר שאת מקצועית, תקתקנית, עם המון ידע, סבלנית ומאוד יצירתית. מרי הכינה את תמונת פרופיל לדף העסקי שלי בפייסבוק ואני מאוד מאוד מרוצה!!!! ממליצה בחום!

גם אני מספרת.......

כשמרי הגיעה לקבוצה כאורחת ,הסתכלתי על כרטיס הביקור שלה,ומשהו בתוכי אמר לי שהיא זו שתצליח להבין ,כיצד אני רוצה שהלוגו והחתימה שלי יראו (לפני כן ניסיתי להסביר לכמה מהתחום וזה לא עבד). מרי ישבה הקשיבה (כמו כולם )אך לא אמרה לי את צריכה להיות יותר ברורה,היא אמרה יש לי מס' רעיונות והופ..... מס' ימים אח"כ כבר שלחה חמש דוגמאות,שאחת מהן מאוד אהבתי,אבל עדיין היה לי ספק,בכל מקרה מרי לא נעלבה מההערות שלי ,הקשיבה ובסופו של דבר הדריכה אותי כאשר חשבה שאני טועה,ואכן צדקה.,אני אנסה להעלות את עבודתה המצויינת,גם היה כייף ונוח לעבוד יחד (הכי חשוב)

עוד על מרי

רק שתדעו ,מיקצועית,תקתקנית,ובעלת ידע רחב ביותר בתחום,אבל מרי היא גם מצחיקה בטרוף,ומשעשעת וכייף להיות איתה כאדם. אני בנוסףנעזרת במרי ולוקחת ממנה שיעורים פרטיים בכל הקשור למחשב,נימאס לי להיות תלותית בילדיי ובעלי על מנת שהעבודה במחשב תעשה. ושוב יש לנו שעת עבודה משותפת שהיא מאוד מאוד מהנה ומעשירה. תודה יקרתי ונשיקותתתתתתתת כייף לי שאת במעגל שלי

../images/Emo24.gif הילה את מרגשת אותי

תודה רבה על הפרגון שמעלה חיוך הכייף והעונג הוא שלי ללמד אותך אחרי כל פגישה שלנו , ולאו דוקא של למידה על המחשב מרגישה שאני יוצאת עם תובנות, וגם אני לומדת... אוהבת המון בחזרה מרי

עיצוב ותכנון אתר בוורדפרס

למרי היקרה! האם תוכלי לעצב לי אתר כזה כפי שהמלצת (יסוצקי) לפי תוכנת "וורדפרס" כך שאוכל להכניס בו תכנים המקושרים גם ישירות לפייסבוק? אשמח לקבל את חוות דעתך. תודות מירי ישראלי www.greenart.co.il אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה

אמאמיה

New member
אחרי שכולכן משבחות את הפייסבוק, נכנסתי להציץ

ורציתי לשאול - מה באמת ההבדל בין 'דף עסקי' (כמו שאני פתחתי) לבין 'דף אישי'? פגשתי אותך, מרי, במעגל הרצליה ומאד התרשמתי מהידע והשליטה ברזי ונפלאות האינטרנט :) להת בת"א מיה

מרי הכשרונית

אני עשיתי כמה עבודות עם מרי ואני יכולה לספר עליה שהיא יצירתית, מקצועית מאוד, מבינה לגמרי בתחומה ומאוד חשוב נעימה וקשובה לצרכי הלקוח. ממליצה בחום לכל אחת לעבוד איתה

תודה רבה איזבלה על הפרגון

כייף לעבוד עם לקוחות ממוקדים שיודעים לאן הם רוצים להגיע ! מרי

doulanit

New member
מרי פופינס האלופה..

מרי אלופה בכל כך הרבה תחומים שקשה למנות אותם... העבודה איתה מעשירה ומרגשת. הסבלנות הרבה לכל השאלות, ההתלבטויות, השקט הנפשי וגם היכולת להביא את הצד השני לעשייה פשוט מדהימים. מרי פרפקציוניסטית דבר הבא לידי ביטןי בכך שגם אם לדעתכם העיצוב נראה מושלם אבל הוא לא מניח את דעתה היא תעבוד עליו עד שיהיה אלוהי! מרי מלאה בידע בכל התחום העיצובי, איטרנטי ויודעת בדיוק מה הולך היום בשוק. היצירתיות שלה פשוט מדהימה ואינסופית - אתרים, סרטונים, כרטיסי ביקור, חתימות אלקטרוניות, תמונות פרופיל בפייסבוק ועוד... בקיצור, כל מי שעוד לא חווה איתה עבודה נעימה, מרגיעה ומצמיחה ולבסוף תוצאות למעלה ממעולות - מהרו ותיצרו קשר. כמובן שהכי כייף שהיא איתנו במעגל פ"ת!! אוהבת המון - אילנית doulanit - אילנית הרשקוביץ-הזה, דולה, מדריכת הנקה ומנחת מעגלי נשים

../images/Emo24.gif אוהבת המון המון המון בחזרה ../images/Emo24.gif

תודה רבה על המילים שכל-כך מחזקות תודה שאת חברה שלי ! אוהבת

ממליצה על מרי מבחינה מקצועית ואישית

מרי עיצבה לי את דף הפייסבוק שלי בעיצוב המתאים לעיסוק שלי ולמסר שאני רוצה להעביר. היא מנסה להבין את הלקוח לעומק (כיאה לעקרבית אמיתית) להכנס לראש שלו ולעצב לו את המתאים ביותר עבורו. ראו איזה יופי התמונה לפרופיל פייסבוק שעיצבה לי. ממליצה לכולכן. נשיקות למרי מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה www.greenart.co.il |

למעלה