אשת השבוע- כל יום שני מחדש

אמרה העקרבית על העקרבית ../images/Emo25.gif

תודה מירי על הפרגון !!!! ראיתי גם את התגובה שלך למעלה לגבי בניית אתר עבורך אנחנו נדבר טלפונית אני אתקשר, כנראה מחר כי עכשיו אני יוצאת למפגש של קישורי אימהות פ"ת

מרי בעיני היא נדירה!! עובדת עם תשוקה

את מרי הכרתי לא מזמן ואני חייבת לומר שנשבתי בקסמיה מיד!! מרי בעיני היא נדירה!! עובדת עם תשוקה ויצירתיות ממקום כ"כ שונה ואחר מכל מה שהכרתי. היא קשובה, היא יודעת הכל!! לא הייתי צריכה מיליון סקיצות היא פשוט קראה אותי כי יש בה משהו מעבר.. היא עשתה לי את דף הפייסבוק ואת דף היוטיוב ואני לא מפסיקה לקבל על כך תגובות ומחמאות. זה ממש עזר לי למתג את עצמי. http://www.youtube.com/user/YaelDoronYavin תודה יקירה!! אין לי ספק שאת מטאור!

הכרנו לא מזמן אבל מרגישה שאני מכירה אותך שנים

יעלי אהובתי אני מודה לך ! בזכות האימון איתך, הכילים שנתת לי לדרך אני מרגישה שאני יכולה אני מרגישה רגועה ומצליחה יותר בקלות להנות המון בזכותך אוהבת אותך !

ילדודנס

New member
כל הכבוד למרי!!!! מעגל פ"ת עולה עולה....

מרי יקרה ישר כוח מגיע לך מאוד!!! ועכשיו שכולן תחשפנה לכישרון המדהים שלך מעגל פ"ת עולה עולה עולה .............

ברור ! מחר בערב אנחנו נפגשות ב"חיבורים" פ"ת

מוזמנות להגיע ולהכיר את כל חברות המעגל ! גם אורחות שלא שייכות לאף מעגל נשים עצמאיות מוזמנות תודה אורית, פגישה מעצימה היתה לנו היום מתרגשת מהמחשבה של שיתוף פעולה ביחד מלאת אנרגיות שכמוך !

מרי פופינס, היא קוסמת!

מרי עשתה עבור אמ"א שפ"ע את הסרטון התדמיתי שלנו. מי שלא מכירה, ארגון אמ"א שפ"ע פונה לאמהות בכל מה שקשור לתחום התעסוקה העצמאית. גם נשים שרוצות להקים עסק אך אין להן רעיון, (חטיבת השמה לעצמאות הכוללת בנק רעיונות) גם נשים שרוצות להקים עסק, יש להן רעיון אך אינן יודעות מה הצעד הבא, וגם נשים עצמאיות בכל שלבי העסק.כולל עסקים וותיקים הקיימים עשרות שנים. עכשיו, לכי תסבירי ב60 שניות מה ואיך ארגון אמ"א שפ"ע יכול לקדם אותן?! חודשים, שלא לומר שנים הסתבכתי עם צורת ההצגה.. חברותי, כאן מקישורי אמהות, יעידו על כך.. ומרי, בשרביט קסמים (או שאולי זו היתה מטריה?) יצרה סרטון מהמם! גאווה גדולה והחשוב ביותר- בהיר ומבהיר! בנוסף, בכנס נשות עסקים שקיימנו (שם הושק הסרטון) ואשר כלל 120 נשים מכל רחבי הארץ, העברתי הרצאה מרכזית בנושא "תוכנית עבודה ל2011" מרי יצרה עבורי מצגת, מקצועית שהעמידה אותי באור חדש גם עבור עצמי, וגם עבור המשתתפות בכנס. עבורי מרי היא נכס, תותחית ואני ממליצה עליה בחום! אשמח להמליץ גם בע"פ, למי שמתלבטת. הא כמובן, גם את זה היא עיצבה:)

ואת, טל, תותחית !!!

טל אהובתי, לא יכולתי לבקש תגובה אחרונה חביבה לשבוע של זרקור יותר טובה מזו שכתבת לי.... את אלופה ! ומרגשת! מאמינה ביכולת שלך להנביט עסקים של נשים לכוון אותן לדרך קלה וסלולה לראות מעבר ולתת רעיונות שמעלים אותך ואת העסק שלך מעלה מעלה תודה שאת שם בשבילי אוהבת

למעלה