על עצמי ../images/Emo68.gif
שמי שירלי קליין בת 41, נשואה ואמא לארבעה ילדים (14 בן , 10 בת ותאומים בן ובת בני 6). אני בעלת תואר ראשון בחינוך ותואר שני בפסיכולוגייה חינוכית יישומית - התמחות בייעוץ חינוכי. יש לי ניסיון רב במערכת החינוך בכל שכבות הגיל, והתמחות בגיל ההתבגרות. את לימודי הטיפול המשפחתי השלמתי במשך שלוש שנים במכון אדלר שבהרצליה. אני ממתמחה בתחום זה במכון אדלר ובשירות הפסיכולוגי (שפ"ח) בנתניה. עברתי השתלמויות רבות בנושאים הקשורים ללקויות למידה, לקשיים לימודיים, לאבחונים דידקטיים ופסיכולוגיים, לקשיי קשב וריכוז, לילדים בסיכון, לבעיות התנהגות, לחרדות, לאסטרטגיות למידה ועוד. כמו-כן, אני מנהלת פורום של ייעוץ חינוכי באתר דוקטורס, שעוסק במיגוון נושאי חינוך, הדרכה להורים וקשר עם מערכת החינוך:
http://www.doctors.co.il/forum -4397 ההורות והזוגיות הן חלק משמעותי ובלתי נפרד מחיי האישיים והמקצועיים. הניסיון הרב שצברתי הן כיועצת חינוכית והן כמטפלת משפחתית ומדריכת הורים וזוגות, לצד גידול ילדיי ושימור הזוגיות בתוך הקשיים, השגרה, השחיקה וההרגל, מובילים אותי לראייה מפוכחת ובריאה של המערכת המשפחתית והזוגית בשילובה בשיטת אדלר. בכל יום הורים מתלבטים כיצד להוביל את ילדיהם להיות מאושרים, עצמאיים, בריאים, אזרחים טובים ובעלי אחריות על הבחירות בחייהם. משימה זו אינה פשוטה, ואינה באה "בטבעיות מולדת" כמו שנהוג לחשוב. אני בעלת קליניקה פרטית בנתניה, שבה אני מדריכה, מייעצת ומטפלת במשפחות, בזוגות, בהורים ובמתבגרים באווירה משפחתית, חמה ותומכת. שבוע נפלא לכולם, שירלי