ג'ארהד

DredLox

New member
חחחח, קבלו

The word "fuck" and its variants are used 278 times in this film (38 times with the prefix "mother"). The soldiers watch Apocalypse Now (1979), which was edited by Jarhead editor Walter Murch. Michael Keaton, Kurt Russell, and Gary Oldman were all considered for the role of Lt. Col. Kazinski. The Crystal Geyser water bottle label seen throughout the movie is the current logo, not the one in 1991. Same goes for the Head and Shoulders Logo on the shampoo in the shower. We see the soldiers partying to Naughty By Nature's "OPP" during a Christmas party in 1990. However, that song was not released until 1991

זה מזכיר לי

ראיתי סרט שנעשה על שנות ה-80 והיה שם מישהו עם חולצה של מטריקס

סחףףףףףףףףףףףףףף

טוב מה נהיה???? כמה הודעות.!!!...עד כדי כך השוויו הזה ריגש אותך אה??אה??. נו אז איך היה בצבא ילדה??.

עכשיו אני באמת אצלם סרט מלחמה...../images/Emo6.gif

סתם... עכשיו יש לי פחות סיכויים להתקבל ליחידת הסטרה עם פרופיל 97 כי יעדיפו לקחת אותי לדברים אחרים...

sivani

New member
טשי,צאי מהסרט *סטגדש* ../images/Emo47.gif

אצל בנות תפקידים "רגילים" לא תלויים בפרופיל, את יכולה להתקבל לכל תפקיד גם עם פרופיל 97. בנות לוחמות הן רק כאלה שמתנדבות לזה, לפי בחירתן (וכמובן, פרופיל 72 ומעלה) אז רק תשמחי שאת לא אסמטית עם 64 כמוני, ואת עדיין יכולה להגיע להסרטה כמו כל אחת אחרת

ג'ובניקים זה הכי אחותי

עד מתי? עד מתי? אינע'ל ראבק אני אמורה לעבור איזה ראיון קבלה לתפקיד שאני עוברת אליו ואף אחד לא אומר לי כלום על זה... ס'סעמק בסוף יתנו אותו למישהי אחרת... והבטיחו לי אותו כבר

למעלה