היא הכי מדהימה מבין ה-3 מהתמונות האלה!!
ה הטופ מודל הבא New member 29/11/07 #37 לדעתי היא הבלונדינית הכי יפהההה ביחד עם שאנון ואמנדה המדהימותתתתתתת חעחע מוזר שאפעם לא זכתה בלונדינית בתוכנית! טיירה נראלי שונאת בלונדיניות כי לשאנון ואמנדה הרבה יותר הגיע לזכות
לדעתי היא הבלונדינית הכי יפהההה ביחד עם שאנון ואמנדה המדהימותתתתתתת חעחע מוזר שאפעם לא זכתה בלונדינית בתוכנית! טיירה נראלי שונאת בלונדיניות כי לשאנון ואמנדה הרבה יותר הגיע לזכות
ה הטופ מודל הבא New member 29/11/07 #21 אי אפשררררררר בלייייי ה===תמונהה ה==== אלוהיייייייייתתתתתתתת ה=== יצייירת אומנותתתתתת
J JoNy Boi New member 30/11/07 #45 ../images/Emo5.gif איככככס איזה מכוערת אמאא בא לי להקיא את נשמתי מה מושך בדבר הזה???
S S t r a w b e e r Y New member 29/11/07 #38 דווקא תמונה לא משהו לדעתי. היא לא במיטבה כאן, היו לה תמונות יותר טובות.
N NP16 New member 29/11/07 #25 מדהימה בכיעורה. מה זה היא נראית כאילו צילמו אותה במיטה שלה שאין לה כוח . גם לפי פתיחת הרגליים :/
ה הטופ מודל הבא New member 29/11/07 #27 חוץ מאלהההההה אפשר פשוט ל=מ=ח=ו=קק את עונה 4... נראה לי טיירה לא הרגישה טוב בעונה הזאת
ה הטופ מודל הבא New member 29/11/07 #34 תאמת התמונות שלה אחרי התוכנית איכזבוווווווווווו אבל בתוכניייייייית היא הייייייייתהההה ה=ז=ו=כ=ה לגמרררררררררריייי.. רק בגלל הפיל הייתי נותן לה לנצח **סגידה לתמונה** וטיפאני ורבקה?? ההדחה הכפולה הכי מעפנה אי פעם. סתם העיפה אותם ביחד שיהיה רייטינג...
תאמת התמונות שלה אחרי התוכנית איכזבוווווווווווו אבל בתוכניייייייית היא הייייייייתהההה ה=ז=ו=כ=ה לגמרררררררררריייי.. רק בגלל הפיל הייתי נותן לה לנצח **סגידה לתמונה** וטיפאני ורבקה?? ההדחה הכפולה הכי מעפנה אי פעם. סתם העיפה אותם ביחד שיהיה רייטינג...