החלק האהוב

שיר סוס ../images/Emo47.gif

אלך עם מה שחני אמרה: Brother will kill brother Spilling blood across the land Killing for religion Something I don't understand. גאונות לשמה.

האמת שאת כל השיר, אין משהו ספציפי

שאני ממש אוהב. הריף פתיחה של הולי וורז מעולה, המעבר המזרחי, המעבר המגניב הזה לפני הסולואים, עם ההרמוניקס. הליריקה, העובדה שאומרים שם ישראל

נימרודל

New member
החלק שאני הכי מתחברת אליו...

A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand The end is near, it's crystal clear Part of the master plan Don't look now to Israel It might be in your homelands עצוב שזה כל-כך נכון...

axlbarlev

New member
קטע שלא כ"כ הבנתי בשיר

אולי מישהו יכול לפרשן לי אותו בבקשה Don't look now to Israel It might be in your homelands כיאילו מה הקטע של השורות האלה?

בעצם הוא אומר

אל תסתכלו על מה שקורה בישראל, זה יכול לקרות גם בארץ שלכם. אם הבנתי נכון, ונראה לי שכן.

Mena Rea

New member
נצל"ש: פאק, עוד פעם אין לי את

ההודעות שקראתי כבר בכחול. מישהו יודע למה זה? הפעם לא הייתה שום הפסקת חשמל או משהו, סתם החליט לא להראות לי את מה שקראתי. ממש מעצבן. מישהו יודע מה עושים עם זה? אני לא הולך עכשיו לעבור על כל ההודעות שוב כמו אדיוט.

זה בטח קרה כי מישהו מחק

לך את הקוקיז, אתה מחקת את ההסטוריה של הדפי אינטרנט או משהו?

Mena Rea

New member
שום דבר ממה שאמרת עכשיו לא אומר לי

משהו...אני קצת חלסן במחשבים (כמו בלשרשר). למה התכוונת כפיר?

XDDDDDDDD כמו בלשרשר../images/Emo6.gif

איזה מלך יאללה. חחחח זה גם לי קורה הרבה, זו מערכת מלאה באגים. לפעמים זה קורה בגלל נפילות חשמל שמוחקות את כל הקבצים הזמניים (זה גם מוחק נגיד את כל התמונות תצוגה במסנג'ר) ולפעמים זה קורה אם יש לך תוכנה שמנקה קבציים זמניים מהאינטרנט.

Mena Rea

New member
אה, אוקיי

אז אתה אומר שאין מה לעשות בקשר לזה. טוב, שיזדיינו.

שאתה הולך לאיפה שיש

את המקש של האינטרנט אקספולרר (או הדפדפן האחר שיש לך שם) ולוחץ מקש ימני והולך ל"מאפיינים" ושם אתה תראה את זה. או שאולי עשית איזו סריקה כלשהי עם איזו תוכנה כמו Window Washer שהתפקיד שלה לנקות את הקבצים האלה (שבד"כ לא צריך, אבל אתה כן צריך, זה בסה"כ זוכר מידע לגבי דפי אינטרנט בהם ביקרת כדי שבפעם הבאה ייטענו יותר מהר) מהמחשב ולחסוך מקום.

למעלה