החפרפרת
חוזר ובגדול

../images/Emo47.gif החפרפרת ../images/Emo47.gif חוזר ובגדול ../images/Emo70.gif

כן ... שמעתם טוב
ה
ח
פ
ר
פ
ר
ת ח
ו
ז
ר
ת
וקצת יותר פרטים ... בגלל שאני חזרתי לפורום וכ"כ רציתי שהמשחק יתקיים , החלטתי להמשיך לתכנן אותו . רק הייתי חייבת עזרה ברעיון ; הצעתי לאור והיא הסכימה ואמרה שבאמת חסרים משחקים בפורום
. ובאמת , כמו שאמרנו הפורום יבש מבחינת הנושא שלו לכן , החלטנו להחזיר את המשחק עם יותר דברים הקשורים כמובן ... ב ...
אולסן
אז ...
תאריך המשחק : אחת השבתות הקרובות
שעת המשחק : אחה"צ - ערב .
זמן המשחק : אנו מניחות שהמשחק ייערך 2 - 3 שעות
יהיו הפסקות
.
מקום המשחק : פורום התאומות אולסן ב
ו/או צ´אט התאומות אולסן ( הצ´אט שלמעלה בעמוד הזה ... ) קישור יינתן בהמשך .
אופן המשחק : מטרת המשחק של החפרפת : להרוס את כל המשחקים בסתר . מבלי שאף אחד יחשוד ש"החפרפרת" זה הוא . מטרת המשחק של כל המשתתפים האחרים : להצליח במשחקים , לשתף פעולה יחד עם כולם ולנסות לגלות : " מיהי החפרפרת
" הסבר מפורט : במשחק יינתנו משימות ומשחקים שונים . אחד מכל המשתתפים במשחק הוא " החפרפרת " מטרתו נ"ל . יישלח לכל אחד מהמשתתפים מסר . במסר יהיה כתוב :
מי הוא .
זמן , תאריך ושעה .
לכל אחד בהתאם לתפקידו במשחק יצויינו " טיפים " להצלחה במשחק . מי שיודע מי החפרפרת / מי שלא יודע מי החפרפרת / מי שחושד בחפרפרת / מי שלא חושד בחפרפרת / מי שהוא החפרפרת / מי שהוא אחד המשתתפים הרגילים ( לא החפרפרת ) : לא להגיד כלום , לאף אחד
לכאן , ואך ורק לכאן יש לשרשר אם אתם מסכימים להתשתתף במשחק למרות שאינכם יודעים את התאריך והשעה המדוייקים . יכול מאד להיות שהמשחק ייערך ב - 1.2 או שבוע לאחר מכן ב - 8.2 .
|הדגש |אנו מבקשות לא לנצל את השרשור הזה , לא לריב ואך ורק לענות ב
או
בנושא ההודעה ולפרט בתוכן ההודעה . ושוב : לא לנצל שרשור זה
מי שלא הבין , רוצה פרטים , יש לו שאלות , הערות / הארות : מוזמן לפנות אל אור במסרים או אליי . אליי ניתן גם לפנות דרך המסנג´ר : [email protected] או לאימייל : [email protected] ואם ניתן לפנות לאור דרך האימייל או דרך ה - icq היא תפרסם את הפרטים בשרשור להודעה זו . בהצלחה לכולם
אור ועמר .

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

שאלה- איך המשחק יהיה קשור לתאומות?

AlOnA FoR EvEr

New member
אני../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif ../images/Emo15.gif

קארין נראה לי המשחקים קשורים לתאומות...

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif הקפצה ...

זו הפעם האחרונה שאני מתכוונת להקפיץ
אתם תקפיצו בתגובות שלכם

Mary Kate14

New member
אני בפנים../images/Emo70.gif../images/Emo144.gif../images/Emo145.gif../images/Emo42.gif../images/Emo127.gif

- אימצתי... אכפת לכם.....

../images/Emo80.gif../images/Emo121.gifאני יסביר את החוקים../images/Emo26.gif

כל מי שמשתתף מקבל כרטי... מה הוא או שהוא אחד רגיל או שהוא החפרפרת מזתומרת החפרפרת
החפרפרת עושה הכול בשביל להרוס את המשחקים... עכשיו הקבוצה לא אומרה לתת לה לעשות את זה. אבל אף אחד לא יודע מי החפרפרת... צריך לראות לפי מי שרוצה להרוס משחקי... . הקבוצה צריכה לזכות בכמה שיותר נקודות, אם החפרפרת מצליח להרוס משחק יורדות הנקודות של המשחק הזה אם הקבוצה מצליחה אז יש עוד נקודות. בסוף רואים אם השיגו את כל הנקודות... אם לא החפרפרת ניצחה והיא זוכה בפרס... ואם הקבוצה ניצחה היא זוכה בפרס.... מישהו לא הבין

netta12

New member
../images/Emo127.gif כמובן../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

*מחכה* *מחכה* נו שיהיה כבר ה-1.2

netta12

New member
אני לא הבנתי../images/Emo41.gif

הבנתי ת´קטע אבל לא הבנתי איך היא אמורה להרוס משחקים בלי שאף אחד ידע
כאילו זה דיי מוזר

../images/Emo80.gif../images/Emo121.gifלהיכנס מי שלא הבין...

היא צריכה להרוס ככה: נגיד שיש את המשחק... מממ בוא נראה... סתם משחק לא יודעת... ואב כולם אמורים לשתף פעולה אבל היא כאילו מפגרת והיא לא כל כך יודעת לשחק ת´משחק הזה ובטעות הורסת אותו... אההה ושחכתי משו... אם מישו יודע מי החפרפרת שישלח לי או לעומר מ-ס-ר כי אם תגידו את זה לכולם אז זה יהרו את המשחק

../images/Emo80.gif../images/Emo121.gifלהיכנס מי שלא הבין מה החפ

רפרת צריכה לעשות... היא צריכה להרוס ככה: נגיד שיש את המשחק... מממ בוא נראה... סתם משחק לא יודעת... ואב כולם אמורים לשתף פעולה אבל היא כאילו מפגרת והיא לא כל כך יודעת לשחק ת´משחק הזה ובטעות הורסת אותו... אההה ושחכתי משו... אם מישו יודע מי החפרפרת שישלח לי או לעומר מ-ס-ר כי אם תגידו את זה לכולם אז זה יהרו את המשחק

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif הממ ... ../images/Emo4.gif

אני מבינה שרק מי שרשם למעלה משתתף
... ולכולם - ההרשמה נסגרת בשבוע הבא ... תירשמו בהתאם
אני ואואר עוד צריכות לדבר ... יכול להיות שהמשחק יתקיים ב - 8.1.2003

למעלה