החפרפרת
חוזר ובגדול

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif חוסכת לכם ../images/Emo8.gif

כל הרשומים הבאים משתתפים במשחק שיערך ביום שבת , ה - 8.2.2003
: ענבר 2002 - ענבר . RinRan - קארין . AlOnA FoR EvEr - אלונה . Mary Kate14 - דפנה ( נכון
) i am the cute one - מה שמך
C H E N c h e n - חן + ניר . ( הם אחים ויהיו במשחק כמשתמש אחד
) A d i d a - עדי . אני רואה כפול - איראלה . netta12 - נטע . sweetie tweetey - שלי . alexis14 - נגה . ruth yehuda - רות . מרי kate - מה שמך
אחרי השעה 24:00 ביום שישי הקרוב ה - 31.1.2003 אנחנו לא מחשיבות את המשתתפים כלומר : ניתן להירשם למשחק עד ה - 31.1.2003 בעשה 24:00 .
יהיו פרסים
יש למה לחכות
המשחק ייערך ביום שבת ה - 8.2.2003 בשעה 16:30 בפורום .
מי שלא הבין משהו / יש לו הצעות / הערות / הארות וסתם - מוזמן לפנות אלינו : אור - אימייל - [email protected] עמר - אימייל - [email protected] מסנג´ר - [email protected]
תפקידכם - רק לכתוב
בשרשור להודעה זו , אם הנכם יכולים להגיע . אנא שריינו תאריך זה . אם אינכם יכולים - אל תשרשרו כלום .
לכולם

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif ../images/Emo127.gif

*קאנט ווייט*

../images/Emo127.gifאממממ

יש סיכוי אבל שאני לא אגיע כי אולי תהיה לי פעולה בצופים באותו יום... אני לא בטוחה

../images/Emo185.gif../images/Emo41.gifאז אולי נעשה ב8.1../images/Emo35.gifכי אין

לאפ´חד פעולות בצופים (חוץ ממני ומעומר אבל אני לא הולכת... צריך לשאול את עומר).....

../images/Emo185.gif../images/Emo41.gifהקפצה../images/Emo70.gifואני לא מתכוונת

להקפיץ יותר... תענו
ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה

למעלה