היום ב-
אנשים

Dooritos

New member
אהא זה באמת נכון

יש הרבה סרטים שלדעתי הם ממש טובים אבל הם אומרים שהם גרועים... לכו תבינו... גם יש את כל אלו שמבקרים בגדים של מפורסמים, כמו זאתי לדוגמא מגיא פינס (חחחח הורג אותי כל פעם מחדש! "היס לאסט ניים איז פינס?!? וול איטס בטר דן מיסטר ורג'יינה...!" חהחהחה) אז זאתי, כל מה שלדעתה יפה לדעתי זה לא משו וההפך... טוף לפעמים היא נותנת דרקונים בצדק אבל רק לפעמים...

EnchantedS

New member
גאד, זה הדבר הכי מגעיל שראיתי בחיים

שלי!!! למה יש אנשים כאלו מגעילים בעולם?! ליידו, כל שונאי MCR בתפוז ניראים כמו מעריצים!! אני לא מבינה למה המשכתי לקרוא, אני כזאת מאזוכיסטית.... וזה שהוא פירט בסוף על כל אחד מהם??.... זה פשוט רשע.....

EnchantedS

New member
הו, ומישו כאן רשום למייספייס?

תגיבו לו שיילך לחפש לעצמו חיים....

GUILTY

New member
לא כדי להגיב לו....חחחחחחחח....זה

כמו כת כזות לשונאי MCR והם מגיבים בצורה מגעילה ושולחים מכתבי שנאה חחחחחחחחחחחח מפגרים. זה רשום בהמשך. ובכלל שימותו מה יכפת לכם שיכתבו מה שהם רוצים כל מה שחשוב זה שאתם כן אוהבים את MCR

EnchantedS

New member
באמת? חח לא קראתי את הכל, רק את

הרוב... ואז דילגתי לסוף כי ממש השתעממתי.... חח מזוכיסטית, אבל לא עד כדי כך:)... אני ממש מקווה שMCR לא ייכנסו לשם בטעות, כי זה דבר ממש מעליב לקרוא על עצמך... במיוחד ריי):

Dooritos

New member
כן.... חמודים...

זה דיי מעורר גיחוך... האתר הזה רק מראה שהם כ-ן מבזבזים זמן ואנרגיה על MCR וזה שהוא חיפש תמונות באינטרנט והלך וכתב עליהם כל מיני דברים זה ממש פטתי... שילך יבזבז תזמן שלו על דברים טובים... אממממממממ ועוד משו... לדעתי MCR רוצים לעשות בלגאן ושיחשבו שהם משיגנעים (אני מחייה את שפת היידיש) כי אחרת הם לא היו נמרחים אחד על השני ומתפרעים על הבמה ועושים עוד כל מיני דברים... זה חלק מהתדמית שלהם... לכן אני חושבת שלתקוף אותם בכך שאומרים שהם "הומואים" (נתעלם רגע מהעובדה שיש להם חברות) זה דיי דבילי... שימצאו חיים..

GUILTY

New member
וגם עם הם כן הומואים אז מה זה אמור

לשנות או להפריע לנו? אז הם הומואים ואוווו ביג דיל שיהיה להם בכיף ביחד
מה להיות הומו זה רע????

קרניjack

New member
חח כן המייספייס הזה משעשע

מי שלא יאהב שלא יאהב, מי שכן כן. למי אכפת האמת, וזה דיי מצחיק איך שהם מנסים להוציא בכוח את הדברים המכוערים מ MCR, כאילו למי אכפת מהמשקפיים שיש למייקי או שפראנק נראה לפיהם כמו אבריל לאבין. הםפ משקפים ככה את עצמם, וככה זה אנשים שרוצים ללכלך, בהצלחה:)

kati666

New member
עכיו,../images/Emo54.gif

הוא כאילו מקדיש את חיו כדי לשנוא אותם,זה ממש נראה ככה.

GUILTY

New member
יש לי שאלה.......למה לא אומרים

דברים כאלו על THE USED או דה ראסמוס? ( אני יודעת שדה ראסמוס כבר לא עושים דברים כאלו אבל לאורי כן היה עושה דברים כאלו בהתחלה) ויש הרבה להקות שכן מתנשקים על הבמה וכל זה

EnchantedS

New member
אני בטוחה שכן אומרים ולא מצאת...

באמת, מה לאורי היה עושה?.. חח ראיתי הופעה שלהם במחשב, והוא רק דילג מתנשף על הבמה חח חוץ מזה, הם פינים:), בארה"ב כולם פותחים את הפה

GUILTY

New member
בדיוק כמו פראנק וג'רארד

הוא ואירו היו נוגעים אחד בשני.....אבל לאאאאא להם לא יקראו הומואים (אני אוהבת גם אותם אבל אני מנסה להעביר משהו). ודה יוזד להם לא קוראים הומואים ולבראט אומרים שהוא גבר :/ אז מה לעזאזל הבעיות שלהם עם MCR מה זה שהם נורמלים ולא מחפשים לתקוע מעריצות הופך אותם להומואים....כי לא יכול להיות שזה האיפור כי מלאאאא מפורסמים מתאפרים.

EnchantedS

New member
חח אישתו של אירו לא מאשרת?

גם יש למיי כימיקל את GUYS LIKE US:) ורוב הסיכויים שאותו אחד בכלל לא מכיר את TR....

קרניjack

New member
ג'רארד ופראנק ממש מתנשקים?

זה קרוב אבל אני לא חושבת שהם עשו דבר כזה, או שכן
תמונה?

למעלה