היום הופעת הבכורה בצוותא

I מ י ר ב I

New member
הסיכום שלי../images/Emo140.gif

רק אתמול בבוקר ידעתי שאני הולכת להופעה הזו. היו כמה שינויים בעיבודים בין הברל'ה שהייתי לבין אתמול. ילדה שהתבגרה היה יפה,פעם ראשונה שמירי שרה אותו,דיי דומה לעיבוד בדיסק שקט ויפה. בחוזר בחזרה נראה לי הוסיפו יותר חוזק בפזמון,כי אתמול הוא היה לדעתי יותר עוצמתי מבברל'ה. אם זאת האהבה שלך,חייב לחזור לעיבוד של הברל'ה,אקוסטי,שקט שמעביר באמת את תחושת השיר!!! הדאנס הזה מוריד מהשיר וחבל. בהופעה הזו גם הרגשתי שיש יותר שירים של מירי מאשר קאברים,היו רק 2 וזה מצוין לדעתי.אהבתי מאוד את הגשר הישן.אני חושבת שבמקום שיר לשירה עדיף לעשות את שירה. שהיתה את מסיבת העיתונאים של הפסנתר מירי שרה את אף אחת רק היא ואורי בפסנתר וזה היה מדהים,את העיבוד שעשו לו בהופעה פחות אהבתי.גם את העיבוד של לשם פחות. נובמבר ממש טוב,טיפה טיפה מצוין. אני אישית אוהבת את מירי בבומבסטי ופחות באקוסטי אבל כיף לראות כמה צדדים שלה והעיקר שהיא מאושרת.

ה 22

New member
הופעה ראשונה שלי,מירי לא להכנס../images/Emo70.gif(סתם..)../images/Emo15.gif

היתה הופעה יפה, היה לי ממש נחמד, הופעה ראשונה, אז אין לי כ"כ עם מה להשוות, העיבודים שונים קצת מהדיסק, מבחינתי הכל מצויין הכי נהנתי לשבת קרובב, וקטעים שבעלה איתה על אותה הבמה
שיר תקווה בסוף היה מדהים!
אח"כ מירי יצאה |הזדהות, חיבוק, נשיקה|
מירי גם את יפהה
ויפה לך בלי נעליים
בחזור היה צחוקים.. ז"א גם בהלוך
ורד- תודה על השוקולד ליומולדת ועל המאמץ שזה יהיה בד"ץ כפרעלייך היה לי כייפ לראות אותך באמת אביב- תמשיך לחייךךךךךךךךךךך כ"כ יפה לך.........., רציני, הבנאדם כל הזמן מחייך..
תשאר ככה -חברים, השילוב של ורד ואביב מקסים בעייני
איריס- תודה שחיכית לי, ובכלל את מקסימה, היה כייפ לראות אותך
רונייי- כפרעלייך איזה כייפ היה לי לפגוש אותך
מירב- עשית לי הפתעה נעימה
טל ליהיא וכל השאר היה כייפ גדול לראות אותכם
ורד, תמסרי תודה אישית וענקית ללירון על הטרמפ- עשה איתנו חסד גדול! שבת שלום
הדס או קצר יותר "ה....."
כבר הורידו לי ת' 22

../images/Emo4.gif

אז אני וכל השאר אין בעיה. אני זוכרת הפנקס פתוח היד רושמת אני אשב בחושך בקור בלי סוודר

ה 22

New member
יא וואלי.. את ממש משוררת../images/Emo15.gif

יוצא לך שורות כאלה כמו קרן
מיוחדת במינה אז ככה זה התחלק ל-2 קטגוריות..
: * אלו שפירטתי, שהספקנו ל"נהל שיחה" עם מספר מכובד של מילים די שטוטיות, אבל היה כייפ *"וכל השאר" -זה אלו שאמרתי להם רק שלום -מסקנה: היית נכנסת לקטגוריה א' אם היית מגיעה מוקדם יותר והיינו יכולים להגיד יותר מ'שלום'..
שבוע טוב!

pRimaVeriTaVIV

New member
הייתה הופעה מדהימה ביותר ../images/Emo13.gif

אני לא ארחיב יותר מדי על הסיפורים, גם כי אני לא זוכר (
) וגם כי פירטו כבר הרבה לפניי
זהירות חפירה!
רשימת השירים הפעם הייתה שונה מההופעה בברל'ה, ולדעתי גם יותר טובה העיבודים היו מעולים, אי אפשר ממש להגיד שזאת הופעה לגמרי אקוסטית
ההופעה התחילה עם "באה אליכם", עיבוד אקוסטי ממש יפה, מראה שאפשר גם בלי עיבודים "גדולים"
העיבוד של נובמבר קצת הזכיר לי אווירת הווּאי
השיר השלישי היה "ילדה שהתבגרה"
ממש כיף לשמוע את השיר הזה בלייב, ראיתי שגם שאר הקהל חשב ככה
מירי שרה שני שירים חדשים, "פנינים בנהרות" שכתב ליאור אלבו, שיר אתני-מערבי כזה, מאוד אהבתי, ואת השיר שעפר בשן כתב לה, שכמו ש-ורד אמרה, אין לו שם בינתיים. באמצע השיר הייתה שורה שהתחילה ב"אני זוכרת", ומירי שרה "אני זוכרת..." ואז הסתכלה על עפר ואמרה "אני לא זוכרת
"
עפר הפסיק לנגן ואמר בחיוך "בוא נראה.. אני זוכרת.." ואז המשיך לדקלם את המילים
אחרי זה הם שרו את "האור יזרח גם בנפרד" בליווי של גליה חי על הויולה, ונגן גיטרה ששכחתי את השם שלו, הוא היה בן אדם גדול עם גיטרה קטנה וזה נראה כאילו הוא מוחץ אותה
מירי ועפר נתנו ביצוע מעולה ומרגש, חבל שאי אפשר בכל הופעה
אחרי שני השירים האלה עפר שר את "לוקח ת'זמן", מירי אמרה שהיא תתן לו לשיר לבד, הוא הזמין אותה לשיר איתו בכל זאת אבל היא אמרה שהיא לא רוצה להרוס לו, אז היא פשוט עמדה בצד הבמה והסתכלה, כ
ליה (©רוב הזכויות שמורות ל-ורד
©) העיבוד של "אם זאת האהבה שלך" היה מצוין וכיף סוף סוף לשמוע את השיר אקוסטי, אני חושב שהדאנס ממש לא תורם לשיר והרבה יותר יפה כשהשיר אקוסטי למרות שבברל'ה נראה לי קצת תמוה שיש פתאום באמצע ההופעה בלי קשר את "על הגשר הישן", אבל כמו בברל'ה, מירי נתנה ביצוע מרגש, ואפילו יותר מבברל'ה, שיר חובה! הביצוע ל"over the rainbow" היה ממש יפה וגם העיבוד, ממש לא צפיתי שהשיר הזה יהיה
לסיכום נהניתי מאוד לפגוש את כולם (והכי כיף היה בקרליבך, איריס
), ולאכול הרבה קליק
וגם נהניתי המון בהופעה ומחכה להופעה הבאה
ולמרות כל החפירה שלי אני חושב שאין מילים לסכם את ההופעה הזאת

pRimaVeriTaVIV

New member
ועוד משהו באמת קטן ../images/Emo3.gif

היו חסרים כמה שירים, אבל בהופעה באמת שלא הרגשתי את זה בכלל. מה לעשות שאי אפשר להכניס את הכל
אני מאוד מרוצה גם ממה שהיה

למעלה