חחחחח יופי גאון! ואני מקווה שיראיינ ו את השמינייה
ש שושית המתוקית New member 8/12/05 #28 איזה חמוד איזה יפיוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אהבתי את מה שהוא לבש אמא שלי ממש ממש לא!!!!!!! אוי איזה מצחיק הוא, כתב נאום ושכח אותו בבית חחחחחחח........... זה היה קצר מידי!!!!!
איזה חמוד איזה יפיוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אהבתי את מה שהוא לבש אמא שלי ממש ממש לא!!!!!!! אוי איזה מצחיק הוא, כתב נאום ושכח אותו בבית חחחחחחח........... זה היה קצר מידי!!!!!
M m i r u s h i New member 8/12/05 #26 אה-הא!ידעתי../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif ב ה צ ל ח ה!
S Simply an Angel New member 8/12/05 #27 הנה- אורי הופיע! ../images/Emo24.gif איזה חמוווווווווווווווווווווווווווווווווווד ^__^ *איזיגוגו* חחח לבוש יפה- כרגיל סטייליסט בהכחשה
הנה- אורי הופיע! ../images/Emo24.gif איזה חמוווווווווווווווווווווווווווווווווווד ^__^ *איזיגוגו* חחח לבוש יפה- כרגיל סטייליסט בהכחשה
M m i r u s h i New member 8/12/05 #31 דרקונים*../images/Emo6.gif ותודה../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif
B boopymylife New member 9/12/05 #71 מעיל עור שחור? XD חחח שיהיה בריא.. :X בובי בכל מקרע מהזהמשנהמהלובש ^^ (ביט הדבקת אותי במיליםהמחוברות XDD) קיצר תודהעלהתמונע ! ^^
מעיל עור שחור? XD חחח שיהיה בריא.. :X בובי בכל מקרע מהזהמשנהמהלובש ^^ (ביט הדבקת אותי במיליםהמחוברות XDD) קיצר תודהעלהתמונע ! ^^
מ מיטל עבד New member 8/12/05 #32 ../images/Emo57.gif ב=ה=צ=ל=ח=ה ../images/Emo57.gif אורי, תזכור שבשבילנו תמיד תהיה מקום ראשון..