התפקדות דצמבר

WalkingOnWater

New member
16... הזקנה ../images/Emo69.gif../images/Emo110.gif

סתםםם ליאתי אני חולהההה עלייייייך!!!!!

הא, גם לי יש תעודת זהות ! ../images/Emo115.gif

ואני אפילו לא בת 16
[ ולא מזוייפת, היא לא מזוייפת
]

מתפקדת ../images/Emo195.gif../images/Emo115.gif

שם: חן גיל: 15 ו-8 חודשים מקום מגורים: רמת ישי כמה זמן את\ה נמצא\ת בפורום ?: 4 וחצי חודשים כמה הודעות את\ה חושב\ת שכתבת בחודש האחרון ?: לא הרבה כמה הודעות את\ה רוצה לכתוב בחודש הבא?: מממ אין לי מושג :| תוכניות לחודש הבא (חנוכה בעיקרון): לסיים עבודות של בצפר :/

EleVaTioN

New member
אני../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

שם: אורלי
מקום מגורים: אשדוד
כמה זמן אתה נמצא בפורום: ואיי מיומו הראשון בערך...4 שנים משהו כזה.
אין לי מושג כמה הודעות רשמתי בחודש האחרון
רוצה לכתוב כמה שיותר
לסגור שבת :S

../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif../images/Emo139.gif

שם :רחלי\רחל\רוחהל'ה, רייצ'(
) רייצ'ל, רררררחל(כן כן, גם קוראים לי ככה
) גיל :13.8 חודשים בדיייוק מחר
מקום מגורים :גינות שומרון כמה זמן את\ה נמצא\ת בפורום ?: מהשביעי, זאת אומרת חמישה חודשים
כמה הודעות את\ה חושב\ת שכתבת בחודש האחרון ?:לא יודעתP: כמה הודעות את\ה רוצה לכתוב בחודש הבא?:
תוכניות לחודש הבא (חנוכה בעיקרון):אני רק מקווה שההנאה שלי בשיעורי מת' ואנגלית לא תיפסק לעולם

נדחף לכל חור, הא?../images/Emo69.gif../images/Emo129.gif../images/Emo139.gif

לאלאלא, סתם
מממ...כל עוד מישיושב לידי ימשיך לשבת לידי לנצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
smart little bitch אומר\ת: forgive me, my love nir אומר\ת: -
smart little bitch אומר\ת: .I stand here all alone, and I can see the bottom. smart little bitch אומר\ת: זה ציטוט, לפעמים אתה כזה נעל>< nir אומר\ת: אני לא נעל, את פשוט חסרת חוש הומור! ---------------------------------------------- אני לא

אם את חושבת שהזמיילי עם השפם מייצג חוש הומור

אז את טועה... הוא סתם מישהו עם שפם...

תוותר../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif../images/Emo139.gif

השפם מייצג מישהו ממורמר למדי מזה שמגיבים לו בכל חור אפשריD:

fat lip

New member
they sayyy quitters never win

שם : שיררר. גיל : 14 מקום מגורים : ראשל"צ כמה זמן את\ה נמצא\ת בפורום ?: באפריל זה יהיה שנה כמה הודעות את\ה חושב\ת שכתבת בחודש האחרון ?: עועועוועועעועו. לא הרבה. כמה הודעות את\ה רוצה לכתוב בחודש הבא?: חמש.. מאיפה לי תוכניות לחודש הבא (חנוכה בעיקרון): מפגש של פוב

LunacyFringe

New member
להלה.

שם : גל. גיל : 14. מקום מגורים : ת"א. כמה זמן את\ה נמצא\ת בפורום ?: אם לא מחשיבים את המיליון הפסקות באמצע, שנה וחצי שנתיים ככה. כמה הודעות את\ה חושב\ת שכתבת בחודש האחרון ?: 5?
כמה הודעות את\ה רוצה לכתוב בחודש הבא?: לא יודעת, כמה שיצא.>< תוכניות לחודש הבא (חנוכה בעיקרון): לישון, ספורט, גיטרה, ולצאת.

dirty look

New member
../images/Emo195.gif

שם : אורלי גיל : עוד מעט 14 מקום מגורים : מעלה אדומים כמה זמן את\ה נמצא\ת בפורום ?: לא יודעת
כמה הודעות את\ה חושב\ת שכתבת בחודש האחרון ?: לא הרבה
כמה הודעות את\ה רוצה לכתוב בחודש הבא?: לא יודעת
תוכניות לחודש הבא (חנוכה בעיקרון): פתיחת בית הקפה החדש+ פיינטבול (?)

lilmama

New member
חח לא ראיתי אותך פה הרבה זמן(;

איזה מותקקק בילקי3>

Lintu666

New member
מתפקדת~

שם : דנה גיל : עוד 20 יום 17
מקום מגורים : רמה"ש כמה זמן את\ה נמצא\ת בפורום ?: תלוי. אם זה כולל את התקופה הסמויה אז שנתיים בערך כמה הודעות את\ה חושב\ת שכתבת בחודש האחרון ?: אין לי שמץ O: כמה הודעות את\ה רוצה לכתוב בחודש הבא?: יותר >< תוכניות לחודש הבא (חנוכה בעיקרון): פירסינג חדש,לצבוע את השיער ולא יודעת.. נראה אני אשער מראש שהתמונה נראית נוראי בקטן אז תגדילו

מתפקדת ../images/Emo196.gif

שם: שיר גיל: 13.5 מקום מגורים: תלאביב כמה זמן את\ה נמצא\ת בפורום?: אממ.. נראה לי משהו כמו חודש [
]
כמה הודעות את\ה חושב\ת שכתבת בחודש האחרון?: חחחחח לא יודעת.. XDDDDD כמה הודעות את\ה רוצה לכתוב בחודש הבא?: כנ"ל
תוכניות לחודש הבא (חנוכה בעיקרון): לימודים.

למעלה