חברים וחברות - יש לנו טריילר

האבק

New member
../images/Emo47.gif חברים וחברות - יש לנו טריילר

אני מאד ממליץ לכולם להכנס כמה פעמים ביום לאתר HDM.co.il כי הולכים להיות הרבה עדכונים בקרוב. דבר ראשון אני רוצה להודות לאור ענבר (זה שיש לו יום הולדת) ובן אש שעזרו לי לעדכן את האתר היום בהרבה עדכונים. יש שם הרבה מידע ודיווחים מפסטיבל קאן (כמובן רק דברים הנוגעים ל"מצפן הזהוב"). וגולת הכותרת - הטריילר הרשמי של הסרט! אני אגיד את דעתי אחרי שאני אראה אותו עוד כמה פעם ואתם תפרסמו את שלכם. בינתיים אני אוהב מאד. http://www.hdm.co.il/news_replys.php?id=230 תגיבו להודעה זו עם דעתכם, וגם כמובן באתר עצמו (בלינק שנתתי)

האבק

New member
יש איזה קטע שרואים אותם

את סטלמריה של עזריאל ואת פנטלימון מחליף צורה מאיזה דמון קטן לחתול גדול יותר. אני מאמין שבשאר הקטעים ה-CGI פשוט לא הוכנס עדיין.

Orion132

New member
אבל לך תנחש שזה דמונים

לאנשים שלא קראו את הספרים יהיה קשה מאוד לחשוב שלא מדובר בסתם נמר וחתול.

האבק

New member
כן אבל זה טריילר

אני מניח שבסרט זה יהיה הרבה יותר ברור. דווקא בחלק הזה אני לא דואג

|מקפצת בהתרגשות|

אני אוהבת את הטריילר. דקוטה נראית טוב, וגם יוריק. גברת קולטר *בלונדינית* מדיי, אבל אין לי על מה להתלונן. מי בא איתי לשודדי הקאריביים 3 רק בשביל לראות את הטריילר בגדול?
עד הסרט השלם, דעותיי חלוקות. אבל בחיי, יש טריילר!

שיו...אם אני אתפוס את קאן...

לא, סתם, עדכונים ודברים זה כיף :) אהבתי את הטריילר, וגם הדיווחים נשמעים מעודדים. ונחכה לסרט, אני מניח...

SNTD

New member
So far so good

אכן טריילר מרשים, מאוד אהבתי את הקישור של שר הטבעות בהתחלה, מסביר לצופה הפשוט שהושקע כאן בדומה לטרילוגייה המצליחה. מה שכן זה אולי עתיד לבלבל כמה צופים תמימים שיחשבו שזה איזה שהוא המשך... אבל אני מניח שהם יבינו במהרה שזה לא נכון. הדמויות נראות משכנעות מאוד, כשיוריק מדבר הוא נראה טוב, וגם אהבתי את לי
יאללה לסרט! :--D

Fairywitch

New member
ראיתי, ו...

וואו וואו וואו
איזו צמרמורת, זה נראה מדהים
אהבתי את שינוי הצורה של הדמון, ליירה היא בדיוק כמו שדימיינתי, האלתיומטר מדהים, בקיצור- אני לא יכולה לחכות

The Immortal Me

New member
נראה מגניב ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif

נקווה שהסרט יהיה ככה... יוריק יצא ממש מגניב, אני חייבת לציין. רוני
.

אקס93

New member
שאלה (בעצם 2)

1. יש כבר תאריך יציאה רשמי לסרט? 2.אודי אתה זוכר שבפורום הקודם היה לנו רעיון לעזור בתרגום של הסרט וככה נוכל לקבל כרטיסים חינם? נ.ב נכון בטריילר (ומן הסתם גם בסרט) יש סצנה ממש בסוף שרואים את הקולג' ולידו גינה ענקית? הייתי שם

האבק

New member
תשובה (בעצם 2)

1. כן, וכבר ענו לך על השאלה הזו: ה-7 לדצמבר 2007. 2. כן אני זוכר
נ.ב. גם אני הולך להיות שם בקרוב, ביחד עם יעל זיו

למעלה