חברים וחברות - יש לנו טריילר

אקס93

New member
אז...

1. באמת? אתם בטוחים שבכלל שאלתי את זה? 2.אז הרעיון עדיין קיים ואנחנו עדיין מתכוונים לבצע את הרעיון נ.ב תהנו , זה מקום מקסים כל האזור (לא רק הקולג' והגינה שמדהימה בפני עצמה)

האבק

New member
../images/Emo158.gif שימו לב לעדכונים הרבים באתר

בעקבות פסטיבל קאן וכל ההמולה שיש שם מסביב לסרט המצפן הזהוב יש המון עדכונים!
תמונות חדשות מהסרטים
תמונות של צוות ההפקה והשחקנים
הוחלף השחקן שידבב את פנטלימון למישהו צעיר יותר. אאל"ט זה הילד ששיחק את הילד הקטן מ"צ'ארלי וממלכת השוקולד" החדש
סרטון של מאחורי הקלעים
ראיון עם השחקנים והבמאי - הרבה מידע חדש על הסרט! תהנו, ואל תשכחו להגיב

JustRain

New member
למרות הכל זה לא נראה גרוע כל כך...

אולי זה אפילו יהיה טוב. לא כמו הספר, כמובן. השחקנים נראים טובים. כן, גברת נגה "אני שונאת סרטים על פי ספרים" בלי ו' אמרה מלה טובה על הסרט. וואו. בתחילה חשבתי שמדובר בטריילר לחומריו הבהירים... אם לומר את האמת, הם נראים לי מבטיחים הרבה יותר מאשר הסרט ה"רשמי"... אבל מילא. אני לא היחידה שתלתה את הפלייר שלהם בחדר, נכון? |מבט חושש|

הוא עדיין לא גמור,

אז אני חושבת שקצת קשה לדעת עכשיו. אבל האם זה באמת משנה? אני אלך לסרט גם אם הוא יהיה שעתיים וגם אם הוא יהיה שעה ורבע (כמו חומריו הבהירים
)

האבק

New member
אני מעריך שהוא יהיה בערך בן שעתיים וחצי

אולי שלוש, כיאה לסרט פנטזיה אפּי בן ימנו

dahoe

New member
לא אהבתי את יוריק.

הוא ממש ממש גרוע לדעתי. דמיינתי ענקי ומפחיד וכאן הוא די עלוב ומדבר בצורה ממוחשבת מעצבנת... צורת התעופה של המכשפות גם כן מעצבנת אבל השאר... נראה טוב למדי...

dahoe

New member
אני היחיד שלא אהב את יוריק?

חבל... בכל אופן, אני כבר מתחיל לחלום על הטריילר הבא.

dahoe

New member
שמתי לב לדבר חדש!

סרפינה פקלה תוכל להפוך לבלתי נראית. רואים שהיא מופיעה מהאין באחד הקטעים. כמו הרבה דברים אחרים לאחר שצפיתי הרבה פעמים התחלתי לאהוב את הטריילר ולצפות לסרט. אבל אני לא אוהב את יוריק.

למעלה