חדשות ועדכונים

Music Man XD

New member
רד הוט צ'ילי פפרס חושפים עטיפת אלבום חדש../images/Emo70.gif

האלבום העשירי של הלהקה האהובה ישוחרר בקרוב, ובינתיים קיבלנו את העטיפה שלו, שעוצבה ע"י האמן הבריטי דמיאן הרסט. לאלבום קוראים I'm With You, והוא ככל הנראה יצא בסוף אוגוסט. סינגל ראשון יצא בתאריך 18/07. מה דעתכם? אני אהבתי.

DAN1EL

New member
אהבתי! מינמליסטי וריאליסטי ומגניב. :)

הפפרז היו הלהקה של גיל ההתבגרות שלי, יש לי את כל האלבומים שלהם, כולל את אלבום הלייב הכפול ואלבום האוסף האחרון, וחרשתי לכולם על הצורה. מאוד מאוד מוזר לי שהם הולכים להוציא לראשונה מזה שנים אלבום בלי ג'ון פרושיאנטה, אחד הגיטריסטים הכי מוכשרים בדור האחרון, ומצד שני - נראה שזה צעד מתבקש מבחינתו, אחרי קריירת הסולו שלו שהלכה לכיוונים שונים וזכתה לשבחים. מבחינה מוזיקלית אני מקווה שהם יפתיעו אותי לטובה, כי האלבום האחרון שלהם היה בעייתי. הבעיה העיקרית שלו היתה שהוא היה כפול - במקום לצמצם את כל העסק לאלבום קצר ואיכותי הם התפזרו והכניסו מלא פילרים. נקווה שהפעם הם יעשו עבודה יותר טובה. :)

Music Man XD

New member
לגבי הבעיה שכתבת עליה,

ממממ... מעניין את מי זה מזכיר לי..
ובחזרה לנושא - הסינגל יצא בקרוב ואז נהיה יותר חכמים.

DAN1EL

New member
בהחלט מזכיר את כריסטינה,

שהאלבום הכפול שלה יצא רק כשלושה חודשים אחרי אותו אלבום שלהם. גם במקרה של כריסטינה - לא רק שהעריכה לא הצדיקה אלבום כפול (לא היה שום הבדל ביניהם בקונספט הכללי, שניהם היו מבולגנים ביותר, וההבדל היחיד היה שהדיסק השני היה כולו של לינדה פרי), גם כמות הפילרים שהיתה שם בסופו של דבר לא הצדיקה את זה. BTB היה יכול להיות אחד מהאלבומים הכי טובים של העשור הקודם אם הוא היה מצומצם לדיסק אחד.

DAN1EL

New member
הם גם מזמן לא הוציאו אלבום.

5 שנים עברו מאז האלבום האחרון שלהם, ולמרות שהוא היה בעייתי, גם בו היו כמה פנינים. ואת לא יכולה להכחיש שבכל אלבום ואלבום שלהם, גם האלבומים האחרונים שאותם את פחות אוהבת, היו פנינים כאלה. מספיק שיר אחד מדהים בשביל שהקאמבק יהיה שווה את זה, לא?

DAN1EL

New member
הם גם מזמן לא הוציאו אלבום.

עברו 5 שנים מאז האלבום האחרון שלהם, שגם אם הוא היה בעייתי, את לא יכולה להכחיש שגם בו היו כמה פנינים. ובכלל, אני בטוח שתסכימי איתי שבכל אלבום ואלבום שלהם, גם באלבומים האחרונים שאותם את פחות אוהבת, היתה לפחות פנינה אחת כזו. ומבחינתי שיר אחד מדהים שלהם כבר שווה את הקאמבק. לא?

גם אם באלבום האחרון שלהם היו כמה שירים שטובים

את הסוס הם כבר גמרו והם לא מעניינים ולא רלוונטים ולא מלהיב אותי,מרגש אותי או מעניין אותי שהם מוציאים חומרים חדשים. להיפך,מבחינתי הם איבדו את זה ממזמן.

DAN1EL

New member
את מה זה נסחפת.

אלבום של אבריל לאבין הוא גרוע ברמות על. אלבום של קייטי פרי הוא גרוע ברמות על. האלבומים האחרונים של הפפרז ממש לא היו גרועים ברמות על, הם היו חלשים יחסית אליהם, וכן, מה לעשות, קצת יותר מסחריים ממה שהם עשו באייטיז.

גם אלבום של רד הוט צקילי פפרז גרוע ברמות על.

מבחינתי יש שם לא מעט שירים שמבחינת איכות הם בדיוק ברמה של אבריל וקייטי פרי. אותו חרא. זה לא היה סתם "חלש יחסית" זה פשוט היה גרוע. קליפוניקיישן הוא "חלש יחסית" לקודמים. ביי דה ווי וסטאדיום ארקדיום גרועים!

DAN1EL

New member
וואו, לא.

בואי נקח את BTW לדוגמא: This Is The Place ברמה של קייטי פרי?? Throw Away Your Television? הלו? Don't Forget Me? Tear - מעולה! כל השירים שציינתי הם מעולים. השירים החלשים יחסית הם עדיין שירי פופ חביבים ביותר: Dosed The Zephyr Song Can't Stop ועוד. יש שיר אחד באלבום שהוא מגוחך והוא Cabron.

דיברתי יותר על האלבום האחרון....

לקחת כדוגמא את האלבום הלא נכון,שאני גם חושבת שהוא גרוע ומשעמם ברמות אבל הוא הרבה פחות אינפנטילי וגרוע מאשר הרבה שירים מסטדיום ארקדיום. למה דווקא לקחת את האלבום ביי דה ווי כדוגמא כשאני בפירוש כתבתי "יש באלבום הזה(שהכוונה היא לסטדיום) לא מעט שירים שמבחינתי הם ברמה של קייטי פרי ואבריל לאבין"?? שירים גרועים,ברמה מאוד נמוכה מהאלבום האחרון(יש פה כאלה שיותר ויש פה כאלה שפחות,אבל בשורה התחתונים כולם גרועים)- Dani California Snow Hump de Bump Strip My Mind C'mon Girl Especially in Michigan Warlocks Tell Me Baby-אחד מהשירים הכי גרועים שלהם בקריירה. 21st Century She Looks to Me Make You Feel Better We Believe So Much I Hey לפחות על חצי אלבום אני יכולה להגיד שהוא ממש ממש ממש ממש גרוע. יש מעטים שאני יכולה לומר עליהם שהם באמת טובים כמו- She's Only 18 Torture Me-הפזמון עצמו פחות,ההתחלה ענקית והבתים אדירים. Desecration Smile Hard to Concentrate Storm in a Teacup Turn It Again ויש עוד כמה שירים שהם בינונים ולא גרועים ואפשר לסבול אותם או אפילו לחבב מעט- Wet Sand-פעם אהבתי אותו יותר. הסוף שלו יפה. Death of a Martian-גם פה הסוף מאוד יפה ומרגש. השיר עצמו די בינוני. Stadium Arcadium Animal Bar-בינוני אך לא גרוע לגמרי. If Readymade וכל השירים שציינת מ-By The Way תחת הכותרת "בואי נקח את BTW לדוגמא" הם דווקא דוגמאות לשירים שאני מאוד אוהבת שלהם. מהיחידים שאני כן אוהבת באלבום(מלבד This Is The Place שהוא מעפן). גם את שיר הנושא של האלבום אני מחבבת. Dosed,The Zephyr Song ו-Can't Stop בינונים עד גרועים. דוגמאות לשירים גרועים מהאלבום ביי דה ווי- Universally Speaking-גם אחד השירים הכי גרועים שלהם בקריירה. I Could Die for You Midnight Minor Thing Warm Tape אצל ביי דה ווי,יכול להיות שמדובר בשירים יותר אומנותיים מאשר בסטדיום,אבל הם עדיין משעממים,גרועים ולא סוחפים. ביי דה ווי לפרקים נשמע יותר איכותי ואומנותי מסטדיום ואני דווקא ציינתי את סטדיום כאלבום ברמה אומנותית נמוכה ולא את ביי דה ווי(כשעשית את ההשוואה לקייטי פרי ואבריל לאבין). יש שיר מסויים שאני מאוד אוהבת באלבום By The WAy שהוא גם אינפנטילי ברמות אבל יש לו לחן ענק והפקה מיוחדת וזה השיר On Mercury שאני מתה עליו. אבל ילדותי בצורה חיננית,לא בצורה ממש ממש מגוחכת. הוא ממש משעשע.

DAN1EL

New member
חח את רצינית?

למה אני נתתי את BTW בתור דוגמא? את נתת!
ואני מצטט: "ביי דה ווי וסטאדיום ארקדיום גרועים!" ואת סותרת את עצמך. מצאת חמישה שירים ב-SA שהם טובים ועוד כמה וכמה שהם לדעתך בינוניים. אז איך אפשר להשוות את זה לאלבומים של זמרות כמו אבריל וקייטי ששם כל שיר ושיר נשמע כמו צואה? זאת סתם השוואה שאין מאחוריה כלום, בטח שלא אמת ובטח שלא את דעתך הכנה, זאת אמירה פרובוקטיבית נטו שאת בעצמך לא יכולה לעמוד מאחוריה.

כשבערך חצי מהאלבום גרוע,יש עוד כמה בינוניים

ורק מעט שירים טובים(6 מתוך 28 שירים זה כלום) אז אני בהחלט יכולה להגדיר את האלבום בתור גרוע. ושוב,אמרתי "לא מעט שירים" שהם ברמת האיכות של אבריל לאבין וקייטי פרי לצורך העניין,לא אמרתי "כל האלבום". כך שאני לא סותרת את עצמי ולא שום דבר. עובדה שכרגע עמדתי מאחורי הדיעה שלי ועשיתי לך פירוט נחרב וכנה מאוד של כל השירים הגרועים,הבינוניים וטובים באלבום. מה יותר כנה מזה?

DAN1EL

New member
אני פשוט לא קונה את זה.

את מצהירה הצהרות רק בשביל להצהיר, וזו לא פעם ראשונה. לא משנה.

למעלה