דיברתי יותר על האלבום האחרון....
לקחת כדוגמא את האלבום הלא נכון,שאני גם חושבת שהוא גרוע ומשעמם ברמות אבל הוא הרבה פחות אינפנטילי וגרוע מאשר הרבה שירים מסטדיום ארקדיום. למה דווקא לקחת את האלבום ביי דה ווי כדוגמא כשאני בפירוש כתבתי "יש באלבום הזה(שהכוונה היא לסטדיום) לא מעט שירים שמבחינתי הם ברמה של קייטי פרי ואבריל לאבין"?? שירים גרועים,ברמה מאוד נמוכה מהאלבום האחרון(יש פה כאלה שיותר ויש פה כאלה שפחות,אבל בשורה התחתונים כולם גרועים)- Dani California Snow Hump de Bump Strip My Mind C'mon Girl Especially in Michigan Warlocks Tell Me Baby-אחד מהשירים הכי גרועים שלהם בקריירה. 21st Century She Looks to Me Make You Feel Better We Believe So Much I Hey לפחות על חצי אלבום אני יכולה להגיד שהוא ממש ממש ממש ממש גרוע. יש מעטים שאני יכולה לומר עליהם שהם באמת טובים כמו- She's Only 18 Torture Me-הפזמון עצמו פחות,ההתחלה ענקית והבתים אדירים. Desecration Smile Hard to Concentrate Storm in a Teacup Turn It Again ויש עוד כמה שירים שהם בינונים ולא גרועים ואפשר לסבול אותם או אפילו לחבב מעט- Wet Sand-פעם אהבתי אותו יותר. הסוף שלו יפה. Death of a Martian-גם פה הסוף מאוד יפה ומרגש. השיר עצמו די בינוני. Stadium Arcadium Animal Bar-בינוני אך לא גרוע לגמרי. If Readymade וכל השירים שציינת מ-By The Way תחת הכותרת "בואי נקח את BTW לדוגמא" הם דווקא דוגמאות לשירים שאני מאוד אוהבת שלהם. מהיחידים שאני כן אוהבת באלבום(מלבד This Is The Place שהוא מעפן). גם את שיר הנושא של האלבום אני מחבבת. Dosed,The Zephyr Song ו-Can't Stop בינונים עד גרועים. דוגמאות לשירים גרועים מהאלבום ביי דה ווי- Universally Speaking-גם אחד השירים הכי גרועים שלהם בקריירה. I Could Die for You Midnight Minor Thing Warm Tape אצל ביי דה ווי,יכול להיות שמדובר בשירים יותר אומנותיים מאשר בסטדיום,אבל הם עדיין משעממים,גרועים ולא סוחפים. ביי דה ווי לפרקים נשמע יותר איכותי ואומנותי מסטדיום ואני דווקא ציינתי את סטדיום כאלבום ברמה אומנותית נמוכה ולא את ביי דה ווי(כשעשית את ההשוואה לקייטי פרי ואבריל לאבין). יש שיר מסויים שאני מאוד אוהבת באלבום By The WAy שהוא גם אינפנטילי ברמות אבל יש לו לחן ענק והפקה מיוחדת וזה השיר On Mercury שאני מתה עליו. אבל ילדותי בצורה חיננית,לא בצורה ממש ממש מגוחכת. הוא ממש משעשע.