חדשות ועדכונים

דניאל,כשכמות השירים הגרועים באלבום עולה על

השירים הבינוניים והטובים,איך אתה מצפה שאני אגדיר את האלבום? אם אני אוהבת מתוך 28,רק 6 שירים ובין 14 ל-16 בערך(לפעמים אפילו חלק מהבינוניים מצטרפים לגרועים...זה בא בפרקים) אז איך אתה מצפה שאני אגדיר את האלבום? אני פירטתי לך את דעתי על כל שיר ושיר באלבום ויצא שכמות השירים הגרועים והבינונים עולה על כמות השירים הטובים. אז מה? אז אני אגיד שזה אלבום טוב אבל חלש יחסית לעומת הקודמים? לא,זה אלבום רע מאוד.

DAN1EL

New member
נו באמת.

קודם כל - אמרת חצי אלבום. תקראי את ההודעה שלך שוב כדי שתפסיקי לסתור את עצמך. דבר שני - נתת את BTW כדוגמא לאלבום גרוע וכשנתתי לך דוגמאות לשירים טובים מתוכו פתאום חזרת בך ואמרת שלא אמרת את זה. דבר שלישי - לא יעזור מה תגידי, אני לא מאמין שאת חושב שהשירים ה"גרועים" לדעתך בשני האלבומים האחרונים הם גרועים ברמה של קייטי פרי. פשוט לא יכול להיות שאת חושבת ככה, זו הגזמה פרועה שנועדה להקצין את זה שפחות אהבת את האלבומים האחרונים והם אכזבו אותך.

מה? לא חזרתי בי? איפה??

המשכתי לומר שזה אלבום גרוע,לא חזרתי בי. רק אמרתי שהשירים הספציפיים שציינתי בכותרת הראשונה הם דווקא שירים שאני כן אוהבת והוספתי שאני מסכימה שלביי דה ווי יש רבדים איכותיים לפרקים והוא יותר אומנותי ופחות אינפנטילי מהרבה שירים מסטדיום אבל זה לא סותר את זה שהוא עדיין גרוע בעיניי. זה שאתה לא מאמין שזו דעתי זה מפגר,מגוחך ובעיה לגמרי שלך. זה מאוד יכול להיות שאני חושבת ככה. זה ששאתה לא חושבת ככה ומבחינתך זו הגזמה זה לא סותר את זה שאני כן חושבת ככה. אני מסבירה לך שזה אפילו לא ברמה של "חלש לקודמים". 2 האלבומים כשל עצמם גרועים. סטדיום יותר גרוע מביי דה ווי אבל שניהם גרועים. זה שאתה לא "קונה" את זה שזו באמת דעתי רק גורם לי לגחך על זה שאתה לא יודע לקבל דיעות של אחרים.

אגב,שמעת את החדש של ארקטיק מאנקיז?

אלבום מאוד מוזר,זה נשמע כאילו זה לא אלבום של ארקטיק מאנקיז. בכלל לא דומה לסאונד הכללי שלהם. משהו הזוי לגמרי. כאילו זה הרכב אחר.

DAN1EL

New member
שמעתי שני שירים

ולא ממש התחברתי לצערי. אבל גם האלבום האחרון שלהם מאוד מאוד שונה מהשניים הראשונים. בינתיים מכל השלושה (שיש לי את כולם) הכי אהבתי את הראשון, הוא פשוט כל כך כל כך אדיר!

הראשון אכן אדיר.

אני מציעה לך דווקא לשמוע את כל האחרון שוב,שתשפוט אותו בצורה יותר טובה כי יש בו כמה טובים והאוירה הכללית שלו חביבה מאוד.

DAN1EL

New member
הרביעי? חח אמרתי שעוד לא שמעתי אותו.

ואם התכוונת לשלישי - לא אמרתי שהוא לא טוב לרגע, אמרתי שהוא שונה מאוד מהשניים הראשונים, ועל זה אין ויכוח בכלל.

DAN1EL

New member
ואמרתי ששמעתי שני שירים ממנו.

ככה שאני לא יכול לשמוע אותו שוב, קודם אני צריך לשמוע אותו בפעם הראשונה.

sexon4

New member
אהבתי! באמת נראת מעולה!

והמילים.. כל כך צודקת :) מי המפגר שבגד בה מייי

sexon4

New member
הרכב חדש של עברי לידר - הכירו את TYP

בקרוב אלבום באנגלית שמיועד לקהל הבן לאומי, הרכב מלא באנשים מוכשרים מתחומים שונים ופתוח לעוד אנשים מוכשרים (סטייל HAUS OF GAGA) שיוצרים מוזיקה אלקטרו פופ מבוססת להיטים ישנים של ה70-80 תנו כבוד לקליפ המושקע!! http://www.youtube.com/watch?v=VcZnRz7WujA מזכיר לי את TERRY POISON עם השפעות גאגאיסטיות אתר ההרכב גם כן מושקע! www.typband.com מה חושבים?

Music Man XD

New member
וואו, מפתיע!

נראה מאוד "חו"לי" כזה, מעניין. והקליפ באמת מושקע! טוב לדעת שעושים דברים מעניינים כאלה כאן :) תודה על העדכון!

למעלה