טקס מסך הזהב

elalush

New member
תשלחו אימיילים לפני שזה יגמר../images/Emo153.gif

www.keshet-tv.com תשלחו להם אימיילים שיתנצלו ויראו את הזכיה של אקזיט באורך מלא!!!! תעשו את זה בדקות הקרובות כי תיכף הטקס ייגמר!!! זה חשוב

SofyTofy

New member
זה לא יעזור ../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif

א. כי זה לא היה רק באקזיט. ב. כי הם לא עשו את זה בכוונה. ג. כי הם ממש לא יבדקו אי מיילים בשבת.

REBELDE 16

New member
מזל טוב לאקזיט הם זכווו כל הכבוד!

אבל איזה באסה שלא הראו לנו את זה כי זה היה בפרסומות!

swirrrly

New member
דיי להיות עצובים .. ../images/Emo10.gif ../images/Emo118.gif

אקזיט זכו וזה מה שחשוב!
ומחר הם יחגגו

hadas 5

New member
כן אנשים די להתבאס../images/Emo70.gif וחוץ מזה....

יראו את זה עוד שעה היום באקזיט כולם לראות

היייתי אתמול במסך הזהב...

ראיתי את כל המנחים דיברתי איתם ולקחתי מהם חתימות, הם כולם היו ממש אחלה!!!!! מלי ויעל כאלה חתיכות, אין עליהם!!!!!!!!!

אאאהה גם אני הייתי !!!!!

וריציתי להגיד לכם !! שעפר הוא פשוט בנאדם מדהיםםםם מכל הבחינות גם בחיצוניות כמובן...(בחיים הוא יותר יפה). וגם בפנימיות!! הוא כל כך מתוק ונחמדדדדדדד!!!!

עופר היה ממש סבבה

כשהוא בא לחתום לנו אז היה לו גם קפה גם סיגריה וגם פלאפון ביד, אז הצעתי להחזיק לו את הקפה וככה הוא חתם לנו. בהתחלה כשעמדנו ליד השטיח האדום והגיעו המנחים אז המאבטחים לא נתנו לנו ממש להתקרב, אבל אני ממש ניקצתי להם אז מלי הספיקה לחתום לי לפני שהיא נכנסה, כשיצאנו בפרזסומות החוצה אז גם יעל חתמה לי הם שתיהם היו פשוט פצצות מהלכות, רק חבל מיכאל הנגבי שפשוט בייש את כולם שם עם החולצה שלו...

חחחח...נכון מיכאל לבש ממש לא יפה!

והוא גם היה ממש לא נחמד! הוא בקושי התייחס לאנשים... והוא עשה טובה שהוא היה שם ! (עיצבן אותי קצת...). אבל עפר,עפר היה פשוט מתוק-אפילו נשיקה הוא נתן לי! אין עליו פשוט חמוד !!! איזה באסה ששמו את הזכייה שלהם בפרסומות... אבל ראית שעפר אמר על זה שזה באסה..? ושהוא אמר סוף סוף יש מישהו יותר נמוך ממני...על הפיסלון ! חחח...איזה חמוד !!!!

חחחח....

איך הגעת ?? חחח...הוא עוד הרים את הפסל שהוא אמר את זההה!! וחוץ מזה נראה לך שהוא ככה היה יורד על שירי... חחחחחחח!

למעלה