יצאת מלך - שלב שלישי!

Chandler Rulz

New member
../images/Emo47.gifיצאת מלך - שלב שלישי!../images/Emo47.gif

החוקים:
תקראו עד הסוף: מי שלא ינהג בהתאם לחוקים- תשובותיו לא יתקבלו!
הזוכה ב
יצטרך לפתוח, תוך יומיים מזכייתו משחק חדש עם 10-15 הגדרות. המשחק יכול להיות ציטוטים, ציטוטים מתורגמים, אמנון, הגיון, תפזורת, שירים בתמונה או כל משחק אחר שנראה לו מתאים.
כל תשובה נכונה שווה נקודה אחת.
מי שיענה תשובות נכונות ומלאות והכי מהר במשחק הזה, יוכרז ע"י הזוכה כמנצח ויירש את ה
.
הזוכה החדש יצטרך לפתוח משחק תוך יומיים ויכתיר מישהו חדש (שיפתח משחק תוך יומיים וכך הלאה וכך הלאה).
את משחקו הוא ישרשר להודעה עם חוקי המשחק וההודעה תינעץ. את התשובות יש לשרשר להודעה עם המשחק.
מי שפותח משחק צריך להתריע על כך בפורום מספיק זמן לפני. למשל "היום בערב אפתח את המשחק" או "מחר על הבוקר" וכו'.
הזוכה יבהיר מהן תשובות מלאות להגדרות (שם שיר + מבצע, הסבר לחידות הגיון וכו').
תשובות לא יכתבו בכותרת! בכותרת יכתב מספר ההגדרה ובתוכן ההודעה תכתב התשובה.
אם ההגדרות לא נפתרות אחרי זמן מה (יום- יום וחצי), רצוי להוסיף רמזים.
במקרה של תיקו, הזוכה יוסיף חידה שוברת שוויון.
בסוף כל משחק, יצטרך הזוכה לכתוב הודעה שמסכמת את המשחק ובה יכתוב את מספר הנקודות שכל משתתף קיבל וכן מי הזוכה החד שירש את ה
.
אם הזוכה לא פותח הודעה תוך יומיים בלי סיבה ובלי להודיע, הכתר יעבור אוטומטית למי שזכה במקום השני באותו משחק.
אם הכל ילך כשורה המשחק ימשך עד... ה-14.11.04 שזה עוד 21 ימים כולל היום (25.10).
מי שיקבל את ה
הכי הרבה פעמים במהלך המשחק יזכה בסופו של דבר בפרס!
[URL='http://'][/URL]אנו סומכים על היושר שלכם ושיהיה בהצלחה
המשחק עצמו ישורשר לכאן בהודעה הבאה.

Chandler Rulz

New member
../images/Emo103.gifהמשחק עצמו../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אוקי, המשחק הוא ציטוטים מתורגמים
אבל יש תוספת קטנה: תשובה מלאה נחשבת רק כאשר כל התנאים הבאים כלולים בה:
שם המבצע + שם השיר.
הציטוט המקורי.
המשפט עם המילה המשותפת לכל השירים. את המילה המשותפת אתם לא צריכים למצוא, אני אתן אותה, והיא:זונה על כל הטיותיה.. ולמשחק:
1. Her eyes are empty, stupid, cold 2. And I'm the same idiot 3. And how much you tried 4. It's the most second World War 5. You went to bed with vodka and a pill 6. I just wanted you to eat me 7. Once I had friends 8. The youth is beautiful 9. A little far and a little close 10. For every pink dream​
[URL='http://'][URL='http://'][/URL]ב-ה-צ-ל-ח-ה[/URL]

1.

ריקי גל - נערת רוק המשפט המתורגם: "עיניה ריקות, מטומטמות, קרות" והמשפט עם המילה (אני חושבת): "וכשנסעו דיבר איתה על זו שעזבה אותו, שהוא אוהב אותה עדיין... בת זונה"

sacrament

New member
7

היו לי פעם חברים (קוראים לזה ככה?) להקת השמחות הציטוט- כבר הגעתי למצב, לא היה לי מה לאכול, לא היה לי מה לשתות, לא עזרו לי בני זונות

sacrament

New member
מנסה את 3

יכול להיות שזה אלה- היהודים יש שורה שהולכת בערך ככה: אני יודע שאמרת הבן זונה הוא בוגד

sacrament

New member
רוע....../images/Emo13.gif הנה-->

אני יודע שרצית וכמה את ניסית לשנות את הרקע

Moreiro

New member
5 ../images/Emo121.gif

עברי לידר - לבד "הלכת למיטה עם וודקה וגלולה" "הבן זונה אמר שהוא רוצה לבד"

Moreiro

New member
נזכרתי גם ב4 ../images/Emo121.gif

מאיר אריאל - לילה שקט עבר על כוחותינו בסואץ "וזה מלחמת העולם הכי שנייה" "זונה זקנה שותה איתו"

m1989

New member
2

שייגעצ- ניו יורק רפיח "והכל אותו דבר ואני אותו אידיוט"

m1989

New member
עד שהבנתי את המילה המשותפת......

"לפעמים את מבינה ולפעמים את בת זונה, בחורה קצת לא ברורה"

Moreiro

New member
2,9 ../images/Emo121.gif

ידעתי ששהשורה הזו היתה מוכרת לי בטירוף ונזכרתי למה רק כשהשיר עבר בווינאמפ
שייגעצ - ניו יורק רפיח "(והכל אותו דבר) ואני אותו אדיוט" "ולפעמים את בת זונה, בחורה קצת לא ברורה"
טוב שלא קראתי את הציטוט, חשבתי "היי יש שורה כזו בשיר של עברי, אבל אין שם זונה"... כמה חכמה אני לעתים
עברי לידר - ביום שמש יפה "(יש מליון אנשים שעוברים לפני) קצת רחוק קצת קרוב" "ועד שמצאתי אמת אמיתית, הזונה, היא שמה לי רגל..." באחד הפזמונים, אני כל כך אוהבת את הקטע הזה

m1989

New member
8

עיברי לידר- ביום שמש יפה " אני קם מאוחר ופותח חלון לרחוב יש מיליון אנשים שעובריפ לפני קצת רחוק קצת קרוב"

למעלה