יצאת מלך - שלב שלישי!

m1989

New member
10

אלפי ילדים מוכים -יציאת חירום "על כל חלום ורוד יש אלף שחורים" "אלפי בני זונות שצריך לעצור"

Moreiro

New member
אממ 6 ../images/Emo121.gif

יזהר אשדות וברי סחרוף - שה לה לה "רק רציתי שתאכלי אותי (עם כפית
)" "ורציתי שתבואי אליי, כמו זונה"

רעותתתת

New member
8

חום יולי אוגוסט - שלמה ארצי. "הנעורים יפים הקיץ אינסופי" ... הרמז של "לעתים" עזר מאוד. רעות.

m1989

New member
אז הנה 8

חום יולי אוגוסט - שלמה ארצי. "הנעורים יפים הקיץ אינסופי" "זונות על הגדר אצלי בגוף רק שד בוער"

Chandler Rulz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifסיום משחק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אז ככה: פתרונות מלאים: 1. שם השיר: ריקי גל - נערת רוק השורה המקורית: "עינייה ריקות, מטומטמות, קרות.." המשפט עם המילה המשותפת: "וכשנסעו דיבר איתה, על זו שעזבה אותו, שהוא אוהב אותה עדיין.. אווווו.. בת זונה!" 2. שם השיר: שייגעצ - ניו יורק-רפיח השורה המקורית: "...ואני אותו אידיוט" המשפט עם המילה המשותפת: "ואיך זה לפעמים את מבינה, ולפעמים את בת זונה.." 3. שם השיר: היהודים - אלה השורה המקורית: "...וכמה את ניסית.." המשפט עם המילה המשותפת: "אני יודע שאמרת הבן זונה בוגד, כן בטח" 4. שם השיר: מאיר אריאל - לילה שקט עבר על כוחותינו בסואץ השורה המקורית: "..מלחמת העולם הכי שניה" המשפט עם המילה המשותפת: "זונה שקנה שותה איתו" 5. שם השיר: עברי לידר - לבד השורה המקורית: "הלכת למיטה עם וודקה וגלולה" המשפט עם המילה המשותפת: "הבן זונה אמר שהוא רוצה לבד" 6. שם השיר: יזהר אשדות וברי סחרוף - שה לה לה השורה המקורית: "רק רציתי שתאכלי אותי..." המשפט עם המילה המשותפת: "ורציתי שתבואי אלי, כמו זונה" 7. שם השיר: השמחות - פעם היו לי חברים השורה המקורית: "היו לי פעם חברים.." המשפט עם המילה המשותפת: "..לא עזרו לי בני זונות!" 8. שם השיר: שלמה ארצי - חום יולי אוגוסט השורה המקורית: "הנעורים יפים הקיץ אינסופי" המשפט עם המילה המשותפת: "זונות על הגדר אצלי בגוף רק שד בוער" 9. שם השיר: עברי לידר - ביום שמש יפה השורה המקורית: "...קצת רחוק קצת קרוב" המשפט עם המילה המשותפת: "ועד שמצאתי אמת אמיתי, הזונה, היא שמה לי רגל" 10. שם השיר: יציאת חרום - אלפי ילדים מוכים השורה המקורית: "על כל חלום ורוד יש אלף שחורים" המשפט עם המילה המשותפת: "אלפי בני זונות שצריך לעצור" ====================== סיכום נקודות
================= ½ נק' - רעותתתת 1 נק' - מוש המור 2 נק' - sacrament ½2 נק' - m1989 ויורש ה
הוא: Moreiro עם 4 נקודות
מזל טוב

Moreiro

New member
יו ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

לא הייתי בבית אז לא ראיתי את זה.. היום בערב אני כבר אפתח את ההודעה

למעלה