כנס מיתופיה 2007!

אני שם ../images/Emo13.gif

יש תוכניה! וואו, זה הולך להיות כנס מעולה. שתי ההרצאות על חומריו נשמעות ממש מעניינות! זה כל כך אבסורדי, אני לא אוכל להתנדב בדוכן בלי להפסיד הרצאה שאני רוצה להיות בה... (הכל נשמע<נקרא> כל כך טוב!) אני ממש מקווה לראות את כללל באי הפורום שם! מי שלא יבוא- נשסף בו את אודי. נראה אתכם יוצאים מזה בשלום... הולך להיות כיף חיים!

נטעש

New member
-עד שמרשים לי ללכת לכנסים-

אני בניו זילנד... ניראה לי שזה יהיה הכנס הכי טוב בתולדות ההיסטוריה ואני לא שם. תצלמו הרבה ותשלחו לי את כל התמונות בבקשה!!!

האבק

New member
יהיו תמונות ../images/Emo13.gif

וכולן יועלו לאתר סיכום של הכנס ולגלרית מפגשים ב- Hdm.co.il

yael ziv

New member
איזה כיף!

כל כך מחכה לזה. ההרצאות שלנו הולכות להיות מעולות והקרנת חומריו הבהירים בכלל.. חסר לכם שאתם לא באים! השקענו בזה המון וזה הולך להיות מצחיק בטירוף. אה, ואני גם מתנדבת. נתראה שם!
דרך אגב- אתר יפה מאוד!

יאיי!

חשבתי שאני אשאר לבד עם אודי... שיו, הקלה. P: [סתם, אודי הכי שווה!] אני בא עם כמה חברים, ואני מתנדב, ויש את חומריו הבהירים... הולך להיות הכנס הכי שווה שיש!! יאיי!

האבק

New member
האפשרות הייתה:

פאנל טולקין VS רומח הדרקון או בלי פאנל בכלל. אני הצבעתי בלי פאנל בכלל
נכון שאין פאנל אבל יש המון המון דברים אחרים. יש חידונים בחינם, סדנאות תרגום וסדנאות כתיבה מהטובים שבטובים (יעל סלע שפירו!), יש את חומריו הבהירים ויש גם את רן ואמינוב בדרכים (שאני משתתף גם שם, ואשמח אם לא תגיעו). הולך להיות מטורף, סמוך עלי. גם בלי הפאנל!

האבק

New member
ד"א - הודעה חשובה בנוגע לסדנאות

כפי שראיתם יש סדנאות תרגום של יעל סלע שפירו וצפריר גרוסמן (תרגם את רומח הדרקון) - אני מציע בחום להרשם כבר מעכשיו אם אתם חושבים שתגיעו לזה בכל מחיר. זה אירוע חד פעמי ומועבר על ידי מתרגמים מצויינים (יעל סלע שפירו
) ובאמת שחבל להפסיד.

The Immortal Me

New member
אבל צריך להביא דברים שכבר תירגמת וזה...../images/Emo210.gif

ואני סתם מתרגמת פיקים סתומים... פאדיחות

למעלה