כנס עומלות 2008 - עכשיו זה רשמי!

JustRain

New member
זה מתחיל בדיבור אל עצמך.

אחר כך זה נהיה יותר רציני. אנחנו תומכים בך למרות הכל, אתה יודע, נכון?

JustRain

New member
אני עוד לא יודעת באיזה יום לבוא

הלוואי שהיה לי איך לישון באזור ולהגיע לכל שלושת הימים. אי אפשר היה לקבץ את כל ההרצאות הטובות ביום אחד?
...או, יותר הגיוני, שכל הכנס היה יום אחד?

האבק

New member
יום רביעי הוא היום הכי טוב כמובן!

זה היום עם כל האירועים שלנו. וגם אפשר לישון במתחם הכנס!

dahoe

New member
יום רביעי הוא היום האהוב עלי בשבוע!

העובדה שזה היום המומלץ, כבר מוסיפה לי כמה כוכבים.

galiau

New member
חומריו הבהירים נשמע פשוט מעולה!

אני חושבת שאבוא לחלק מהיום השני, וגם ביום השלישי.

האבק

New member
../images/Emo124.gifעדכון!../images/Emo124.gif

עדכון קטן! ההרצאה של נועה רייכמן שהייתה אמורה להיות ב-14:00 תעבור לשעה 12:00!

אני אהיה שם כמובן ../images/Emo13.gif

ואגיע לכל ההרצאות- כולן נשמעות מרתקות ביותר. מחכה לראות שם את כולם.

dahoe

New member
אני אתלבט, אתלבט, אתלבט ואחליט ברגע האחרון

לא תזיק לי חוויה מתקנת לביש המזל שהיה לי בכנס שעבר...

dahoe

New member
הנה מה ששמתי ב"שרשור כנס מיתופיה":

מדהים שכבר חלפה שנה שלמה מאז! אני זוכר את זה כאילו זה היה לפני חודשיים! הנה ה... אמ... כתבה ארוכה? ביקורת? איך שתרצו לקרוא לזה: אני נאלצתי לחכות לחבר שלי מלא זמן כי הרכבת שלו מתחנת תל-אביב מרכז לתל-אביב האוניברסיטה איחרה במלא, כך שהגענו ב-12:15 והלכנו לאכול. בהפסקה עצמה שלאחר-מכן לא עשינו כלום. מיד כשההפסקה הסתיימה התייצבנו בדלת ההרצאה של נועה רייכמן, שם התברר שלא משלמים על ההרצאה בכניסה להרצאה, אלא שאמורים להזמין כרטיסים ברגע שמגיעים. כרטיסים, כמובן, לא היו להרצאה. למרבה המזל, אחת משתי ההרצאות שנשארו להן כרטיסים היתה ההרצאה על החומר האפל (הבנתי שהמילה פיזיקה הרתיעה אנשים). מיהרנו, כמובן, לקנות אותה. אחר כך, בזמן שכולכם הקשבתם בעניין על גישתו של פולמן ליהדות, אני והחבר שלי חיפשנו לשוא את הקניון האזורי, בתקווה שיהיו שם חנות מוזיקה או ספרים מעניינות. מצאנו את הקניון לבסוף, אך לאחר עשר דקות כבר נאלצנו לחזור. כשחזרנו, גילינו שמפגש הפורום לא מתחיל בשלוש וחצי ונאלצנו לראות כיצד לנגד עיננו מסתיים המפגש. את אודי, לפחות, הצלחתי לתפוס ולקבל את הכרטיס הזוגי ל"חומריו הבהירים" שרוב הזוכים בו ויתרו עליו, כיוון שקנו כרטיס יומי. אינני זוכר כיצד מילאנו את השעה שלאחר מכן, אך לפחות הופענו להרצאה של החומר האפל. אני הצלחתי דווקא מאוד להנות ממנה וזה היה נהדר לחבר שלי, שחומריו האפלים ופיזיקה הם בין הדברים האהובים עליו. את השעה וחצי הבאות בילינו בחוץ, על הדשא. החום ירד מעט וסתם דיברנו והקשבנו לאייפודים שלנו. משם מיהרנו להקרנה של חומריו הבהירים. אני לא ממש סבלתי בתור. יש תורים הרבה יותר גרועים וכשפוגשים מישהו לדבר איתו, מה טוב. חומריו הבהירים היה נהדר ומצחיק ולאחר שהתגנבתי למפגש והצילום של צוות הסרט ושמעתי שיש גרסה משופרת בלי הדברים שהקשו על הצפייה, שמחתי כפליים. משם מיהרנו לתחנת האוטובוס, האוטובוס פספס אותנו, חיכינו 90 דקות, תפסנו מונית וחזרנו באוטובוס הביתה עייפים אך... לא הייתי אומר לחלוטין מרוצים. בכל אופן, הייתי מרוצה בהחלט משני הדברים שהשתתפתי בהם (הדברים עצמם, לא העובדה שהיו רק שניים) והייתי מרוצה מהאנשים שפגשתי (לא חברי קהילה, סתם עוברי אורח). אני מקווה לבוא יותר מוכן לכנס הבא. אכן, קשים ימיו של טירון...

SNTD

New member
גמאני מגיע!

ההרצאות נשעמות מעניינות, במיוחד חומריו הבהירים! (הגירסה הפעם היא גירסה משופרת שעברה המון תיקונים, חכו ותראו!)

../images/Emo32.gif קול קורא למתנדבים

מתנדבים ומתנדבות!‏‏‏ הנהלת כנס "עולמות" קוראת לכם להתנדב בכנס "עולמות" 2008 במה מדובר? בחול המועד פסח יתקיים במרכז בארבור בתל אביב כנס "עולמות" הרביעי. הכנס, שיתקיים בימים שני עד רביעי, 21-23 באפריל מנוהל ומאורגן על ידי האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה, עמותת טולקין הישראלית ושגרירות סאנידייל בישראל. כבכל שנה, הכנס מחפש מתנדבים ומתנדבות אשר יאפשרו את קיומו. ההתנדבות פתוחה לכל מי שרוצה לקחת חלק באחת מהפעילויות השנתיות הבולטות של קהילות חובבי המדע הבדיוני והפנטסיה בישראל. מה כוללת ההתנדבות? המתנדבים ממלאים שורה ארוכה של תפקידים וביניהם איוש דוכנים בכנס, סדרנים, גופרים ושומרי חדר תיקים. למה כדאי להתנדב? כל מתנדב מקבל כרטיסים ליום בו הוא מתנדב. מובן שמי שיתנדב בכל ימי הכנס יזכה בכרטיסים לכנס כולו וכמובן, בתהילת עולם. התנדבות לכנס משמעה לקיחת חלק פעיל מאחורי הקלעים של הכנס, בארגונו, ובהוצאתו אל הפועל. המתנדבים הם הלב של הכנס ועבודתם החשובה מבטיחה כנס מוצלח ומשגשג. וחוץ-מזה, אנחנו מבטיחים שזה כיף אמיתי. איך נרשמים כמתנדבים בכנס? שולחים מייל לכתובת: [email protected] בו מצויין שמכם, והכי חשוב- חמשיר משעשע לצוות כוח-אדם. שימו לב, ההתנדבות היא מגיל 15 ומעלה בלבד. בכל שאלה נוספת ניתן לפנות לצוות כוח אדם של הכנס: מיקי פיינברג, סיון קוטיק וליאור אדלר בכתובת: [email protected]. ובנימה אישית יותר... חברים, אנחנו בדיוק במרחק חודש מכנס עולמות, והתגעגענו אליכם. בואו, יהיה כיף. מיקי פיינברג - א. כוח אדם סיון קוטיק - אחמ"שית ליאור אדלר - אחמ"שית http://www.olamot-con.org/ להתראות ב"עולמות 2008"

יש לי טיול של יומיים לצפון...

אבל אני אהיה בהרצאה של חנה,לפחות=] אגב-בקשר לביקורת סרט-כתבתי אותה ויום אח"כ המחשב נלקח לתיקון קליל אבל הטכנאי מחק אותו=[ אנסה לשחזר

למעלה