מדריד תיצבע בצהוב!

אידי32

New member
מכבי -ברצלונה הערב 20.50...

הולך ליהיות משחק קשה מאוד לדעתי. מכבי מאוד מתקשה נגד קבוצות הגנה קשוחות. כמובן שהמפתחות הם ניקו מוריס והלפרין. מכבי תצטרך להשים עין על באזילה. למרות שגם לאקוביץ` ואקר יכולים להתעורר וביום נתון להפציץ מכל מצב. אני מקוה שננצח למרות שאם זה יקרה זה לא יושג בקלות בכלל. אגב רפי גינת חוזר ליהיות הכרוז למשחק הזה אולי הוא יכניס יותר מוטיבציה. שיהיה בהצלחה. השידור בערוץ 10 בטלויזיה. באתר ספורט5 באינטרנט וברשת ב` ברדיו...

יו45

New member
מכבי צריכים לעשות דבר אחד

לפתוח בטירוף , להכניס את הקהל למשחק וברצלונה יכולה לשכוח מהמשחק הזה . המשחק מחר הוא בסגנון של צסקא אשתקד, משחקי הפיינל פור 04 , ועוד משחקים שבהם לקבוצה היריבה לא היה סיכוי , מכיוון שמדובר באחד המשחקים החשובים שהיו לנו בשנים האחרונות. בשנים של פארקר ובאסטון היה ברור שנעלה לפיינל פור , שנה שעברדה זה היה אבוד מראש , והשנה זה פתוח לגמרי , ולכן כל מה שנדרש זה להכניס את הקהל , מכבי , ברצלונה לאווירה הנכונה משם זה כבר יזרום . אם בכל זאת רוצים לעסוק בפן המקצועי , צריך לתת את ניהול המשחק להלפרין וניקולה , ולא לתת לביינום , קאמינגס , כספי, גארסיה ושארפ לחשוב בכלל על ניהול משחק.

Carmelo Anthony

New member
לא מסכים איתך לגמרי

ביינום לדעתי הוא אחד המפתחות הרציניים למשחק הזה, אם הוא יהיה טוב, ברצלונה תאבד את הראש, אף אחד לא יכול לשמור עליו, ורק בעזרתו מכבי תוכל להגיע לניצחון בטוח, הוא החודר הכי טוב בקבוצה ויכול להבאיס את בלות'נטאל לשלוש או את מוריס בפנים כי אי אפשר גם לצופף את ההגנה על מוריס ובאטי וגם לפתוח אותה כדי לעצור את השלשות מבחוץ, אבל נכון, יותם צריך לקחת לידיים יותר אחריות, כי אחרי הכל, הוא הרכז היחיד בקבוצה שיודע לעשות עוד משהו חוץ מלכדרר במקום.

מה אם אליאסובה הוא ישחק בסוף היום?

תודה לכל העונים והמעדכנים, אגב אני רואה את המשחק באתר של ספורט 5 - זה אצל כולם באיכות לא מי יודע מה או שזה תלוי במהירות של האינטרנט? כי אצלי זה מדי פעם נתקע ושאר מרעין בישין ?

טירוף של כולם על הפרקט

מי שיתנו את הטון על המגרש היום הם הלפרין וויציץ וכספי . כולי תקווה שמוריס ייתן משחק כמו במפגש הראשון ולא כמו במפגש השני. הקהל הוא פקטור חשוב פשוט להחריש אוזניים בהתקפות של בארסה

Thierry Henry

New member
רפי גינת זה כבר נצחון בפני עצמו.

כמה חבל שאני לא במגרש היום. יאללה, פיינל פור!

שומו

New member
../images/Emo41.gifחמישיות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שלי: יותם, גארסיה, עומרי, מוריס, באטיסטה. מה שלכם

אידי32

New member
קודם כל...

אני הייתי פותח עם ניקו ולא עם באטיסטה. כי עדיף פתיחה חזקה. ובמקרה הצורך להכניס את באטיסטה כדי שיכניס קצת אנרגיות. לגבי גארסיה זה יכול ליהיות רעיון טוב שמכבי תפתח בבליץ הגנתי ותרוץ מהר. אבל מצד שני גארסיה עושה הרבה בלאגן...

שומו

New member
וקצת לדרבן אתכם...

בשבוע שאחרי גמר היורוליג בתל-אביב, בראיון לעיתון "אל רוזטו די קרלינו" סיפר ג'יאנלוקה באזילה, הגארד של סקיפר, מה קרה באמת לסקיפר במוצ"ש ההוא ביד אליהו. שווה קריאה. ''באמת הייתה לנו הרגשה טובה לפני המשחק. הרגשנו באמת שהלחץ על מכבי עלית תל אביב ואנחנו נגיע בעמדה נחותה ונשחק יותר חופשי... היינו במצב נפשי מצוין, ומוכנים ב-100%, אבל ברגע שעלינו במדרגות לכיוון המגרש הכל השתנה. זה היה כמו להיכנס ללוע הר געש, ולהגיד את האמת, באותו רגע במדרגות פאבריסיו פראטו אמר לי שמפה לא נצא בחיים, אבל אמרתי לו שתמיד זה ככה ואחרי כמה דקות זה עובר. ''כאשר הגיעה הצגת השחקנים והציגו אותנו היה מן הדף כזה של שריקות בוז. אף פעם לא שמעתי כזה דבר. הרגליים שלנו ממש רעדו. זה מצב בלתי ייאמן. אף פעם לא חשבתי שקהל יכול כל כך להשפיע אבל העסק נגמר עוד לפני שהוא התחיל. שם התחלתי להפנים שמה שאמר לי פראטו היה אולי נכון. ''כאשר התחיל המשחק הכל התפוצץ לנו בפנים, ואם חשבתי שאנחנו נתעלם מהקהל והאווירה באה מכבי וגמרה את המשחק תוך 5 דק'. בפסק זמן הראשון ג'אסמין רפסה כבר אמר שלא באנו להיות שטיח של מכבי, אבל גם הוא הבין את זה. זה היה פסק זמן משונה, כאילו כולנו הבנו שפה לא ננצח אז לפחות נלחם בשביל הכבוד. במחצית כבר רצינו להיות במטוס. לעוף כמה שיותר מהר. הרגשנו כמו כלי שעשוע של מכבי והקהל שלה". באסילה יחזור על זה אחרי היום
זה תלוי רק בנו. הוא לא יוצא מפה חי.

ilovenewyork

New member
דיפנססססססססססססססססססססססס

אחחחח לשמוע את רפי גינת שוב צועק את זה יהיה תענוג

Thierry Henry

New member
19-18 לברצלונה בסיום הרבע הראשון.

התחלה נוראית של מכבי לרבע הראשון, סיומת קצת טובה יותר. קאמינגס טוב היום ושצביקה לא יוציא אותו!

MIIKLE

New member
יאללה מכבי רק פיינל פור

נכה את ברצלונה ונעלה לפיינל פור ואח"כ נעניש את בני השרון החצופה ואת ירושלים העלובה אליפות וגביע אירופה למכבי!

למעלה