מדריד תיצבע בצהוב!

Thierry Henry

New member
25-15 למכבי ברבע 2.

43-34 בחצי למכבי. רבע שני ענק של ביינום וגארסיה ואח"כ הלפרין נכנס חזק למשחק. גם בלותנטאל היה נהדר כששיחק ונתן לברצלונה עוד פרמטר לקחת בחשבון. הדבר היחיד שמכבי עוד לוקה בו זה הכדורים החוזרים, 11 כאלו יש לברצלונה בהתקפה. מכבי חייבת לבטל את זה בחצי השני!

Thierry Henry

New member
באסילה וקאמינגס מורחקים מהמשחק.

ומכבי גם מקבל טכנית. באסילה - אתה חתיכת אפס! וגם השופטים האלו ביזיון אחד גדול. יאללה לדרוס אותם!!!

Thierry Henry

New member
63-53 למכבי בסוף הרבע השלישי

לאאא לתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!

yoavj1

New member
69 : 56 למכבי קצת פחות משבע דקות לסיום

המשחק נראה בכיס של מכבי, אבל לפי העונה השנה אי אפשר לדעת עד השריקה. יאללה מכבי!

Thierry Henry

New member
לא יאומן..למוניקה האפס הזה

או איך שלא קוראים לו מרחיק את באטיסטה פשוט על כלום!! כלום!! מכבי מגיעה לחצי נגד סיינה בלי קאמינגס ובאטיסטה..לא להאמין. פשוט לעשות ועדת חקירה על מה שעשה פה למוניקה.

Thierry Henry

New member
ועכשיו אני גם מבין שדרק הורחק...

אם אנחנו באים בלי שלושתם אפשר לסגור את היורוליג.

Thierry Henry

New member
../images/Emo47.gif מדריד תיצבע בצהוב!

מכבי משלימה 1-2 על ברצלונה בסדרת הטוב משלוש, משפילה אותם ביד אליהו היום עם משחק גארדים מהטובים שנראו העונה באירופה וטסה למדריד למפגש מול סיינה בחצי גמר הפיינל פור. וביום ראשון כבר יש את הפועל ירושלים.......

יו45

New member
יששששששששששששששששששששששש

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש עוד אחד מהערבים המאושרים שמכבי סידרו לנו. משחק פשוט מטורף.

TheWhiteTigris

New member
באזילה יא בן זונה מסריח!!!

איזה משחק!!! יא ראבק, אני כולי שטוף אדנרלין, לא מסוגל להרגע... כל הכבוד לשחקנים. נתנו את התחת ואת הנשמה, והכריעו את היריבה הקשה מאוד. משחק קשה מאוד, שהתפתח לאווירה אדירה, הקרבה עד קצת הנשמה, וניצחון ענק!!!!

מיטלוש8

New member
אחח איזה כיף!! ../images/Emo13.gif

משחק גדול! ברבע הראשון חששתי, אבל בכל השלוש האחרים מכבי פשוט התעלתה על עצמה! עם הלפרין, ביינום ובלותנטל! ואפילו אפשר להוסיף גם את קאמינגס לרשימה, עד שהוא הורחק...! כל הכבוד!!!!!!
ועכשיו כרגיל... פיינל פור בשישי בערב....בעעעעע....

אבי83808

New member
דתייה?

גם אני דתי ואני מזדהה איתך. אפשר לראות לפחות 10 דק' כי בד"כ המשחק של מכבי ראשון.

מיטלוש8

New member
אכן כך

למרות שדווקא בדר"כ מספיקים כמעט מחצית, וזה הקטע הכי כואב, לסגור את הטלוויזיה, אחחחח איזה סיוט.....חחחח

יו45

New member
שבת תכנס בעוד 3 שבועות ב 19.00

אפשר לראות עד 10 דקות לפני השקיעה . צריך שהמשחק יתחיל ב 5.30 כדי שנראה הכול , הבעיה היא שהאירוע במדריד , והמשחקים שם בדרך כלל בשעות יותר מאוחרות . בדרך כלל שבת נכנסה לקראת סופ הרבע השלישי וזה באמת מתסכל.

מיטלוש8

New member
ראיתי כבר מתי שבת תיכנס...

אני זוכרת שבדר"כ המשחק מתחיל בערך ב6:15, אבל אם אתה אומר שבמדריד המשחקים מתחילים יותר מאוחר זה באמת מבאס...
אני שונאת לסגור את הטלוויזיה לפני המחצית, לפחות במחצית אתה יודע שעכשיו יש הפסקה...

למעלה