מלך הטריוויה-המשחק הגדול!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifכולם להכנס../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

המשחק ימשיך היום, משעה 18:35

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifהודעות חשובות../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

אז ככה: 1. רות שלחה לי מסר שהיא כתבה את אותה תשובה כמו אריאלה וכתוב שזה היה באותה דקה. רות אמרה שגם בגלל שהיא מעל אריאלה, זה אומר שהיא כתבה לפניה, מה שלא נכון כי הן לא שרשרו לאותו מקום (וזה למה ביקשתי לשרשר להודעה של התשובה
). בכל מקרה, אני לא בטוחה מי רשמה ראשונה ולכן אני אחלק ביניכן את הנקודות. אריאלה כבר בחרה קטגוריה עם סכום נקודות, שאותו אני ארשום כשנתחיל לשחק שוב, מה שמביא אותי להודעה השניה
2. את המשחק נמשיך מחר, יום שישי, ה-10.1.03, בשעה 13:30. וכמו שראיתם, המשחק נמשך אתמול זמן רב ככה שאני בטוחה שכולכם תספיקו להגיע ולענות

יופי../images/Emo70.gif

אני אוכל להגיע אז
רק שאני אצטרך ללכת בערך בשעה 14:30-15:00... אבל קארין
את בעצמך רשמת שאת אמרת לשרשר את השאלות להודעה שבה התשובה
ורות לא עשתה את זה
וכמו שלא נתת נקודות לילדים אם הם לא רשמו בכותרת ´שאלה לתשובה´ או לא נסחו את התשובה בתור שאלה אז את גם לא אמורה לתת לרות נקודות
(זה לא משהו אישי רות...)

sweetie tweety

New member
אוף../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

זה נורא מעצבן
סופסוף אני יכולה להשתתף במשחק של הפורום ואת אומרת זה יהיה ביום חמישי בשעה18:35 ועכשיו את אומרת שזה יהיה ביום שישיבשעה13:30 ויש לי חוג
אני לא מאמינה שאחרי שאני מצליחה להגיע למשחק אז את דוחה אותו למחר בגלל שניים שלא יכולים היום אבל אני לא יכולה מחר
נורא רציתי לשחק בזה
תשימי
קארין

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifשלי... אריאלה...

מצטערת אבל אני לא יכולה להתחשב בכל המיליון אנשים שנמצאים בפורום... חוץ מזה שאתמול המשחק היה מ-17:30 עד כמעט 23:00 בלילה
וזה המון זמן והרבה הגיעו וענו על כמה שאלות
ואני בטוחה שהחוג שלך לא לוקח 8 שעות
אריאלה
כבר מהתחלה לא הורדתי על זה נקודות, אז למה עכשיו כשהחוק הזה לא תקף

ruth yehuda

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

מי אמר לך שאני לא שירשרתי
אני כן שירשרתי
וזה גם מה שאומר שאני עניתי לפנייך.... אבל היה לך מזל והיינו באותה דקה.... אבל זה לא משנה בכל מקרה זה יוצא רק 50 נקודות.....

BalBulaGirl

New member
באלטי ../images/Emo15.gif

חברה באה אלי לישון, אז אני לא יכולה, וגם בד"כ אני באורווה בשעה הזאת
לא נורא, אני לא אשתתף
למי שיישתתף

ייייייייואו ההודעה שלי הייתה בדיוק

ההודעה ה-300 בשרשור הזה
אנילא מאמינה שישבתי וספרתי
הראש מתפוצץ

motib4

New member
ספרת?!?!?! ../images/Emo29.gif

בדף הקהילה הראשי רואים כתה תגובות יש לכל הודעה.

netta12

New member
מה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

היית יכולה לעשות הסתר תגובות ולראות כמה תגובות יש

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifהודעה ח-ש-ו-ב-ה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

אז ככה, אני ממש מצטערת שאני מטרטרת אתכם ככה
אבל עכשיו נזכרתי שיש לי ב-13:00 שיעור פרטי (יופי קארין...
) אז המשחק ייערך ביום ראשון, ה-12.1.03, בשעה 15:00
לכולם ומקווה שתבואו
ושוב,

לא לא לא../images/Emo70.gif

אני מצטערת קארין אבל ביום ראשון יש את ´טקס נבחרי השנה´ בשעה 19:30... ולפי מה שראיתי ביום רביעי- גם אם תתחילי את המשחק בשעה 13:00 הוא לא יסתיים עד שעה 19:30... אז אני מצטערת אבל תצטרכי למצוא יום אחר...

ruth yehuda

New member
לאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

אני לא מגיעה מבצפר
אני מגיעה רק ב-4 בערך

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifהודעה חשובה../images/Emo4.gif../images/Emo47.gif

המשחק יתקיים ביום ב´, ה-13.1.03, בשעה 15:30.

טוב...

ואני שוב מצטערת קארינוש על הבלבול... סולחת
ואני דיי אאחר למשחק כי אני מגיעה הביתה רק ב-15:45 ועד שאני אוכלת ורואה קטנטנות ומרי קייט ואשלי בפעולה זה כבר 16:30-17:00...

למעלה