נושא זה:שאלה לתשובה
R RinRan New member 8/1/03 #61 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifמצטערת שרון../images/Emo10.gif עמר כתבה לפניך תנסי פעם הבאה אל תתייאשי
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifמצטערת שרון../images/Emo10.gif עמר כתבה לפניך תנסי פעם הבאה אל תתייאשי
R RinRan New member 8/1/03 #64 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifסרטים ב-300../images/Emo47.gif *זו בחירתה של עמר למי שלא הבין* והתשובה היא: 13 סרטים והפעם תשרשרו את התשובה שלכם להודעה הזאת של השאלה
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifסרטים ב-300../images/Emo47.gif *זו בחירתה של עמר למי שלא הבין* והתשובה היא: 13 סרטים והפעם תשרשרו את התשובה שלכם להודעה הזאת של השאלה
R RinRan New member 8/1/03 #71 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifנטע../images/Emo47.gif כל הכבוד עכשיו אני אסביר למה: היא כתבה בנושא ההודעה ´שאלה לתשובה´. היא שאלה את השאלה המתאימה. והיא עשתה את כל זה ראשונה. נטע- בחרי תשובה
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifנטע../images/Emo47.gif כל הכבוד עכשיו אני אסביר למה: היא כתבה בנושא ההודעה ´שאלה לתשובה´. היא שאלה את השאלה המתאימה. והיא עשתה את כל זה ראשונה. נטע- בחרי תשובה
ש שרון המתוקה12 New member 8/1/03 #72 אבל אבל! אני עשיתי את אותו הדבר, באותו הזמן, זה שהיא ראשונה זה לא אומר שהיא נגיד עשתה לפני בכמה שניות!! דיי זה לא פייר!!!!!!!!! אוף! טוב, אני אנסה בפעם האחרונה.
אבל אבל! אני עשיתי את אותו הדבר, באותו הזמן, זה שהיא ראשונה זה לא אומר שהיא נגיד עשתה לפני בכמה שניות!! דיי זה לא פייר!!!!!!!!! אוף! טוב, אני אנסה בפעם האחרונה.
ש שרון המתוקה12 New member 8/1/03 #80 אני לא כועסת על קארינו´ש אבל.. איך אני יכולה להנות כשיש לי מ-ל-א שעורים וכואב לי הראש... אבל המשחק מאוד יפה.. אל תשימו שאני קצת מדוכאת... בוייב ראש
אני לא כועסת על קארינו´ש אבל.. איך אני יכולה להנות כשיש לי מ-ל-א שעורים וכואב לי הראש... אבל המשחק מאוד יפה.. אל תשימו שאני קצת מדוכאת... בוייב ראש
R RinRan New member 8/1/03 #78 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifשרונוש../images/Emo24.gif כמה שניות זה כל ההבדל ותאמיני לי שכמה דקות לפני שהמשחק התחיל נטע אמרה לי במסנג´ר שהיא בטח תהיה גרועה ולא תצליח לענות, והנה- היא ענתה ועוד מעט גם את תעני אל ייאוש מותק וזה רק משחק, אל תשכחי
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifשרונוש../images/Emo24.gif כמה שניות זה כל ההבדל ותאמיני לי שכמה דקות לפני שהמשחק התחיל נטע אמרה לי במסנג´ר שהיא בטח תהיה גרועה ולא תצליח לענות, והנה- היא ענתה ועוד מעט גם את תעני אל ייאוש מותק וזה רק משחק, אל תשכחי
R ruth yehuda New member 8/1/03 #75 אבל......../images/Emo60.gif רק בגלל ששחכתי לרשום שאלה לתשובה.... את שאר הדברים אני כן עשיתי...
ש שרון המתוקה12 New member 8/1/03 #76 אני גם מקודם... שכחתי לשאול שאלה לתשובה, ואמרתי ראשונה וכתבתי תשובה נכונה, אבל...שכחתי לכתוב ´שאלה לתשובה´...
אני גם מקודם... שכחתי לשאול שאלה לתשובה, ואמרתי ראשונה וכתבתי תשובה נכונה, אבל...שכחתי לכתוב ´שאלה לתשובה´...
R ruth yehuda New member 8/1/03 #79 כן- אבל במקרה הז...../images/Emo60.gif אני עניתי ראשונה רק בגלל שלא רשמתי שאלה לתשובה...
R RinRan New member 8/1/03 #82 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifרות../images/Emo24.gif לא נורא מותק פעם הבאה פשוט תזכרי לרשום