- מקום 1 -

DesertRose7

New member
../images/Emo47.gif - מקום 1 -../images/Emo47.gif

כן כןןןןן.. בפעם השלישית כבר (אבל מי סופר..
) מקפליי היישר אל המקום ה-1 עם הסינגל ALL ABOUT YOU/YOU'VE GOT A FRIEND שכל ההכנסות שלו נתרמות לאגודת COMIC RELIEF! ITS TIME TO PARTY

loner in love

New member
We're number 1!!!!

מתי הספקת?!?!?! מקפליי מקום 1 אעאעאעאעאע אני עכשיו שומעת בלייב עוד מעט יכריזו עליהם אני מקווה שהם יהיו בטלפון
אעאעאעא איים סו האפי!! השלישי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loner in love

New member
הם דיברו עם דני בטלפון!!!

השעה אצלהם 7 והוא הרגע התעורר!!!! השדרן שאל אותו אם זה היומולדת שלו ודני אמר "כן, אתמול.... הרגע התעוררתי!!" ואז הוא אמר משו על כל מה שהם עשו בשבת, היה לו יומולדת ועכשיו מקום ראשון ודני אמר great birthday present having a number 1 isnt it? חח והשדרן עושה לו "ראיתי אותכם אתמול בMOM... ובאותו זמן בTOTPS... ידעתי שאתם עסוקים אבל לא חשבתי שעד כדי כך" ודני כזה "באמת? היינ בשניהם בו זמנית?!" השדרן שאל איפה שאר הלהקה ודני אמר שדאגי רק מתעורר ("just waking up"), טום למטה והארי לא הבנתי!!! הם נוסעים לאמריקה יום שלישי לניו יורק חחחח והשדרן שאל אותו עם מי לינדזי יוצאת הארי או ברוס וויליס ודני כזה "הארי היה רוצה he wishes... אני מניח שעם ברוס" חחחחח חמוד הואאאאאאאאאאאאאאא אני מתה עליוווווווו
ושוב שמעתי אותם לייב |מאוהב":=]

DesertRose7

New member
../images/Emo99.gif

לא פייר!! גם אני רוצה לייב... גררר.. המחשב הזה!! בעעע

loner in love

New member
המצעד הרשמי משודר בradio1

ואפשר לשמוע את זה באינטרנט הם תמיד מתקשרים למקום הראשון

may90

New member
מזל טוב!!!!

הם מצליחים ממש מהר! אפילו לא בני 20 וכבר!!

just jenny

New member
יעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

ידעתי ידעתי ידעתי ידעתי ידעתי!!!!!! ובמקרה שלא ידעתם אז ידעתי!!!!!!1 חח פשוט הייתי בטוחה שהם ישר יכנסו למקום הראשון!!
איים סו הפי..!! חחח עשו מתנעע לדני למומולדת.. חעחע!! טוף עזבו איים טו הפי! =]]]]]
טודע שעחר על ההודעה המשמחת- למרת שאמרת לי כבר במסנג'ר אבל חפיףף

loner in love

New member
חוצפההההה

אני זאת שפירטתי לכן את השיחה עם דני!! אני שמעתי לייב אם לא אני שחר הייתה יודעת יותר מאוחר ולא באותו רגע

just jenny

New member
אעעע חחחחחחח

טוף טוף אל תריבו!! חחח סורי אז תודע גם לך חן!
חחח טוד לכן חנע ושעחר!!
עכשיף יותר טוף?

למעלה