- מקום 1 -

T a l14

New member
לא הייתי כאן כמה שעות והפורום התמלא

!!!!! באמת?! מקום ראשון?! יו איזה יופי... אני מזה שמחה בשבילם!

MiChElLe182

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gifייייייייייאייייייי

איייייייזה יופפפפפי אוף....אני לא יכולה לשמוע אף פעם....המחשב שלי בחרם

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo174.gif../images/Emo65.gif

יאיי מאגניב להם, כל הכבוד!
ת'אמת? לא חשבתי שהם לא יתנחלו שם
, מה גם שזה באמת למטרה חשובה!

sarahhh

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

כל הכבוד להם!!! ממש מגיע להם אני כל כך שמחה

יאייייייייייייייי! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ידעתי, ידעתי, ידעתי, ידעתיייייייי
יאיי! אני כל כך שמחה בשבילם!! אח, איזה מקסים הדני הזה
מזל טוף להם

ליאוריש

New member
המכירות של הסינגל-158,000 עותקים

מכירות גבוהות מאוד בשבוע הראשון... לבינתיים ב-שלושה חודשים שעברו ב-2005 מקפליי מכרו הכי הרבה לשבוע הראשון....

loner in love

New member
../images/Emo45.gif

המכירות הכי גבוהות לשבוע הראשון מאז תחילת 2005 אבל יחסית לסינגל של קומיק ריליף (שמוכר בדרך כלל בשבוע הראשון מעל 2 מיליון) זה ממש קצת מצד שני... מכירות סינגלים ירדו בצורה משמעותית בכללי מאז ההורדות הבלתי חוקיות אז זה בסדר

ליאוריש

New member
אולי את מדברת על 200,000 עותקים

לשבוע ראשון הלוואי שמתישהו סינגל היה מוכר מעל 2 מיליון בשבוע הראשון... הסינגל הקודם לפני שנתיים מכר בסביבות ה-230,000 עותקים ברור שזה מעט נמוך לסינגל של comic relief אבל זה טוב מאוד למצב ששוק הסינגלים נמצא בו בשנתיים האחרונות אבל בקשר ל-2 מיליון אולי אלטון ג'ון מכר 2 מיליון עם הסינגל שלו בשבוע הראשון ...הסינגל של דיאנה אבל לא היה כזה דבר נראה לי...במיוחד לא קומיק רליף מי שמסר לך את המידע הזה טעה.

ליאוריש

New member
לא נורא... יפה אבל שקיבלת מידע...

אם מישהו ירצה לדעת מידע על מכירות אין בעיה לפנות אליי ביום ראשון או שני אחרי המצעד... ליאור. לפי המידוויקס מקפליי במקום השני. במקום הראשון השיר השני שיצא מה-comic relief

DesertRose7

New member
מסרים אישיים!

והשיר השני שיוצא מהCOMIC RELIEF הוא של פיטר קיי (PETER KAY) שעשה בתוכנית של קומיק ריליף מין קליפ שהוא פשוט עושה עם השפתיים בזמן שיש ברקע פלייבק עם השיר Is This The Way To Amarillo של Tony Christie ואמרו שאם התרומות יעברו סכום מסוים הם ישחררו את השיר הזה גם, וכנראה שהם עברו. ויש מצב גם שכל מה שכתבתי פה.. פשוט לא נכון! אני לא בגורה על זה

ליאוריש

New member
כל מה שכתבת נכון. וגם המכירות של

השיר של טוני כריסטי גבוהות... אומרים שכל מה שהוא מכר ביום הראשון של המכירות עבר את המכירות הכלליות של כל הטופ 20.

למעלה