נו כן אבל זה מעניין אחפש בחנות לספרים משומשים מחר
L limors2 Active member 7/11/06 #205 נו כן אבל זה מעניין../images/Emo3.gif אחפש בחנות לספרים משומשים מחר
C chen010189 New member 7/11/06 #214 לי בא ספר מסדרת זבנג חיים אלמקיס מזמן לא שאלתי לשלומו והוא הבטיח שיעדכן אותי בסטנד-אפ בחיפה *אלך לשלוח אימייל*
לי בא ספר מסדרת זבנג חיים אלמקיס מזמן לא שאלתי לשלומו והוא הבטיח שיעדכן אותי בסטנד-אפ בחיפה *אלך לשלוח אימייל*
T tkuihehr New member 7/11/06 #184 יאללה, 9וחצי ,עוד דיווחים!! כבר מלא זמן שלא היה, אה, וגם ההופעות של מחר, תמיד יש ביום רביעי...
C chen010189 New member 7/11/06 #209 בא לי משינה אקוסטי הבטיחו סיבוב הופעות אקוסטי ברחבי הארץ בחורף, הסיבוב החל כבר אוקטובר האחרון ואין עדכונים מאז 4 ההופעות הראשונות. שיגיעו כבר לחיפה
בא לי משינה אקוסטי הבטיחו סיבוב הופעות אקוסטי ברחבי הארץ בחורף, הסיבוב החל כבר אוקטובר האחרון ואין עדכונים מאז 4 ההופעות הראשונות. שיגיעו כבר לחיפה
L limors2 Active member 7/11/06 #212 הם בי-ם עודמעט! ראיתי היום מודעה כשהייתי על האוטובוס אבל לא ראיתי איפה ומתי. לא שזה עוזר לך!
T tkuihehr New member 7/11/06 #223 וואי, איזה כיף זה נשמע אני כבר מצפה לשמוע על הופעות בצפון, אולי אני אצא [נהריה זה חור, מי מגיע לכאן, אנחנו צריכים לצאת החוצה]
וואי, איזה כיף זה נשמע אני כבר מצפה לשמוע על הופעות בצפון, אולי אני אצא [נהריה זה חור, מי מגיע לכאן, אנחנו צריכים לצאת החוצה]
L limors2 Active member 7/11/06 #192 איתי פרל ב9 וחצי?../images/Emo12.gif אבל על המודעות ראיתי 9! אני הולכת! ואני לא מכירה אותו! אני הולכת עם מישהי שאני לא מכירה ואז היא באה איתי לדפנה והעוגיות בשבת
איתי פרל ב9 וחצי?../images/Emo12.gif אבל על המודעות ראיתי 9! אני הולכת! ואני לא מכירה אותו! אני הולכת עם מישהי שאני לא מכירה ואז היא באה איתי לדפנה והעוגיות בשבת
T tkuihehr New member 7/11/06 #207 אוי נשמע נחמד עוד בוגר רימון, אמור להיות טוב, ועוד חבר של קרן פלס [מישהו ראה אותה אתמול ביאיר לפיד?! מדהימה יא אללה], אבל אין לי מושג איך הוא באמת. ליאורה אני אשמח אם תגידי איך היה, טוב?
אוי נשמע נחמד עוד בוגר רימון, אמור להיות טוב, ועוד חבר של קרן פלס [מישהו ראה אותה אתמול ביאיר לפיד?! מדהימה יא אללה], אבל אין לי מושג איך הוא באמת. ליאורה אני אשמח אם תגידי איך היה, טוב?
C chen010189 New member 7/11/06 #216 באמת לא../images/Emo6.gif כדי להיות בירושלים בשעה מסוימת, אני צריכה לצאת איזה 6 שעות לפני
C chen010189 New member 7/11/06 #224 אוי נכון חחחחחחחחחחחח הסתכלתי על הניק במקום על ההודעה שעזרא ילמד אותי
C chen010189 New member 7/11/06 #200 היום ראיתי משהו מוזר גם כן גורביץ' ולהקת הלא זוכרת מה... בסיטי הול בחיפה היה בום פם ביום שישי ולא הלכתי אף אחד לא מכיר אותם בסביבה שלי
היום ראיתי משהו מוזר גם כן גורביץ' ולהקת הלא זוכרת מה... בסיטי הול בחיפה היה בום פם ביום שישי ולא הלכתי אף אחד לא מכיר אותם בסביבה שלי