סינגלס אמיתי! עם שרשור!

limors2

Active member
ריח מטאל../images/Emo99.gif

שזה שירים מזרחיים בגרסת מטאל בביצוע של הלהקה+האמן המקורי או מישהו אחר במקרה של זוהר ארגוב!

limors2

Active member
לא יודעת, ייתכן!

כי יש להם פני מלאך. ויש בסוף שלו סולו גיטרה שווה

chen010189

New member
אזהרה:ההודעה הבאה לבעלי לב חזק בלבד

הכי קורע אותי שהוא אומר:"לילה טוב" כאילו, השעה 21:00 אתה מראה לנו אונס, רצח, דקירות, חטיפות. באמת מצפה שיהיה לנו לילה נטול סיוטים? פעם אחת שהייתי קטנה וראיתי את זה (נו מה, זה מעניין) הייתי לבד בבית והייתה כתבה על קליינט ששיסף לשיננית שלו את הגרון. עכשיו, הייתי לבד, קטנה, בחושך (פדיחות, מודה - עד היום אני מפחדת בחושך) כל הלילה לא נרדמתי! פעם גם העבירו בפורום אחד תמונה של אחת שתאונה הרסה לה את הצורה, ראיתי את זה ולא ישנתי 3 לילות.

chen010189

New member
בגלל הכותרת אף אחד לא נכנס? ליאורה!

זה היה אמור להיות תגובה להודעה שלך

limors2

Active member
כמו "בשידור חוקר"

פעם בכמה זמן היה את זה והראו שם שיחזורים של אונסים ודברים כאלה. והייתה אזהרה שזה לא לצפייה מתחת לגיל 14 אבל זה בפריים טיים וילדיםרגילים לראות טלווזיה בשעות כאלה. אתם מצפים שהם יקומו וילכו?
אני תמיד ממש אהבתי דברים כאלה
אבל אני קוראת ספרי פתולוגיה מלאים בתמונות צבעוניות ומפורטות להנאתי

chen010189

New member
גם אני

מכל הנושאים בעולם המורה לתקשורת נתנה לי לסקר את פרשת קצב כי היא ידעה שתמיד יש לי מה להגיד בדברים האלה והיא ידעה ש"להפיל" עליי את הכתבה על פרשת קצב יהיה טוב! ובהחלט הסקיצה הראשונה ממתינה לביקורת ממנה.... מנת עוקצנות, ציניות וביקורתיות מלוות בדעתי. הייתי זורקת לו אותה בפרצוף שייקרא ויפנים
וגם בלי לשים לב שמתי לב (משפט טוב
) שכבר 3 ספרים ברצף שקראתי זה על אונס ומכות והבא: כתם לידה של סמדר שיר (אחת שנאנסה ע"י פוליטיקאי) טוב ברגע זה עשיתי לעצמי תמונה של סאדיסטית. אל תתפסו אותי כזאת

limors2

Active member
../images/Emo6.gif

אבל ראשים מפוצצים וגופות לא מזוהות ורציחות זה יותר מעניין מאונס

chen010189

New member
וגם לקחתי רומן מתח משפטי

ומסתבר שהדמות בסיפור איבדה עין ובעל בפיגוע חבלני זה לא אני באה אל הספרים, זה הספרים באים אליי.. אני לתומי לקחתי את הספר ולא ידעתי שגם שם יש משהו כזה! אז...
טוב "אבל ראשים מפוצצים וגופות לא מזוהות ורציחות " זה עדיף שלא
כשחיפשתי בגוגל משה דיין כדי לבדוק משהו בקשר לתפקידים שלו אז הלכתי גם לתמונות והיה שם תמונה של גופה והיה כתוב מתחת את האתר של המשטרה(יש שם הרי מדור חיפוש קרובים אנונימיים או משהו) השם ישמור, רציתי למות

limors2

Active member
אוו../images/Emo99.gif

אבא שלי איבד תספר פתולוגיה שלו
וכמעט קניתי פעם ספר של משפט פלילי שזה סתם היה כלמיני מושגים כאלה אבל לא היה לי בסוף כסף, ועכשיו אני לא מוצאת אותו

chen010189

New member
זה דוחה אותי

כל הספרים האלה שמראים לך ילד עם לשון ירוקה שיש עליה חצ'קונים שחורים שכתוב עליהם "ליאורה שולתת!!!1"? ויד עם 4 אצבעות שכל אחת מהן יותר נפוחה מהשניה? יש לי כמויות בספריית בית ספר וכל פעם הם פתוחים בעמוד אחר....
קראי את "כלה ונחרצה" של טל רבינוביץ'!

limors2

Active member
אם אמצא!

לא שאזכור!
ולא היו לנו ספרים כאלה בביצפר. לצערי
זה לא ספר לימוד לביצפר זה סתם אחד!

limors2

Active member
זה לא היה רבע ל9, זה היה 20:47!

העם דורש דיוק
כי נקעה רגלו