פרוייקט Y2K - גבר גבר

Dawn12

New member
../images/Emo47.gif פרוייקט Y2K - גבר גבר

הם מכניסים נשים להריון בזמן שהם שיכורים, הם עוברים תאונות קשות ועדיין יוצאים מזה בחיים, הם נשבעים לאהוב לנצח כשמסתיים שלב החיזורים, אך עם הבלונדינית הבאה בפתח - כל הנדרים נשכחים הם הגברים של ג'נואה סיטי! הגענו אל 4 הקטגוריות החשובות והנוצצות באמת, ולכן מעכשיו תעלה רק קטגוריה אחת מדי שבוע. ובכן, מיהו הגבר שהכי עשה לכם את זה בעשור החולף? הגבר הכי משפיע? הכי חזק? הכי רומנטי? בקיצור - מיהו הגבר של שנות התשעים?
ויקטור ניומן
אם לא הבנו זאת בשנות השמונים, הגיעו שנות התשעים ורק ביססו את מעמדו של ויקטור כאיש החזק והמשפיע ביותר בג'נואה סיטי. עסקים: עד לאחרונה, כמעט כל מי שכיבד את עצמו בעיר עבד תחת המעצמה המשגשגת של ויקטור, אותה, כפי שהוא כה אוהב לציין, הוא בנה מאפס. שעשועים: לא פחות מארבע נשים היו בחייו של ויקטור בעשרון האחרון. אשלי, הופ, דיאן וכמובן ניקי נסחפו אחריו ונישאו לו באושר. עם זאת, ויקטור צועד אל המילניום החדש כשהוא בכל זאת רווק. שורה תחתונה: הבן אדם נחשב פעמיים למת ועדיין יצא מזה בחיים, לא תתנו לו פרס?
ג'ק אבוט
הפלייבוי הפרוע של ג'נואה סיטי בשנות השמונים מצא את עצמו עם פנים חדשות בשנות התשעים, אך עם לא פחות צרות. עסקים: במהלך העשור ניסה ג'ק פעמיים להשתלט על ניומן אנטרפרייז, ובפעם השנייה אף הצליח. לאחר שנים בהן שימש כיד ימינו של ויקטור הוא עכשיו הבוס של עצמו בז'בו קוסמטיקס. שעשועים: ג'ק לא מבייש את הפירמה ומחזיק ככל הנראה בשיא הכיבושים כשזה נוגע לנשים. ניקי, מרי ג'ו, לואן, דיאן, פיליס וליאנה - הן הנשים שעולות לי בראש שהיו נשואות, מאהבות או סתם סטוץ מזדמן עבור סמיילינג ג'ק. שורה תחתונה: החזיר את ז'בו לחיקה החם של משפחת אבוט ובעיקר לידי אביו. מגיע לו.
פול וויליאמס
הבלש הבלונדיני של ג'נואה סיטי אמנם נמצא איתנו כבר הרבה שנים, אך בעשור הזה מצא סוף סוף את אהבת חייו. עסקים ושעשועים: לאחר מספר סיפורי אהבה, החל פול לעבוד עם כריסטין על תיקים משפטיים. תחילה היה זה החיפוש אחר קימו בויאטנם, ולאחר מכן המאבק של מיילס ומרגרט (סיפורים מרתקים אחד אחד). בין כל העבודה, צמחה גם אהבה. החתונה הגיעה רק אחרי שפיליס דרסה אותו ואת כריסטין, ולאחר שפול תפס את כריס עם דני במיטה. בזמן האחרון הם בעיקר מנסים להביא ילדים לעולם. שורה תחתונה: כל גבר שנאלץ לסבול את מרי בתור אמא צריך לזכות בהערכה על כך.
בראד קארלטון
הגנן הצעיר שהכרנו בשנות השמונים, הפך בשנות התשעים לסיפור הצלחה משגשג בעסקים עם חיי אהבה מסעירים ומגוונים. עסקים: כנראה אחת הקריירות המגוונות שתראו: ז'בו, רא-טק, פנמור וניומן אנטרפרייז. ולחשוב שכל זה התחיל מעבודת גננות פשוטה... שעשועים: בין הנשים שהעסיקו את בראד בעשור האחרון תמצאו את טרייסי, לורן, אשלי וניקי. עם זאת, גם בראד מוצא את עצמו ללא טבעת בסופן של עשר שנים מסעירות. שורה תחתונה: אדם שמחליף צדדים ומקומות בלי בעיה כנראה יודע היטב את המלאכה.
דני רומולוטי
חייו של כוכב הרוק העירוני סבבו גם בעשור הנוכחי סביב אהובת ליבו - קריקט. עסקים: סיבובי הופעות מזדמנים. שעשועים: דני התחיל את העשור עם קריקט, ומסיים אותו רווק במקום לא נודע. באמצע היו לו שני סיבובים של נישואין-גירושין עם פיליס סאמרס, כאשר צלה של כריסטין תמיד ריחף באוויר. כעת, כאמור, הוא נותר רק עם דניאל. שורה תחתונה: מי אנחנו שנתווכח עם הטעם של פיליס סאמרס?
ריאן מקניל
הצעיר השאפתן שרצה להצליח ובגדול מסיים את העשור הכי גבוה שרק אפשר. עסקים: הדרך מחדר הדואר של ניומן אנטרפרייז אל תפקיד יד ימינו של ויקטור ניומן לא היתה קלה, אך ריאן ידע להשתמש בקלפים שלו נכון ושנים של עבודה נאמנה השתלמו לו בסופו של דבר. שעשועים: ויקטוריה ניומן, נינה וובסטר וטרישה דניסון החליפו כולן נדרים עם ריאן בעשר השנים האחרונות. ניתן לזהות אצלו תבנית קבועה של נישואין-התפרפרות-גירושין שחזרה עד עכשיו שלוש פעמים (!). האם טרישה היא התחנה האחרונה? שורה תחתונה: הבן אדם מצליח לשמור על קשרים טובים עם שתי האקסיות שלו. יש לו את זה.

שמיצית

New member
ג'ק הכי מתקרב ל"לעשות לי את זה"

הוא רנאה טוב, יחסית, הוא חלקלק, ציני.. עם חוש הומור ומאחוריו יש את המשפחה הפייבוריטית שלי...

Charmed24

New member
ויקטור../images/Emo70.gif ויקטור../images/Emo70.gif ויקטור../images/Emo70.gif

בנות, בנים, לא יעזור כלום. ויקטור הוא ה-גבר, תמיד היה ותמיד יהיה. הוא מחוספס, קשוח, לא שם קצוץ על אף אחד. הנשים משתוקקות אליו, הגברים רועדים מפניו, ואף אחד לא יכול עליו. בתחילת העשור הוא הפיל ברשתו את קסנדרה הנורבגית והיפהפיה עליה השלום, אחרי שזרק את ליאנה, נשא אהובנה מהעבר אשלי, אח"כ רשם ברקורד שלו גם אישה עיוורת, הופ שמה, העמיד לה יורש קטן, ניהל רומן בזק עם ג'יל, שכבר האמינה שיתחתן איתה, אבל לא, גנב לג'ק את ארוסתו דיאן מתחת לאף, ולאחר שנישא לה, זרק אותה לכלבים, בדרך הפיל גם את רמונה הזכה ברשתו, וכמובן בין לבין וגם עכשיו ניקיל'ה שלו. ויקטור ידוע בכח הגברא יוצא הדופן שלו (קתרין לניקי בפרק של היום: "מסיבה כלשהי הוא הגבר היחיד שמצליח לספק אותך". מעניין למה). דיאן חששה פחד מוות כשויקטור חזר לחדר השינה שלה, ולליאנה היו סיוטים מהרגע שויק ירצה לשכב איתה. גם לא נשכח לו איך פיזר סודה לשתיה במזון של ג'ק, וגרם לו לאימפוטנטיות זמנית. הוא מת במדבר וקם לתחיה בזכות הופ. הוא מת במדבר וקם לתחיה בזכות רמונה. מרי ג'ו ירתה בו והוא שרד. הוא התמוטט מהתקף לב כשרב עם ג'ק ושרד. הפניקס בהתגלמותו. הוא החזיר לעצמו את ניומן אנטרפרייזז בהינד עפעף. הוא קנה את רשת הטלויזיה של ליאנה, ופיטר אותה לאלתר. הוא הוציא את ניקולס מהכלא, כשהואשם בנסיון לרצח מאט. הוא שילם לאמא של שרון על הניתוח בגב. הוא הכניס את ראיין לכלא כששכב עם ויקטוריה בעודה קטינה, וקנה את כל העיתונים בכל המדינה כשפורסמו שם תמונות העירום של בתו. הוא הציל את חייה של ניקי, כשנישא לה על ערש דווי. והרשימה נמשכת ונמשכת ונמשכת.... אז תגידו לי אתם, מי יכול עליו

כמובן שויקטור../images/Emo70.gif

לא יכולה לבחור אחרת, כי אם ויקטור לא היה בסידרה הסידרה לא היתה מחזיקה מעמד לאורך שנים. אם ויקטור לא היה... עם מי ג'ק היה מתנגח כל הזמן? מי היה אהבת חייה של ניקי? מי היה אביהם של ויקטוריה וניק? מי היה מנהל את תאגיד ניומן? מפני מי כולם היו יראים? מי היה בעל עוצמות כשל ויקטור ניומן? על החברה של מי ג'ק ובראד היו מנסים להשתלט? מי היה האקס המיתולוגי של אשלי? ו.....ו.....ו..... ואם יש אפשרות לבחור עוד מישהו...המקום השני אצלי הוא ריאן מקניל! כי הוא פשוט מ-א-מ-י.

אור2221

New member
אף אחד

זה היה גדול :) פרק נורא היום, אני לא מסוגלת לסבול את כל שרשרת אי ההבנות הבלתי נסבלת הזאת בין ויקטור לניקי, שונאת, שונאת, שונאת. אור.

ים כחול

New member
../images/Emo12.gifמה עם ניל ומלקולם ??../images/Emo12.gif

ככה מרחיקים את השחורים מהסקר ??
אני המומית קצת
טוב אם זו הסחורה שמוצגת בפנינו אז אני בוחרת בסמיילינג ג"ק רגיש ומקסים ציני ומשעשע כשצריך גם רציני קשוח ולא נשאר חייב ! כשהוא מאוהב אז זה אמיתי ! בחור כלבבי
...

ים כחול

New member
שכחתי עוד משהו חשוב על ג"ק../images/Emo23.gif

איש משפחה למופת - מגן בחירוף נפש על אחותו אשלי
וכל חלומו להחזיר את ז"בו לאביו היקר
ראה תמיד את מיימי כמו אם שנייה כיבד והעריך אותה
הוא תמיד היה רגיש מכולם לקבל את אמו האמיתית על אף שזנחה אותם בילדותם . נכון שלא שמענו על קימו וכבר כתבתי שישנם דברים שלא רוצים לשמוע עליהם והם מיותרים בתסריט , אך אני בטוחה שהתכתב איתו . היה נאמן לכל הנשים שאתו (תקנו אותי אם אני טועה) לפחות ממה שראיתי !! בעיקרון לא היה לו מזל עם נשים ורובן היו קשורות גם עם ויקטור . יש לי הרגשה לא נעימה שיסבול גם עם רמונה כשיגלה שהיא חושקת בויקטור (עוד ניחוש פרוע) ... יו ואני חשבתי לכתוב רק עוד פרט חשוב אחד ויצאה לי מגילה ... ועל כך אגיד : אופססססססס

Dawn12

New member
לגבי רשימת הנעדרים

ניקולאס רק הגיע אל ג'נואה סיטי בשנת 1994, ואת מספר העלילות המרכזיות שלו ניתן לספור על כף יד אחד (אולי יד וחצי). ניל יופיע אצלי בתור מועמד רק כאשר נבחר את הדבר הגרוע ביותר שיצא מהגעתה של מיימי ג'ונסון לעיר (יחד איתו במירוץ אל הכתר - אוליביה, נייתן ונייט "שיניים גדולות" הייסטינגס) ואנחנו לא נבחר את זה. מלקולם הוא אולי היחידי שיכול להופיע כאן. העניין הוא שגם הוא הגיע אי שם באמצע שנות התשעים, והכוונה כאן היתה לדמויות מרכזיות שהיו איתנו לאורך כל העשור, או לפחות רובו. הבחירה שלי היא ג'ק אבוט, אך היות וכבר הזכירו סיבות טובות לבחירה בדמות, אגיד כמה מילים דווקא על השחקן. פיטר ברגמן החל לגלם את דמותו המצליחה של ג'ק אבוט בשנת 89', ממש על סף הכניסה לשנות התשעים. אינני יודע מה היו התגובות באותה תקופה להחלפת השחקנים, ואת טרי לסטר כלל לא ראיתי בתור ג'ק, ועדיין אני יכול להגיד שאין כל ספק שפיטר רק שיפר עם השנים את הדמות המרתקת שקיבל לידיו. בסופן של עשר שנים מלאות בנשים, מזימות, מאבקים ומלחמות ג'ק הוא הרווק המבוקש ביותר בג'נואה סיטי. הוא ולא אחר.

junny

New member
ויקטור ובגדול!!

אין ספק שאני חביבת הנוימנים (לפעמים נדמה לי שבמיעוט..) וויקטור הוא בהחלט גבר שבגברים- וכמו שאשלי אומרת הוא יכול להיות עקשן נוראי אך עם זאת גם רומנטי ומקסים- גבר כלבבי.

The Abbott Girl

New member
אתם לא נורמלללללללללים!!!!

ג'ק ג'ק ג'ק ושוב ג'ק!!!! השוואה בין ויקטור לג'ק פשוט מגוחכת!!! נכון שממש אי אפשר בלי ויקטור, אבל העלילות של ג'ק הרבה יותר מעניינות, יותר כיף להסתכל עליו, החיכוכים שלו עם אשלי גדולים מהחיים, וצריך להודות הבן אדם פשוט גדוללללללל!!!! ולמקרה שתהיתם מי זו המעריצת ג'ק החדשה, אז כן זו אני יפית נטשתי את כינויי הקודם לעת עתה

python 4

New member
ומה עם בילי?

מה, הוא לא גבר גבר? באמת, להעמיד את השפם מול ג'ק זה כמו להעמיד את שרון מול מצנע (להפך) - ג'ק לוקח אותו בהליכה, אפילו עוד לפני שנספרו קולות החיילים. דון, בקטגורית השעשועים שכחת הרבה - מה עם גרייס? וג'יל? ונינה? טוב, נינה לא, גם לו יש קווים אדומים. למעשה נראה לי שג'ק עבר על כל נשות ג'נואה סיטי פרק לאשלי (תודה לאל). ג'ק! שם את השפם הזקן והמרופט בכיס הקטן של הג'קט. וים כחול הטיבה לכתוב את הסיבות, כך שאין צורך לחזור על זה, נכון? תנו לי ג! תנו לי גרש קטן כזה! תנו לי ק! מה יצא? ג'ק!

alma26

New member
אני פשוט לא מבינה מה הולך פה...

עד לפני שגיליתי את הפורום הזה [שהוא מאוד מוצלח!] לא ידעתי שקיימת בכלל תחרות בין האבוטים לניומנים!!! מה אני היחידה שחושבת שהאבוטים זו משפחה פלצנית ביותר שקול היה בעצם האחד שאיכשהו הציל את כבודה..אבל עכשיו גם הוא יצא מהתמונה... מה אני היחידה שחושבת שג'ק אבוט הוא אחד האנשים המכוערים עלי אדמות?? חוץ מזה..אף אחד פה לא הזכיר את דני רומאלטי המדהים שנעלם לנו ככה, את ניל וראין החתיכים!!! מה קורה לכן בנות? זה כבר לא עיניין של טעם וריח יש דברים שאי אפשר להתעלם מהם. וג'ק אתם לא חושבים שהמגננה הזו על אשלי היא קצת חולנית, לבן אדם הזה אין חיים משלו אז הוא חייב להדחף לה לחיים? למרות שמגיע לה..זה סופה של כל הורסת משפחות!! עכשיו היא מקבלת על מה שהיא עשתה לניקי ולויקטוריה המדהימות!

junny

New member
הקרב על המלוכה

גם אני עד שמצאתי את הפורום לא הכרתי את המלחמה בין האבוטים לניומנים- אבל אני בהחלט מחביבת הנוימנים ולא סובלת את המלוקקות של ג'ק. אין ספק שבין שתי המשפחות האלה הניומנים הם החזקים שתמיד ינצחו בסוף בקרב האבוד על המלוכה בגנואה סיטי

The Abbott Girl

New member
מי מלכלכך פה על ג'ק מי?!

מלחמה בין אבוט לניומן היתה תמיד!!! הרי זה הסכסוך הכי גדול בג'נואה סיטי שהגיע לשיא כשג'ק השתלט על ניומן אנטרפרייז מה שהתחיל להיות הסיפור הכי מעניין בצח"מ!!! לא מסכימה בכלל עם הקביעה שהניומנים יותר חזקים, לדעתי הם סתם משפחה מעיקה שחושבת שכל העיר צריכה לעשות בדיוק מה שאומרים להם. קשה לי להגדיר את אחת המשפחות האלה כמשפחה רעה, אבל מכיוון שיש לי נטיות תמיד ללכת עם הרעים ומכיוון שג'ק היה הכי קרוב להיות באמת רע כחטף לויקטור את החברה מתחת לאף, אני בצד שלו!!! ויקטור לעומת זאת סתם מעצבן אותי ומאוד מעיק!!! וזה לא רק שהוא הסתכסך עם ג'ק או משהו, עם כל המשפחה שלו הוא מסתכסך! מעדיף את רמונה על פניהם או משהו... בקיצור ג'קי לשלטון!!!

Dawn12

New member
קודם כל, ברוכה הבאה עלמה!

אני חייב להגיד שזה שינוי מרענן לראות אנשים עם דעות כל כך שונות ממה שנראו כאן עד היום, ולמרות שאני לא מסכים באופן גורף עם רוב מה שכתבת אני אשמח אם נפתח עוד דיונים מרתקים בעניין. למרות שזה נראה כאילו הרבה מאיתנו אוהבים את אותן דמויות ובוחרים את אותן בחירות חשוב שכל אחד יביע את דעתו, כי לשם כך נתכנסנו.
מה שכן, הכל טוב ויפה עד שזה מגיע לניל. ברור לי שיש מעריצים של האבוטים ויש מעריצים של הניומנים, ברור לי שהדעות על ג'ק ועל אשלי יכולות להיות חלוקות, אבל ניל?? באמת?

למעלה