פרוייקט Y2K - גבר גבר

ניל ../images/Emo107.gif

אני בהתחלה נורא אהבתי את ניל, כשהצטרף לסדרה, ואהבתי את הרומן שלו עם דרוסילה. תמיד הוא היה טיפוס די שקט ומופנם שכזה, אבל דרו הוציאה ממנו את המירב וזה היה שילוב מעולה, לפחות בהתחלה. עם הזמן זה הלך ודאך, ועכשיו...
ניל בסצינות עם אוליביה - זה השילוב הכי קטלני שיכול להיות (מבחינה שלילית כמובן).

alma26

New member
תסתכל על התמונה שצירפת...

אתה לא מסכים איתי שהוא סקסי בטירוף? אני מודה שהיום הוא נראה הרבה פחות טוב אבל פשוט קשה לי לשכוח איזה מדהים הוא היה כשהוא הגיע לסידרה והוא היה עם פחות שיער על הראש ועם השפתיים האלו....חופשי הייתי עושה לו טובה

רונני2001

New member
בנות, בנות, בנותתתת....

אתן רואות את הסידרה בגלל הפרצופים? אתם שופטים אותם ע"פ המראה? "איזוהי הדמות הדומיננטית?" זו שאלה שמתייחסת לדמות ולא לפרצוף... וויקטור ניומן - האחד והיחיד - מצליח לסובב את כולם על האצבע הקטנה שלו (למרות שבזמן האחרון הוא לא ממש מצליח להשתלט על אישתו וילדיו שמפתחים לעצמם רצונות משלהם...) אין על וויקטור... (ו... אם כן מדברים רק לשניה על פרצופים - ג'ק מכועעעעער!!!! [לא שאני ממש מסתכל
])

junny

New member
למה בילי?

אומנם אני מסכימה איתך שיש לו עתיד גדול בסדרה. אבלעד שהוא יהיה "גבר בגברים" יש לו עוד הרבה ללמוד על איך מתחילים/ מדברים עם בחורה. איך מתנהגים לחברים, ואיך הופכים להיות גבר מלוקק או קשוח. כרגע הוא זאטוט קטן שצריך ללמוד עוד הרבה מהגדולים

python 4

New member
מצידי הוא יכול להיות גם גבר

בלי שהוא ילמד איך מתחילים עם בחורה.

למעלה