שאלון שישי
כבר שבועיים לא

ברררר

New member
../images/Emo47.gifשאלון שישי../images/Emo47.gifכבר שבועיים לא

מקורי
מקורי
1.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה? 2.מה הגובה שלך? 3.האם יש לך שם נוסף? 4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך?אם כן,אז באיזו כיתה? 5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות? 6.כמה את/ה שוקל/ת?מרוצה מהמשקל שלך? 7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור? 8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ? 9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד? 10.האם התעלפת פעם?אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך? 11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך? 12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון? 13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)? 14.פסיכולוגיה או פילוסופיה? 15.ברדלס או אריה? 16.האם ראית אי פעם משחק כדורגל של אייאקס משנת 95? 17.האם ראית אי פעם משחק כדורסל של שיקאגו בולס בתקופה של ג'ורדן? 18.בן כמה היית שהיית קטן/ה? 19.תינוק שנולד-מה צבע השיניים שלו? 20.את/ה קם/ה יום אחד בבוקר ומגלה שיש לך דינוזאור קטן בחדר,מה תעשי/ה? 21.מאמין/ה בעבמי"ם? 22.תשלים/י:"איך שיר נולד?" 23.סופרמן ובטמאן באים אליך וכל אחד מהם מציע לך לעלות לו על הגב ולעוף איתו.במי תבחר/י? 24.אם העולם היה נברא ב 8 ימים,מה היה נברא ביום השמיני לדעתך? 25.איבר הגוף שלך היפה ביותר בעיניך: 26.וההכי פחות יפה? 27.האם אחד מבני/בנות הזוג שלך בגד/ה בך אי פעם? 28.אילו אוספים יש לך בבית,אם בכלל? 29.מתי בפעם האחרונה אכלת מלוואח,אם בכלל? 30.מתי בפעם האחרונה נישקת מזוזה,אם בכלל? 31.האם ראית את הסידרה "רמת אביב ג'" כשהיו משדרים את זה פעם? 32.אם כן,מי היתה הדמות האהובה עליך בסדרה? 33.סיפור אגדה אהוב: 34.תוכנית רדיו אהובה: 35.שתייה אלכוהולית אהובה: 36.מה היא לדעתך ההמצאה הגדולה ביותר שהאדם המציא? 37.האם אוויר וחמצן זה אותו הדבר? 38.שוקולד ממרח-"שחר" או "ניוטלה"? 39.למה אני כ"כ אוהב שאלונים? 40.האם את/ה באמת אוהב/ת שאלונים? 41.מה היא תקופת הדיכאון הכי ארוכה שהיתה לך,אם בכלל היתה? 42.את/ה אדם שמח בדר"כ? 43.מציעים לך תמורת מיליון דולר לעלות על ספינת פיראטים(מתקן לונה-פארק)שעולה לגובה של 30 מטר ועושה סיבוב שלם של 360 מעלות.האם תלך/י על זה? 44.את/ה הולך/ת לך לתומך ובאמצע הרחוב עובר ליידך מישהו שאינך מכיר/ה כלל ואומר לך שלום.איך תגיב/י? 45.מבטיחים לך ממקור מוסמך שתהיי/ה מאושר כל חייך אם תקפץ/י כל הדרך מהבית לבית ספר ברגל אחת.האם תיישם/י את ההצעה הזו? 46.תדליק/י לרגע את הרדיו באופן אקראי.מה המילה הראשונה ששמעת? 47.יודע/ת לעשות בלונים עם המסטיק? 48.יודע/ת לשרוק? 49.מה הוא הכישרון הבולט ביותר שלך לדעתך? 50.אורז או קוסקוס? 51.ג'בלייה חגגה לפני חודשיים יומולדת 20.האם היית בחגיגה? 52.כמה פעמים ספרת עד 10 בשנה האחרונה? 53.האם היית צופה בסדרה "השיר שלנו"? 54.אם כן,היית צופה קבוע או רק מידי פעם? 55.את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול קינוח אחרי ארוחת צהריים או לא? 56.האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי? 57.אם כן,רוצה לשתף אותנו קצת במה היתה הבעיה? 58.אם היה מתברר לך איכשהו שאחד ועוד אחד זה בעצם ארבע,ושכל המטמתיקה שגוייה,מה היית עושה עם זה? 59.מי יפה יותר-סיגל שחמון או יעל בר זוהר? 60.האם יש דבר שבו את/ה יכול/ה לשבור שיא גינס לדעתך?אם כן,מה זה? 61.שלמות-היכן היא קיימת?רק במציאות,רק בפנטזיה,גם וגם,או שלא שם ולא שם? 62.לאיזה בעל חיים היית מדמה את עצמך ולמה? 63.בורקס גבינה או בורקס תפוח אדמה? 64.מרוצה מעצמך בסכ"ה? 65.נהנת בשאלון? שבוע טוב יום טוב שבת שאלווווום!!!

0mroosh

New member
אני הראשון? ../images/Emo9.gif

1.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה?הו.. 2.מה הגובה שלך?184. 3.האם יש לך שם נוסף?- 4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך?אם כן,אז באיזו כיתה?הו כן! תמיד, מורים זה דבר כ"כ מקסים!
. [אהבה אפלטונית, אין צורך להכנס עימם למיטה..]. 5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות?לא
6.כמה את/ה שוקל/ת?מרוצה מהמשקל שלך?63. לא, אני שוקל פחות ממה שאני צריך ונראה פחות מאיך שאני רוצה. אבל החיים בסדר,
. 7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור?לא. 8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ?עכשיו, הקברט של מירנדה, הדיסק כולו, סוג של גאוניות חולנית. 9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד?כן. 10.האם התעלפת פעם?אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך?לא שזכור לי..
11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך?בוודאי, אפשר שלא?
12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון?
13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)?קולדפליי [ולא כי אני כותב בפורום ומן הסתם אוהב אותם, משינה קקי, צריכים להכחד כבר!
]. 14.פסיכולוגיה או פילוסופיה?פילוסופיה. 15.ברדלס או אריה?אריה![גם המזל שלי]. 16.האם ראית אי פעם משחק כדורגל של אייאקס משנת 95?איכס, מי רואה בכלל כדורגל?
17.האם ראית אי פעם משחק כדורסל של שיקאגו בולס בתקופה של ג'ורדן?האמת שכן..מפתיע לחשוב שראיתי משחק כדורסל. כל הכבוד לי! :) 18.בן כמה היית שהיית קטן/ה?קטן 19.תינוק שנולד-מה צבע השיניים שלו?בצבע חניכיים. 20.את/ה קם/ה יום אחד בבוקר ומגלה שיש לך דינוזאור קטן בחדר,מה תעשי/ה?הו! אני אבנה לו ארמון לדינוזאורים ואאכיל אותו בגלידת יוגורט-אוכמניות ואקרא לו ריצ'רד! איזה מגניב, אני רוצה דינוזאור..
21.מאמין/ה בעבמי"ם? 22.תשלים/י:"איך שיר נולד? הו זה כיף! כמו הצחוק,זה מתחיל מבפנים,ומתגלגל החוצה! איך שיר נולד? כמו תינוק, בהתחלה זה כואב, אחר כך יוצא החוצה וכולם שמחים, ופתאום... איזה יופי!! הוא הולך לבד! איך שיר נולד? כמו תינוווווווק.
23.סופרמן ובטמאן באים אליך וכל אחד מהם מציע לך לעלות לו על הגב ולעוף איתו.במי תבחר/י?באטמן אפל ומלוכלך, אני משער שאעוף עליו.
24.אם העולם היה נברא ב 8 ימים,מה היה נברא ביום השמיני לדעתך?מערכת רבייה זכרית. 25.איבר הגוף שלך היפה ביותר בעיניך:רגליים. 26.פות ערבי. 27.האם אחד מבני/בנות הזוג שלך בגד/ה בך אי פעם?אכן. 28.אילו אוספים יש לך בבית,אם בכלל?בכלל.. 29.מתי בפעם האחרונה אכלת מלוואח,אם בכלל?הו! תמנים במשגב, יש מלאווח! לפני כמה ימים. 30.מתי בפעם האחרונה נישקת מזוזה,אם בכלל?לא שזכור לי.מזמוז מזוזות לא תחביב גדול שלי.. 31.האם ראית את הסידרה "רמת אביב ג'" כשהיו משדרים את זה פעם?אההההההההההההההההההההההההההההה! ברור, היא אחת מהגדולות! מתוחכמת ושנונה [
, כן כן..], עידית לינוביץ'! אהאהאהאהאה. כה נוסטלגי..
לא ראיתי
[עומר משקר לעצמו]. 32.אם כן,מי היתה הדמות האהובה עליך בסדרה?עידית!
33.סיפור אגדה אהוב:אליס בארץ הפלאות. 34.תוכנית רדיו אהובה:- 35.שתייה אלכוהולית אהובה:שוקו! 36.מה היא לדעתך ההמצאה הגדולה ביותר שהאדם המציא?שוקו ודאודורנט. 37.האם אוויר וחמצן זה אותו הדבר?לא, חמצן הוא מרכיב באוויר, לא לשכוח את שאר הגזים,
[איזה חנון אני, אמא..]. 38.שוקולד ממרח-"שחר" או "ניוטלה"?שחר! בלי להסס. 39.למה אני כ"כ אוהב שאלונים?אני אמרתי שכן?
זה נוראי. 40.האם את/ה באמת אוהב/ת שאלונים?הו..נורא... 41.מה היא תקופת הדיכאון הכי ארוכה שהיתה לך,אם בכלל היתה?יום אחד..?
42.את/ה אדם שמח בדר"כ?מוכרחים להיות שמח! בודאי. 43.מציעים לך תמורת מיליון דולר לעלות על ספינת פיראטים(מתקן לונה-פארק)שעולה לגובה של 30 מטר ועושה סיבוב שלם של 360 מעלות.האם תלך/י על זה?זה האתגר?
, אני הייתי מנסח קצת שונה: מציעים לך תמורת מיליון דולר לעלות על ספינת פיראטים(מתקן לונה-פארק),לפני כן מאכילים אותך בצלופחים ברוטב שוקולד וריר נחשים, פשטידת נשל נחש עם שערות חתול ו4 ליטר גלידת לבנה[להלן, דרוזים!
], שעולה לגובה של 30 מטר ועושה סיבוב שלם של 360 מעלות.האם תלך/י על זה?
44.את/ה הולך/ת לך לתומך ובאמצע הרחוב עובר ליידך מישהו שאינך מכיר/ה כלל ואומר לך שלום.איך תגיב/י?היי, גם אני שמח לראות אותך, שמור על קשר ועל הישבן. 45.מבטיחים לך ממקור מוסמך שתהיי/ה מאושר כל חייך אם תקפץ/י כל הדרך מהבית לבית ספר ברגל אחת.האם תיישם/י את ההצעה הזו?הממ..זה יכול להיות נחמד בלי שום קשר [רק שהבית ספר שלי במרחק 40 דק' (זמן הגעה משוער) מהבית..]. 46.תדליק/י לרגע את הרדיו באופן אקראי.מה המילה הראשונה ששמעת?חשבון. 47.יודע/ת לעשות בלונים עם המסטיק?אכן כן! 48.יודע/ת לשרוק?בערך.. 49.מה הוא הכישרון הבולט ביותר שלך לדעתך?שירה, או ריקוד, אפיה..בישול! פיסול? כן! וואו המון. איזה כיף לי. 50.אורז או קוסקוס?קוסקוס. 51.ג'בלייה חגגה לפני חודשיים יומולדת 20.האם היית בחגיגה?ברור, אני וג'בלייה עשינו מין במרוקיאדה האחרונה, שלא אגיע לשמחתה? 52.כמה פעמים ספרת עד 10 בשנה האחרונה?27. 53.האם היית צופה בסדרה "השיר שלנו"?בעונה הראשונה. 54.אם כן,היית צופה קבוע או רק מידי פעם?קבוע, את השנייה לא ראיתי. 55.את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול קינוח אחרי ארוחת צהריים או לא?לא קבוע. 56.האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי?לא. 57.אם כן,רוצה לשתף אותנו קצת במה היתה הבעיה?שנאתי שאלונים! 58.אם היה מתברר לך איכשהו שאחד ועוד אחד זה בעצם ארבע,ושכל המטמתיקה שגוייה,מה היית עושה עם זה?מתאבד. 59.מי יפה יותר-סיגל שחמון או יעל בר זוהר?לסיגל שחמון יש אף בצורת בולבול, אז יעל בר זוהר היא גם שיחקה ברמת אביב ג'
, לא שראיתי את זה בכלל..
60.האם יש דבר שבו את/ה יכול/ה לשבור שיא גינס לדעתך?אם כן,מה זה?שתיית שוקו. 61.שלמות-היכן היא קיימת?רק במציאות,רק בפנטזיה,גם וגם,או שלא שם ולא שם?לא נכנס לזה. 62.לאיזה בעל חיים היית מדמה את עצמך ולמה?סוסון ים! סקסי,חכם ונושא את הולד. 63.בורקס גבינה או בורקס תפוח אדמה?גבינה. 64.מרוצה מעצמך בסכ"ה?בהחלט! 65.נהנת בשאלון?אפשר לומר.. [*מגלגל עיניים*]. גוד שאבס! :)

משינה קקי?!צריכים להכחד?!../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

מה???!?!?!אתה רציני? משינה הם בין הלהקות הכי טובות ברוק הישראלי ובמוזיקה הישראלית בכלל.. אם אתה אומר את זה אתה כנראה לא מכיר שירים שלהם...

0mroosh

New member
אני מכיר שירים שלהם,

אפילו את כולם! [כמעט, לא טרחתי לגעת בדיסק החדש..
]. בעצם, כולם נמצאים כאן מולי בערימת הדיסקים שלי, הייתה לי תקופת משינה, הם לא מצליחים להעביר בי רגש כלשהו, הם די ריקים וחסרי חן, אבל שוב, זוהי דעתי, אם הם עושים לך טוב, למה לא?

חחח במשהו אחד אנחנו מסכימים,וזה

זה שהמוזיקה שלהם לא מעבירה שום רגש,אבל לפעמים אני הולכת למסיבות ישראליות (שמשמיעים ורוקדים רק מוזיקה ישראלית) ואתמול הייתי במסיבה כזאת ואז נזכרתי כמה שזה כיף לשמוע את הישרים שלהם ולהתפרע ולפעמים כשאני רוקדת ומתפרעת המוזיקה שלהם גורמת לי לחשוב כמה החיים יפים.. קיצר הם עושים לי טוב,וקניתי את הדיסק החדש,והוא פחות טוב,אז זה בסדר

ברררר

New member
משינה קקי! <שחבר שלי לא ישמע>

אף בצורת בולבול?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo4.gifטוב אבל הודעה אחרי זה כתבתי לך ש

בעצם אני לא רוצה להיות גסת רוח אז לא משנה... את רואה את זה? תפסיקי להתעצבן כבר זה לא פותר כלום
מצטערת

ברררר

New member
יש בצפר משגב כי זה של גוש משגב.

חרא בצפר
סתם נו, הוא בסדר. שורדים.

ברררר

New member
זהו עברת את הגבול!!!!!!!!

מזה ההערה עם משגב?! הא?! הא?! הסבר ומהר!!!!! ובאמת כדאי שתשמור על הישבן שלך כשאני אראה אותך ברחוב כי אני אביא לך כזאת כפה שמה שתשכח שאני אוהבת אותך רק כי אתה מקריב בשבילי את אצבעותיך הסקסיות ועושה שאלונים שלי

שבת שלוםםםם לכולם!../images/Emo99.gif

1.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה?אממממ..אין לי מושג!! 2.מה הגובה שלך?אין לי מושג! 3.האם יש לך שם נוסף?לא 4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך?אם כן,אז באיזו כיתה?לא 5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות?לא 6.כמה את/ה שוקל/ת?מרוצה מהמשקל שלך?לא 7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור?בטח! 8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ?פינק פלויד-the wall ובעיקר שירים של רד הוט צילי פפרס 9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד?לא חושבת 10.האם התעלפת פעם?אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך?לא התעלפתי אף פעם 11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך?לא בכלל לא.. 12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון?לא 13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)?מממממ..זה קשה..אני חושבת שלאחרונה אני מעדיפה את משינה..אבל זה ממש תלוי במצב הרוח.. 14.פסיכולוגיה או פילוסופיה?לא יודעת 15.ברדלס או אריה?כנ''ל 16.האם ראית אי פעם משחק כדורגל של אייאקס משנת 95?לא 17.האם ראית אי פעם משחק כדורסל של שיקאגו בולס בתקופה של ג'ורדן?לא 18.בן כמה היית שהיית קטן/ה?מה?!מה זה השאלה המטומטמת הזאת?! 19.תינוק שנולד-מה צבע השיניים שלו?אוףף איזה שאלון מטוטמם 20.את/ה קם/ה יום אחד בבוקר ומגלה שיש לך דינוזאור קטן בחדר,מה תעשי/ה?כלום 21.מאמין/ה בעבמי"ם?לא 22.תשלים/י:"איך שיר נולד?"כמו תינוק זה מתחיל מבפנים ומתגלגל החוצה 23.סופרמן ובטמאן באים אליך וכל אחד מהם מציע לך לעלות לו על הגב ולעוף איתו.במי תבחר/י?אף אחד 24.אם העולם היה נברא ב 8 ימים,מה היה נברא ביום השמיני לדעתך?לא יודעת.. 25.איבר הגוף שלך היפה ביותר בעיניך:שפתיים
26.וההכי פחות יפה?מממ..שיער?! 27.האם אחד מבני/בנות הזוג שלך בגד/ה בך אי פעם?לא 28.אילו אוספים יש לך בבית,אם בכלל?אמממ..אין..אני מתחילה לאסוף דיסקים של פינק פלויד 29.מתי בפעם האחרונה אכלת מלוואח,אם בכלל?לפני חודשיים 30.מתי בפעם האחרונה נישקת מזוזה,אם בכלל? לפני שנה 31.האם ראית את הסידרה "רמת אביב ג'" כשהיו משדרים את זה פעם?כן 32.אם כן,מי היתה הדמות האהובה עליך בסדרה?מממ.לא יודעת!חרא סדרה! 33.סיפור אגדה אהוב:אין 34.תוכנית רדיו אהובה:אין 35.שתייה אלכוהולית אהובה:אין 36.מה היא לדעתך ההמצאה הגדולה ביותר שהאדם המציא?מחשב..וגיטרה 37.האם אוויר וחמצן זה אותו הדבר?לא 38.שוקולד ממרח-"שחר" או "ניוטלה"?נוטלה*,ונוטלה 39.למה אני כ"כ אוהב שאלונים?כי הם טובים!!
40.האם את/ה באמת אוהב/ת שאלונים?כןןןן 41.מה היא תקופת הדיכאון הכי ארוכה שהיתה לך,אם בכלל היתה?לא זוכרת 42.את/ה אדם שמח בדר"כ?כן 43.מציעים לך תמורת מיליון דולר לעלות על ספינת פיראטים(מתקן לונה-פארק)שעולה/י על זה לגובה של 30 מטר ועושה סיבוב שלם של 360 מעלות.האם תלך?מה אתה מטוטמם?!אני עושה את זה בלי הכסף!!זה כיף חיים!!!!! 44.את/ה הולך/ת לך לתומך ובאמצע הרחוב עובר ליידך מישהו שאינך מכיר/ה כלל ואומר לך שלום.איך תגיב/י?אומר לו שלום 45.מבטיחים לך ממקור מוסמך שתהיי/ה מאושר כל חייך אם תקפץ/י כל הדרך מהבית לבית ספר ברגל אחת.האם תיישם/י את ההצעה הזו?אני לא אצליח,אני גרה רחוק מבצפר 46.תדליק/י לרגע את הרדיו באופן אקראי.מה המילה הראשונה ששמעת?השיר 47.יודע/ת לעשות בלונים עם המסטיק?בטח 48.יודע/ת לשרוק?כן 49.מה הוא הכישרון הבולט ביותר שלך לדעתך?מממ..שירה 50.אורז או קוסקוס?קוסקוס 51.ג'בלייה חגגה לפני חודשיים יומולדת 20.האם היית בחגיגה?לאאאאאאאאא 52.כמה פעמים ספרת עד 10 בשנה האחרונה?לא זוכרת 53.האם היית צופה בסדרה "השיר שלנו"?כןןןןן 54.אם כן,היית צופה קבוע או רק מידי פעם?קבוע! 55.את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול קינוח אחרי ארוחת צהריים או לא?לא 56.האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי?לא 57.אם כן,רוצה לשתף אותנו קצת במה היתה הבעיה?לא 58.אם היה מתברר לך איכשהו שאחד ועוד אחד זה בעצם ארבע,ושכל המטמתיקה שגוייה,מה היית עושה עם זה?מתאבדת,למדתי 80 שנה דברים שגויים 59.מי יפה יותר-סיגל שחמון או יעל בר זוהר?מי זאת?!סיגל שחמון?! 60.האם יש דבר שבו את/ה יכול/ה לשבור שיא גינס לדעתך?אם כן,מה זה?לא 61.שלמות-היכן היא קיימת?רק במציאות,רק בפנטזיה,גם וגם,או שלא שם ולא שם?לא שם ולא שם 62.לאיזה בעל חיים היית מדמה את עצמך ולמה?ציפור 63.בורקס גבינה או בורקס תפוח אדמה?תפו''א 64.מרוצה מעצמך בסכ"ה?כן 65.נהנת בשאלון?לא משהו..סתםםםם סבבההה!!!!! שבתתתתת שלום!

למעלה