שאלון שישי
כבר שבועיים לא

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

1.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה? לא שזכור לי. עכשיו העיניים שלי לחות ממה שראיתי כאן לפני כמה דקות. 2.מה הגובה שלך? לא יודע... (באמת באמת שלא - אבל אני לא גמד או גבוה במיוחד) 3.האם יש לך שם נוסף? לא. 4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך?אם כן,אז באיזו כיתה? ממש לא. 5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות? לא... 6.כמה את/ה שוקל/ת?מרוצה מהמשקל שלך? שוקל טיפה יותר ממה שצריך, אבל אני במגמת ירידה אז זה אחלה... 7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור? כן 8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ? כל פעם זה משהו אחר. 9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד? לא. 10.האם התעלפת פעם?אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך? לא. 11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך? חלק כן, וחלק לא. 12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון? מן הסתם. 13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)? מה השאלה פה
14.פסיכולוגיה או פילוסופיה? פילוסופיה 15.ברדלס או אריה? אריה 16.האם ראית אי פעם משחק כדורגל של אייאקס משנת 95? לוזוכר. 17.האם ראית אי פעם משחק כדורסל של שיקאגו בולס בתקופה של ג'ורדן? לא ממש 18.בן כמה היית שהיית קטן/ה? 5-6 19.תינוק שנולד-מה צבע השיניים שלו? שקוף. 20.את/ה קם/ה יום אחד בבוקר ומגלה שיש לך דינוזאור קטן בחדר,מה תעשי/ה? נותן לעצמי סתירה ומתעורר מהחלום ההזוי והמטופש הזה... 21.מאמין/ה בעבמי"ם? אין לי מושג... 22.תשלים/י:"איך שיר נולד?" טוב, 9 חודשים לפני המחבר והמלחין נכנסים ביחד למיטה... 23.סופרמן ובטמאן באים אליך וכל אחד מהם מציע לך לעלות לו על הגב ולעוף איתו.במי תבחר/י? בטמן לא עף!!! אז סופרמן. 24.אם העולם היה נברא ב 8 ימים,מה היה נברא ביום השמיני לדעתך? מקדונלדס 25.איבר הגוף שלך היפה ביותר בעיניך: עיניים
26.וההכי פחות יפה? הזנב. 27.האם אחד מבני/בנות הזוג שלך בגד/ה בך אי פעם? לא יודע חחח 28.אילו אוספים יש לך בבית,אם בכלל? אוסף MP3 במחשב נחשב
29.מתי בפעם האחרונה אכלת מלוואח,אם בכלל? לפני כמה חודשים. 30.מתי בפעם האחרונה נישקת מזוזה,אם בכלל? בפעם האחרונה שנכנסתי לחדר כלשהו. 31.האם ראית את הסידרה "רמת אביב ג'" כשהיו משדרים את זה פעם? פה ושם. 32.אם כן,מי היתה הדמות האהובה עליך בסדרה? ממש לא זוכר. 33.סיפור אגדה אהוב: עמי ותמי
34.תוכנית רדיו אהובה: דידי לוקאלי 35.שתייה אלכוהולית אהובה: בריזר (אם זה בכלל נחשב אלכוהולי) 36.מה היא לדעתך ההמצאה הגדולה ביותר שהאדם המציא? הקולב. 37.האם אוויר וחמצן זה אותו הדבר? לא 38.שוקולד ממרח-"שחר" או "ניוטלה"? אףאחד 39.למה אני כ"כ אוהב שאלונים? לא יודע, תעשה על זה שאלון. 40.האם את/ה באמת אוהב/ת שאלונים? מחבב+ 41.מה היא תקופת הדיכאון הכי ארוכה שהיתה לך,אם בכלל היתה? לפני שנתיים שהלכתי לבצפר שלא רציתי. (ויצאתי משם אחרי שבועיים אם זה מעניין מישו) 42.את/ה אדם שמח בדר"כ? כן. 43.מציעים לך תמורת מיליון דולר לעלות על ספינת פיראטים(מתקן לונה-פארק)שעולה לגובה של 30 מטר ועושה סיבוב שלם של 360 מעלות.האם תלך/י על זה? כן (אפילו תמורת 200 שקל אני יעשה את זה, אבל אל תספרו למי שנותן מליון) 44.את/ה הולך/ת לך לתומך ובאמצע הרחוב עובר ליידך מישהו שאינך מכיר/ה כלל ואומר לך שלום.איך תגיב/י? אומר לו גם שלום. 45.מבטיחים לך ממקור מוסמך שתהיי/ה מאושר כל חייך אם תקפץ/י כל הדרך מהבית לבית ספר ברגל אחת.האם תיישם/י את ההצעה הזו? למה לא
46.תדליק/י לרגע את הרדיו באופן אקראי.מה המילה הראשונה ששמעת? אין לידי רדיו. 47.יודע/ת לעשות בלונים עם המסטיק? תלוי איזה מסטיק. עם בזוקה כן 48.יודע/ת לשרוק? לא 49.מה הוא הכישרון הבולט ביותר שלך לדעתך? אני קורע מצחוק.רק תשאלו את החברים שלי. וכמובן גם הצניעות הבלתי-פוסקת. 50.אורז או קוסקוס? קוסקוס 51.ג'בלייה חגגה לפני חודשיים יומולדת 20.האם היית בחגיגה? ג'בלייה
52.כמה פעמים ספרת עד 10 בשנה האחרונה? לא ספרתי את מס' הפעמים. 53.האם היית צופה בסדרה "השיר שלנו"? כן 54.אם כן,היית צופה קבוע או רק מידי פעם? קבוע 55.את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול קינוח אחרי ארוחת צהריים או לא? לא 56.האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי? לא 57.אם כן,רוצה לשתף אותנו קצת במה היתה הבעיה? הרצון שלי לשכב עם כבשה 58.אם היה מתברר לך איכשהו שאחד ועוד אחד זה בעצם ארבע,ושכל המטמתיקה שגוייה,מה היית עושה עם זה? דופק מכות לבני גורן 59.מי יפה יותר-סיגל שחמון או יעל בר זוהר? יעל. 60.האם יש דבר שבו את/ה יכול/ה לשבור שיא גינס לדעתך?אם כן,מה זה? לא נראה לי 61.שלמות-היכן היא קיימת?רק במציאות,רק בפנטזיה,גם וגם,או שלא שם ולא שם ? רק בפנטזיות 62.לאיזה בעל חיים היית מדמה את עצמך ולמה? לוידע 63.בורקס גבינה או בורקס תפוח אדמה? גבינה 64.מרוצה מעצמך בסכ"ה? ככה ככה + 65.נהנת בשאלון? מאוד. עשית לי את השבוע.

זה פשוט גועלי!!!מתי הם יפסיקו עם זה

כבר?! יש לי כבוד לאנשים שאוכלים בשר כי זה שושלת המזון אבל אין לי שום כבוד לאנשים שהורגים אותם בשביל להרוויח כסף ובטח ובטח שאין לי כבוד לאנשים שקונים את הזבל הזה! |מאוכזבת מהעולם הזה!| |עצובהה|

ברררר

New member
אווצ' ../images/Emo9.gif

1.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה?לא ספרתי, אבל הרבה 2.מה הגובה שלך? 1.66 3.האם יש לך שם נוסף?
4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך?אם כן,אז באיזו כיתה?
5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות?טפו טפו
6.כמה את/ה שוקל/ת?מרוצה מהמשקל שלך?45 נראה לי... לא אני רזה מדי.. 7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור?
8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ?שירים של קולדפליי ועברי :) 9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד? ברור למה לא? 10.האם התעלפת פעם?אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך? חלילה
11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך?מאיפה לי
12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון?
13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)?קולדפליי דההה... מה ההשוואה פה? 14.פסיכולוגיה או פילוסופיה?פסיכו 15.ברדלס או אריה?ברדלס 16.האם ראית אי פעם משחק כדורגל של אייאקס משנת 95?
17.האם ראית אי פעם משחק כדורסל של שיקאגו בולס בתקופה של ג'ורדן?
18.בן כמה היית שהיית קטן/ה?מ1-16
19.תינוק שנולד-מה צבע השיניים שלו?שחור.. נו מה?@ אין לו שיניים 20.את/ה קם/ה יום אחד בבוקר ומגלה שיש לך דינוזאור קטן בחדר,מה תעשי/ה?אתעלף ואז אטפל בו 21.מאמין/ה בעבמי"ם?
22.תשלים/י:"איך שיר נולד?"כמו תינוק
23.סופרמן ובטמאן באים אליך וכל אחד מהם מציע לך לעלות לו על הגב ולעוף איתו.במי תבחר/י?סופרמן. באטמן לא יודע לעוף והוא גם יותר מדי חש 24.אם העולם היה נברא ב 8 ימים,מה היה נברא ביום השמיני לדעתך?אני
25.איבר הגוף שלך היפה ביותר בעיניך:אף ועיניים 26.וההכי פחות יפה?האוזנייםםםםםם 27.האם אחד מבני/בנות הזוג שלך בגד/ה בך אי פעם?לא! הם לא חשיםםםםם 28.אילו אוספים יש לך בבית,אם בכלל?נרות, בולים, מדבקות, מכתביות נו כל השטויות של פעם. 29.מתי בפעם האחרונה אכלת מלוואח,אם בכלל?אתמול בערב
30.מתי בפעם האחרונה נישקת מזוזה,אם בכלל? לא נראה לי שזה קרה פעם 31.האם ראית את הסידרה "רמת אביב ג'" כשהיו משדרים את זה פעם? קצת
אל תגלו 32.אם כן,מי היתה הדמות האהובה עליך בסדרה? אני אמורה לזכור? אני זוכרת שהיה את גיא והוא היה מתנשק עם דפנה.... 33.סיפור אגדה אהוב:פוקהונטס
34.תוכנית רדיו אהובה:המצעד של גלגל"צ 35.שתייה אלכוהולית אהובה:תירוש
36.מה היא לדעתך ההמצאה הגדולה ביותר שהאדם המציא? טלפון? 37.האם אוויר וחמצן זה אותו הדבר?לא
38.שוקולד ממרח-"שחר" או "ניוטלה"?נוטלה דה 39.למה אני כ"כ אוהב שאלונים?לא יודעת תשאל את עצמך 40.האם את/ה באמת אוהב/ת שאלונים?
41.מה היא תקופת הדיכאון הכי ארוכה שהיתה לך,אם בכלל היתה?חודש
42.את/ה אדם שמח בדר"כ? לא ממש 43.מציעים לך תמורת מיליון דולר לעלות על ספינת פיראטים(מתקן לונה-פארק)שעולה לגובה של 30 מטר ועושה סיבוב שלם של 360 מעלות.האם תלך/י על זה?
44.את/ה הולך/ת לך לתומך ובאמצע הרחוב עובר ליידך מישהו שאינך מכיר/ה כלל ואומר לך שלום.איך תגיב/י? אני אחזיר בשלום...אין חוק נגד נחמדות 45.מבטיחים לך ממקור מוסמך שתהיי/ה מאושר כל חייך אם תקפץ/י כל הדרך מהבית לבית ספר ברגל אחת.האם תיישם/י את ההצעה הזו?תלוי מי מבטיח 46.תדליק/י לרגע את הרדיו באופן אקראי.מה המילה הראשונה ששמעת?אין לי כוווח 47.יודע/ת לעשות בלונים עם המסטיק?
48.יודע/ת לשרוק?
49.מה הוא הכישרון הבולט ביותר שלך לדעתך?שאני יודעת לשיר יפה? 50.אורז או קוסקוס?קוסקוס 51.ג'בלייה חגגה לפני חודשיים יומולדת 20.האם היית בחגיגה?בארווווור
52.כמה פעמים ספרת עד 10 בשנה האחרונה? אמאל'ה זה מתחיל להפחיד 53.האם היית צופה בסדרה "השיר שלנו"? לאאאאאא
54.אם כן,היית צופה קבוע או רק מידי פעם?
55.את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול קינוח אחרי ארוחת צהריים או לא?מסטיק
56.האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי?אישי מדי! 57.אם כן,רוצה לשתף אותנו קצת במה היתה הבעיה?לאאאא מזה החדירה לפרטיות הזאת? 58.אם היה מתברר לך איכשהו שאחד ועוד אחד זה בעצם ארבע,ושכל המתמטיקה שגוייה,מה היית עושה עם זה?כלום
59.מי יפה יותר-סיגל שחמון או יעל בר זוהר?סיגל 60.האם יש דבר שבו את/ה יכול/ה לשבור שיא גינס לדעתך?אם כן,מה זה?אין 61.שלמות-היכן היא קיימת?רק במציאות,רק בפנטזיה,גם וגם,או שלא שם ולא שם?בפנטסיה תמיד יכול להיות. 62.לאיזה בעל חיים היית מדמה את עצמך ולמה?לטאה, כי ככה יצא.. חחח אולי ציפור 63.בורקס גבינה או בורקס תפוח אדמה?תפו"א דההההה 64.מרוצה מעצמך בסה"כ?
65.נהנת בשאלון?

ברררר

New member
אופס שכחתי

למה לטאה- כי יש להן לשון ארוכה! או שזאת זיקית?! נו שיהיה....

תהי בריאה XD

1.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה? חחח כן, כי אני ככ סופרת 2.מה הגובה שלך? 1.61 3.האם יש לך שם נוסף? כן :X 4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך?אם כן,אז באיזו כיתה? XD, נקשרתי נורא לאיזו אחת בכיתה ו' 5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות? לא 6.כמה את/ה שוקל/ת?מרוצה מהמשקל שלך? לא
7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור? כן, זה סתם ניצול הזדמנות, זה לא כדי להתנקות או משהו. זו פשוט דיאטה קבוצתית מזדמנת 8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ? לא קבוע 9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד? דה :O 10.האם התעלפת פעם?אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך? כן, יצאתי ממקלחת עם לחץ דם ממש נמוך [אע בעיה] וקמתי על הרצפה בחדר של ההורים שלי. אולי עוד לא זוכרת 11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך? חיח אוהבים אוהבים. ואהבו 12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון? דה :S 13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)? קולדפליי.. איכס משינה 14.פסיכולוגיה או פילוסופיה? אמ. 15.ברדלס או אריה? אריה
16.האם ראית אי פעם משחק כדורגל של אייאקס משנת 95? לא? 17.האם ראית אי פעם משחק כדורסל של שיקאגו בולס בתקופה של ג'ורדן? לא? 18.בן כמה היית שהיית קטן/ה? XD 19.תינוק שנולד-מה צבע השיניים שלו? אין לו נו באמאשלכם 20.את/ה קם/ה יום אחד בבוקר ומגלה שיש לך דינוזאור קטן בחדר,מה תעשי/ה? אחזור לישון 21.מאמין/ה בעבמי"ם? לא 22.תשלים/י:"איך שיר נולד?" כמו תינוק 23.סופרמן ובטמאן באים אליך וכל אחד מהם מציע לך לעלות לו על הגב ולעוף איתו.במי תבחר/י? סופרמן דה. 24.אם העולם היה נברא ב 8 ימים,מה היה נברא ביום השמיני לדעתך?
25.איבר הגוף שלך היפה ביותר בעיניך: חח שיער [בראש
] 26.וההכי פחות יפה? הגוף בכללי 27.האם אחד מבני/בנות הזוג שלך בגד/ה בך אי פעם? המ לא 28.אילו אוספים יש לך בבית,אם בכלל? 29.מתי בפעם האחרונה אכלת מלוואח,אם בכלל? לאזוכרת 30.מתי בפעם האחרונה נישקת מזוזה,אם בכלל? XD אף פעם נראלי 31.האם ראית את הסידרה "רמת אביב ג'" כשהיו משדרים את זה פעם? יצא לי כמה וכמה פעמים 32.אם כן,מי היתה הדמות האהובה עליך בסדרה? לאזוכרת 33.סיפור אגדה אהוב: 34.תוכנית רדיו אהובה: 35.שתייה אלכוהולית אהובה: הממ בירה? 36.מה היא לדעתך ההמצאה הגדולה ביותר שהאדם המציא? שאלון מעצבן 37.האם אוויר וחמצן זה אותו הדבר? 38.שוקולד ממרח-"שחר" או "ניוטלה"? נוטלה דה 39.למה אני כ"כ אוהב שאלונים? אני לא 40.האם את/ה באמת אוהב/ת שאלונים? לא,אבל משעמם 41.מה היא תקופת הדיכאון הכי ארוכה שהיתה לך,אם בכלל היתה? לא זוכרת,היתה 42.את/ה אדם שמח בדר"כ? כה 43.מציעים לך תמורת מיליון דולר לעלות על ספינת פיראטים(מתקן לונה-פארק)שעולה לגובה של 30 מטר ועושה סיבוב שלם של 360 מעלות.האם תלך/י על זה? דה? 44.את/ה הולך/ת לך לתומך ובאמצע הרחוב עובר ליידך מישהו שאינך מכיר/ה כלל ואומר לך שלום.איך תגיב/י?אחייך ואגיד בחזרה, זה קרה הרבה 45.מבטיחים לך ממקור מוסמך שתהיי/ה מאושר כל חייך אם תקפץ/י כל הדרך מהבית לבית ספר ברגל אחת.האם תיישם/י את ההצעה הזו? חחח סביר להניחשלא 46.תדליק/י לרגע את הרדיו באופן אקראי.מה המילה הראשונה ששמעת? משכנתא XD 47.יודע/ת לעשות בלונים עם המסטיק? כה 48.יודע/ת לשרוק?כה 49.מה הוא הכישרון הבולט ביותר שלך לדעתך? כתיבה 50.אורז או קוסקוס? אורז 51.ג'בלייה חגגה לפני חודשיים יומולדת 20.האם היית בחגיגה? לא 52.כמה פעמים ספרת עד 10 בשנה האחרונה? לאיודעת 53.האם היית צופה בסדרה "השיר שלנו"? כה! כ"כ
54.אם כן,היית צופה קבוע או רק מידי פעם? קבוע 55.את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול קינוח אחרי ארוחת צהריים או לא? לא 56.האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי? לא 57.אם כן,רוצה לשתף אותנו קצת במה היתה הבעיה? 58.אם היה מתברר לך איכשהו שאחד ועוד אחד זה בעצם ארבע,ושכל המטמתיקה שגוייה,מה היית עושה עם זה? כלום 59.מי יפה יותר-סיגל שחמון או יעל בר זוהר? יעל 60.האם יש דבר שבו את/ה יכול/ה לשבור שיא גינס לדעתך?אם כן,מה זה? - 61.שלמות-היכן היא קיימת?רק במציאות,רק בפנטזיה,גם וגם,או שלא שם ולא שם? 62.לאיזה בעל חיים היית מדמה את עצמך ולמה? 63.בורקס גבינה או בורקס תפוח אדמה? תפו"א, אם בכלל 64.מרוצה מעצמך בסכ"ה? כה 65.נהנת בשאלון? לא ממש

Broken Wings1

New member
רק כי משעמם ../images/Emo9.gif

1.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה? הרבה, לא ספרתי. 2.מה הגובה שלך? 1.55 + - 3.האם יש לך שם נוסף? חחח, כן. 4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך? אם כן,אז באיזו כיתה? אהמ, לא נראה לי. 5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות? לא שידוע לי. 6.כמה את/ה שוקל/ת? מרוצה מהמשקל שלך? ממ לא בדיוק יודעת, אבל אני בסדר איתו :) 7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור? חח עד כה, כן. 8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ? ממ בד"כ.. שיר ששמעתי הרבה באותו יום. זה תלוי. 9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד? כה. 10.האם התעלפת פעם? אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך? כמעט, במקלחת. קריפי. 11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך? חח לא שאלתי אותם. 12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון? :X 13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)? קולדפליי. 14.פסיכולוגיה או פילוסופיה? [: 15.ברדלס או אריה? אריה. 16.האם ראית אי פעם משחק כדורגל של אייאקס משנת 95? חח לא. 17.האם ראית אי פעם משחק כדורסל של שיקאגו בולס בתקופה של ג'ורדן? יכול להיות. 18.בן כמה היית שהיית קטן/ה? נמ. 19.תינוק שנולד-מה צבע השיניים שלו? אין לו שיניים? :) 20.את/ה קם/ה יום אחד בבוקר ומגלה שיש לך דינוזאור קטן בחדר,מה תעשי/ה? חח אחבק אותו :) 21.מאמין/ה בעבמי"ם? אה. 22.תשלים/י:"איך שיר נולד?" כמו תינוק.. 23.סופרמן ובאטמן באים אליך וכל אחד מהם מציע לך לעלות לו על הגב ולעוף איתו.במי תבחר/י? באטמן, זה יותר קשוח :) 24.אם העולם היה נברא ב 8 ימים,מה היה נברא ביום השמיני לדעתך? מוזיקה? 25.איבר הגוף שלך היפה ביותר בעיניך: אה. לא יודעת. 26.וההכי פחות יפה? שיער. 27.האם אחד מבני/בנות הזוג שלך בגד/ה בך אי פעם? בגידה באמון? בערך. בגידה עם מישהו אחר? לא שידוע לי. 28.אילו אוספים יש לך בבית,אם בכלל? חח. 29.מתי בפעם האחרונה אכלת מלוואח,אם בכלל? חח אני חיה על זה:) 30.מתי בפעם האחרונה נישקת מזוזה,אם בכלל? לא זוכרת. 31.האם ראית את הסידרה "רמת אביב ג'" כשהיו משדרים את זה פעם? חחחחח כן. 32.אם כן,מי היתה הדמות האהובה עליך בסדרה? לא זוכרת בדיוק.. וואי. 33.סיפור אגדה אהוב: לא זוכרת.. 34.תוכנית רדיו אהובה: 35.שתייה אלכוהולית אהובה: 36.מה היא לדעתך ההמצאה הגדולה ביותר שהאדם המציא? 37.האם אוויר וחמצן זה אותו הדבר? 38.שוקולד ממרח-"שחר" או "ניוטלה"? שחר. D: 39.למה אני כ"כ אוהב שאלונים? אה. 40.האם את/ה באמת אוהב/ת שאלונים? ממ לא כלכך. רק כי משעמם. 41.מה היא תקופת הדיכאון הכי ארוכה שהיתה לך,אם בכלל היתה? אבוי. 42.את/ה אדם שמח בדר"כ? :) 43.מציעים לך תמורת מיליון דולר לעלות על ספינת פיראטים(מתקן לונה-פארק)שעולה לגובה של 30 מטר ועושה סיבוב שלם של 360 מעלות.האם תלך/י על זה? גם ללא תשלום. 44.את/ה הולך/ת לך לתומך ובאמצע הרחוב עובר ליידך מישהו שאינך מכיר/ה כלל ואומר לך שלום.איך תגיב/י? אני בדרך הצד שאומר. :) 45.מבטיחים לך ממקור מוסמך שתהיי/ה מאושר כל חייך אם תקפץ/י כל הדרך מהבית לבית ספר ברגל אחת.האם תיישם/י את ההצעה הזו? לא. 46.תדליק/י לרגע את הרדיו באופן אקראי.מה המילה הראשונה ששמעת? אין לי כוח O: 47.יודע/ת לעשות בלונים עם המסטיק? כה. 48.יודע/ת לשרוק? נמנמ כה. 49.מה הוא הכישרון הבולט ביותר שלך לדעתך? שתיקות. 50.אורז או קוסקוס? אורז. 51.ג'בלייה חגגה לפני חודשיים יומולדת 20.האם היית בחגיגה? נופ. 52.כמה פעמים ספרת עד 10 בשנה האחרונה? איי דונט נואו. 53.האם היית צופה בסדרה "השיר שלנו"? נופ. 54.אם כן,היית צופה קבוע או רק מידי פעם? 55.את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול קינוח אחרי ארוחת צהריים או לא? ממ לא. בקושי צהריים.. 56.האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי? לא. 57.אם כן,רוצה לשתף אותנו קצת במה היתה הבעיה? 58.אם היה מתברר לך איכשהו שאחד ועוד אחד זה בעצם ארבע,ושכל המטמתיקה שגוייה,מה היית עושה עם זה? הו. 59.מי יפה יותר-סיגל שחמון או יעל בר זוהר? 60.האם יש דבר שבו את/ה יכול/ה לשבור שיא גינס לדעתך?אם כן,מה זה? 61.שלמות-היכן היא קיימת?רק במציאות,רק בפנטזיה,גם וגם,או שלא שם ולא שם? 62.לאיזה בעל חיים היית מדמה את עצמך ולמה? 63.בורקס גבינה או בורקס תפוח אדמה? תפוח אדמה. 64.מרוצה מעצמך בסכ"ה? אפשר לומר.. 65.נהנת בשאלון? חח בסדר.

lol lypop

New member
אז

1.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה? אממ לא נראה לי שבכיתי.. 2.מה הגובה שלך? למה למה? 162 3.האם יש לך שם נוסף? זורבבלה
4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך?אם כן,אז באיזו כיתה? לא 5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות? לא נראה לי 6.כמה את/ה שוקל/ת?מרוצה מהמשקל שלך?48, כן הוא בסדר 7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור? כן 8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ? yellow 9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד?דההה 10.האם התעלפת פעם?אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך? לא 11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך? מאוד
12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון? אהם כן 13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)? קולדפלייייי 14.פסיכולוגיה או פילוסופיה? מה שמתחיל בפ' 15.ברדלס או אריה? מה זה ברדלס שוב? 16.האם ראית אי פעם משחק כדורגל של אייאקס משנת 95? לא 17.האם ראית אי פעם משחק כדורסל של שיקאגו בולס בתקופה של ג'ורדן? לא 18.בן כמה היית שהיית קטן/ה? אוי איזה שאלה חכמה 19.תינוק שנולד-מה צבע השיניים שלו? יחרוק זרחני 20.את/ה קם/ה יום אחד בבוקר ומגלה שיש לך דינוזאור קטן בחדר,מה תעשי/ה? אדאג שאף אחד לא דורך עליו 21.מאמין/ה בעבמי"ם? משהו כזה 22.תשלים/י:"איך שיר נולד?" כמו תינוק 23.סופרמן ובטמאן באים אליך וכל אחד מהם מציע לך לעלות לו על הגב ולעוף איתו.במי תבחר/י? סופרמן...סקסי
24.אם העולם היה נברא ב 8 ימים,מה היה נברא ביום השמיני לדעתך? יעכ נחיע 25.איבר הגוף שלך היפה ביותר בעיניך: גבות
26.וההכי פחות יפה? בהונות 27.האם אחד מבני/בנות הזוג שלך בגד/ה בך אי פעם? אני מאוד מקווה שלא 28.אילו אוספים יש לך בבית,אם בכלל? מיניאטורות, של אבא 29.מתי בפעם האחרונה אכלת מלוואח,אם בכלל? אממ לא אכלתי, אבל בארץ כן אכלתי
30.מתי בפעם האחרונה נישקת מזוזה,אם בכלל? לפני שעה, כשנכנסתי לחדר 31.האם ראית את הסידרה "רמת אביב ג'" כשהיו משדרים את זה פעם? לא הייתי בארץ 32.אם כן,מי היתה הדמות האהובה עליך בסדרה? לא הייתי בארץ מה לא ברור! 33.סיפור אגדה אהוב: שרק נחשב
? 34.תוכנית רדיו אהובה:the ocean פה וגלגל"ץ בארץ 35.שתייה אלכוהולית אהובה: ממ לחא יודעת איך קוראים לזה, זה מין משהו עם שמנת וליקר <טעים> 36.מה היא לדעתך ההמצאה הגדולה ביותר שהאדם המציא? מחשב 37.האם אוויר וחמצן זה אותו הדבר? לא, אוויר מורכב מהרבה גזים שונים וחמצן זה סוג גז מסוים 38.שוקולד ממרח-"שחר" או "ניוטלה"? נוטלה 39.למה אני כ"כ אוהב שאלונים? כי זה כיף.. 40.האם את/ה באמת אוהב/ת שאלונים? אהא 41.מה היא תקופת הדיכאון הכי ארוכה שהיתה לך,אם בכלל היתה? אממ לא הייתה 42.את/ה אדם שמח בדר"כ? מאוד
43.מציעים לך תמורת מיליון דולר לעלות על ספינת פיראטים(מתקן לונה-פארק)שעולה לגובה של 30 מטר ועושה סיבוב שלם של 360 מעלות.האם תלך/י על זה? בשביל מיליון דולר כן, מקסימום אני אעצום עינים 44.את/ה הולך/ת לך לתומך ובאמצע הרחוב עובר ליידך מישהו שאינך מכיר/ה כלל ואומר לך שלום.איך תגיב/י? אגיד שלום בחזרה.. 45.מבטיחים לך ממקור מוסמך שתהיי/ה מאושר כל חייך אם תקפץ/י כל הדרך מהבית לבית ספר ברגל אחת.האם תיישם/י את ההצעה הזו? כולל אוטובוס? כן 46.תדליק/י לרגע את הרדיו באופן אקראי.מה המילה הראשונה ששמעת? אוף נו.. 47.יודע/ת לעשות בלונים עם המסטיק? כן 48.יודע/ת לשרוק? כן 49.מה הוא הכישרון הבולט ביותר שלך לדעתך? מתמטיקה 50.אורז או קוסקוס? קוסקוס!! 51.ג'בלייה חגגה לפני חודשיים יומולדת 20.האם היית בחגיגה? מי? 52.כמה פעמים ספרת עד 10 בשנה האחרונה? הרבה....... 53.האם היית צופה בסדרה "השיר שלנו"? מה? 54.אם כן,היית צופה קבוע או רק מידי פעם? על מה אנחנו מדברים? 55.את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול קינוח אחרי ארוחת צהריים או לא? אהא 56.האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי? לא 57.אם כן,רוצה לשתף אותנו קצת במה היתה הבעיה? אין לי בעיות! 58.אם היה מתברר לך איכשהו שאחד ועוד אחד זה בעצם ארבע,ושכל המטמתיקה שגוייה,מה היית עושה עם זה? מוכיחה את זה ומקבלת פרס נובל על העובדה שגיליתי משהו כל כך חשוב 59.מי יפה יותר-סיגל שחמון או יעל בר זוהר? אממ, יעל, כי אני לא מכירה את סיגל 60.האם יש דבר שבו את/ה יכול/ה לשבור שיא גינס לדעתך?אם כן,מה זה? אממ הבן אדם שהכל הכי הרבה שוקולד 61.שלמות-היכן היא קיימת?רק במציאות,רק בפנטזיה,גם וגם,או שלא שם ולא שם? הנה שלמות כותבת לכם
62.לאיזה בעל חיים היית מדמה את עצמך ולמה? ללביאה כי אני יפה חזקה ויודעת טוב מתמטיקה
63.בורקס גבינה או בורקס תפוח אדמה? מממ גבינה
בורקס 64.מרוצה מעצמך בסכ"ה? מאוד
65.נהנת בשאלון? אהא
שבת שלום ואחלה יום

השאלון הראשון שלי כאן! תקראו!!!!../images/Emo9.gif

השאלון הראשון שלי בפורום אני מקווה שתהנו ממנו.... אגב אשמח אם כל מי שקרא אותו יגיב ויעשה
ואם בא לו\לה תגיבו גם לדברים שאהבתם\הצחיקו אתכם\הזדהתם איתם\התחברתם אליהם\וכו.... בגלל שזה האייקון האהוב על בר....
1.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה?
אני חושב שפעמיים(גם לבנים מותר
) 2.מה הגובה שלך?
1.82 3.האם יש לך שם נוסף?
לא נראה לי.... 4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך?אם כן,אז באיזו כיתה?
אין מצב... 5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות?
אם כמעט להידרס ע"י כל מיני כלי תחבורה אז כן....אבל בתכלס לא...(אה הייתי פעם 500 מטרים מפיגוע שנהרגו בו 2 בני אדם) 6.כמה את/ה שוקל/ת?מרוצה מהמשקל שלך?
85, אני ממש לא חושב שמשקל זה מה שעושה את הבן אדם ולכן לא איכפת לי כמה אני שוקל ואם אני מרזה או אני משמין... 7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור?
כן 8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ?
שאלה קשה כי זה בא בתקופות...קולדפליי כמובן ובישראלים ברי סחרוף,אביב גפן והיהודים בדרך כלל... 9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד?
לא בדיוק אבל בעקיפין כן... 10.האם התעלפת פעם?אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך?
חחחח אירוע הזוי לחלוטין...חברים שלי באו אלי אחרי שהם למדו איך לעלף(אי שם בתקופת התיכון העליזה) הם עילפו אחד את השני ואז כשראיתי שזה בסדר אז הם עילפו אותי וזה היה פשוט הזוי לגמרי...הרגשתי כאילו עברו 10 שעות כשבתכלס עברה שנייה וחצי....זה פשוט דבר מדהים והזוי...אבל גם מסוכן! 11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך?
אני לא שחצן אבל כן בהחלט! 12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון?
זאת שאלה גסה אבל אענה בכנות.....כן
13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)?
זאת שאלה קצת מוזרה כי אלו 2 סיגנונות שונים ושפות שונות...מת על משינה ועל קולדפליי ואין לי פייבוריט.... 14.פסיכולוגיה או פילוסופיה?
2 הנושאים מאוד מעניינים אבל פילוסופיה הרבה יותר! 15.ברדלס או אריה?
ברדלס! גם כי השם יותר יפה וגם החיה עצמה פשוט מגניבה! (אני אוהב מהירות והיא החיה המהירה ביותר בעולם) 16.האם ראית אי פעם משחק כדורגל של אייאקס משנת 95?
אני חושב שראיתי תקציר של הגמר... 17.האם ראית אי פעם משחק כדורסל של שיקאגו בולס בתקופה של ג'ורדן?
גם כאן אני חושב שראיתי תקציר...אגב אני אוהד שיקאגו ויש לי חולצות שלהם! 18.בן כמה היית שהיית קטן/ה?
לא משנה כמה פעמים אקרא את השאלה הזאת לא אבין אותה....אבל בואו נזרום...שהייתי קטן הייתי בערך בן 4(שיהייה...) 19.תינוק שנולד-מה צבע השיניים שלו?
לא אפול בפח! לתינוק אין שיניים הן גודלות לו מאוחר יותר! הא! 20.את/ה קם/ה יום אחד בבוקר ומגלה שיש לך דינוזאור קטן בחדר,מה תעשי/ה?
האמת שכל בוקר שאני קם יש לי כמה דינוזאורים קטנים בחדר כי יש לי בובות של דינוזרואים קטנים...אבל אם אני אראה אחד אמיתי..אמממ אני אגדל אותו כחיית המחמד שלי...בגלל שאבא אח ואחות אלרגים לפרווה אז יהיה בסדר...לדינוזאור אין פרווה... 21.מאמין/ה בעבמי"ם?
פעם האמנתי היום כבר פחות.... 22.תשלים/י:"איך שיר נולד?"
אבא "לחן" ואמא "מילים" עושים אהבה וככה שיר נולד.... 23.סופרמן ובטמאן באים אליך וכל אחד מהם מציע לך לעלות לו על הגב ולעוף איתו.במי תבחר/י?
סופרמן...באטמן קצת מפחיד אותי... 24.אם העולם היה נברא ב 8 ימים,מה היה נברא ביום השמיני לדעתך?
מקדונלדס
25.איבר הגוף שלך היפה ביותר בעיניך:
האף
26.וההכי פחות יפה?
היד השמאלית(צלקת מגניבה אחרי ששברתי את היד) 27.האם אחד מבני/בנות הזוג שלך בגד/ה בך אי פעם?
לא 28.אילו אוספים יש לך בבית,אם בכלל?
קופסאות גפרופרים(מעל ל1000) טבעות כחולות של החלב, עיגולים לבנים של פקקי שתייה, מטבעות זרים, פקקים של קולה(בכל זאת ניצנים....) 29.מתי בפעם האחרונה אכלת מלוואח,אם בכלל?
לפני שבוע וחצי... 30.מתי בפעם האחרונה נישקת מזוזה,אם בכלל?
וואו כמה שנים טובות.. 31.האם ראית את הסידרה "רמת אביב ג'" כשהיו משדרים את זה פעם?
לצערי הייתי מכור...טוב יש לי סיבות מקלות הייתי בן 12! 32.אם כן,מי היתה הדמות האהובה עליך בסדרה?
היו כמה אבל כמובן יעל בר זהר, נעה תשבי, האח של עידית לינוביץ'(אני חושב שקראו לו גיא) גלית גוטמן היפהפיה(עברו 10 שנים והיא נראת אותו דבר!) וכמובן יונתן צ'רצ'י(המעצב ההומו) טוב בגלל שאין מספיק מקום ממשיך בהודעה הבאה....

המשך השאלון הראשון שלי! תקראו!! ../images/Emo9.gif

יאללה המשכתי כאן מי שקורא את זה שיעשה
ויוסיף תגובה עם בא לו(כמו שכתבתי בעמוד הראשון....) ברוש האייקון הזה הוא לכבודך
33.סיפור אגדה אהוב:
האמת אני לא כל כך מתחבר לסיפורי אגדות(בן מה לעשות..) אבל נורא אהבתי את עליסה בארץ הפלאות פשוט סיפור הזוי!! 34.תוכנית רדיו אהובה:
אני שומע כמעט רק גלגלץ אבל בואו נגיד שעסק שחור...למרות שהמצעד תמיד היה בליבי.... 35.שתייה אלכוהולית אהובה:
מוזר שאתם לוקחים מאליו שכולם שותים אלכוהול...לא שותה ולא אשתה לעולם! שונא אלכוהול! 36.מה היא לדעתך ההמצאה הגדולה ביותר שהאדם המציא?
נורא נורא קשה אבל אני לא רואה את חיי ללא הטלפון(לא פלאפון! טלפון!!) 37.האם אוויר וחמצן זה אותו הדבר?
כמו שעברי לידר אומר "זה לא אותו דבר" אני לא אתחיל עכשיו להסביר את זה מדעית אבל רק אגיד שהחמצן הוא חלק מהאוויר אבל לא האוויר עצמו.... 38.שוקולד ממרח-"שחר" או "ניוטלה"?
אני ממש לא איש של ממרחי שוקולד אבל נוטלה הרבה יותר טעים... 39.למה אני כ"כ אוהב שאלונים?
את זה תשאל את עצמך לא אותי...ואם שאלת אותי אז כי זה דבר נחמד וכיפי! 40.האם את/ה באמת אוהב/ת שאלונים?
באמת ובתמים כן... 41.מה היא תקופת הדיכאון הכי ארוכה שהיתה לך,אם בכלל היתה?
אני ממש ממש לא איש דיכאוני אז אני מניח שכמה שעות זה הדיכאון הכי גדול שפקד אותי אי פעם... 42.את/ה אדם שמח בדר"כ?
בהקשר לשאלה הקודמת...כן! מאוד! אני אחד האנשים היותר שמחים ביקום! נדיר לא לראות אותי עם חיוך על הפנים! החיים מחייכים אלי ואני מחייך בחזרה! אני כל כך שמח! אני פשוט שמח! אין לי מילים לתאר את האושר הזה!!!
43.מציעים לך תמורת מיליון דולר לעלות על ספינת פיראטים(מתקן לונה-פארק)שעולה לגובה של 30 מטר ועושה סיבוב שלם של 360 מעלות.האם תלך/י על זה?
אני אלך על זה גם בלי שישלמו לי אבל על אחת כמה וכמה עם ישלמו לי מיליון דולר.... 44.את/ה הולך/ת לך לתומך ובאמצע הרחוב עובר ליידך מישהו שאינך מכיר/ה כלל ואומר לך שלום.איך תגיב/י?
קודם כל אגיד לו\לה שלום בחזרה...ובדרך כלל אני מתחיל לפתח שיחה קלילה כי אם אמרו לי שלום כנראה יש סיבה מאחורי זה...אגב בניצנים השנה זה קרה לי כמה פעמים! זה היה ממש מגניב! 45.מבטיחים לך ממקור מוסמך שתהיי/ה מאושר כל חייך אם תקפץ/י כל הדרך מהבית לבית ספר ברגל אחת.האם תיישם/י את ההצעה הזו?
האמת שאני בטוח שאהיה מאושר כל חיי ולכן לא אצטרך...אבל במקרה שלי בשמחה בין הבית שלי לבית ספר מפרידים 150 מטרים אז יאללה מה איכפת לי
46.תדליק/י לרגע את הרדיו באופן אקראי.מה המילה הראשונה ששמעת?
חחחחחחחחחחח "פלסטינים" בדיוק נפלתי על החדשות.....קטע הזוי... 47.יודע/ת לעשות בלונים עם המסטיק?
ברוררררררר 48.יודע/ת לשרוק?
כן אבל בלי אצבעות...עם אצבעות פשוט לא הולך לי
49.מה הוא הכישרון הבולט ביותר שלך לדעתך?
50.אורז או קוסקוס?
אורזזזזזז קוסקוס המאכל הכי מיותר שיש! 51.ג'בלייה חגגה לפני חודשיים יומולדת 20.האם היית בחגיגה?
אין לי מושג מי זאת ג'בלייה אבל אני חגגתי בדיוק לפני שבוע 20 והיה פנאן! 52.כמה פעמים ספרת עד 10 בשנה האחרונה?
אין לי מושג רגע אני אספור...אמממ 1...2....3...4....5...6....7...8....9..10! ספרתי 10 פעמים עד עשר! רגע אבל עכשיו ספרתי שוב עד עשר! חחחחח אז 11! (תודו שזה היה מקורי ומשעשע...) 53.האם היית צופה בסדרה "השיר שלנו"?
לא לא לא לא לא לא לא ושב פעם לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 54.אם כן,היית צופה קבוע או רק מידי פעם?
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 55.את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול קינוח אחרי ארוחת צהריים או לא?
לפעמים כשיוצא... 56.האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי?
בוודאי! בדור הנוכחי יותר מתאים לשאול מי לא היה.... 57.אם כן,רוצה לשתף אותנו קצת במה היתה הבעיה?
וואו זה נורא מסובך..מי שרוצה שישאל אותי אישית ואני אסביר לו.... 58.אם היה מתברר לך איכשהו שאחד ועוד אחד זה בעצם ארבע,ושכל המטמתיקה שגוייה,מה היית עושה עם זה?
הייתי אומר במבטא אנגלי טיפוסי "OH WELL" וממשיך הלאה בחיי.... 59.מי יפה יותר-סיגל שחמון או יעל בר זוהר?
זה נורא קשה כי תמיד נורא אהבתי את היופי של סיגל שחמון....אבל יעל בר זהר באמת משהו מיוחד.. 60.האם יש דבר שבו את/ה יכול/ה לשבור שיא גינס לדעתך?אם כן,מה זה?
האמת שיש הרבה דברים שאני חושב שאני יכול....זה קשה לחשוב על כולם אבל אני חושב שהארנק שלי הוא שיא גינס בעצמו...הוא בגודל של אגרוף ויש בו בערך 200 פריטים שונים.... 61.שלמות-היכן היא קיימת?רק במציאות,רק בפנטזיה,גם וגם,או שלא שם ולא שם?
אין דבר כזה שלמות בכל טוב יש גם רע וההפך....בפנטזיה כמובן שכן...הכל אפשרי בפנטזיה..... 62.לאיזה בעל חיים היית מדמה את עצמך ולמה?
חסידה...אני נודד ממקום למקום כל הזמן...ועם זאת אני נורא עדין ואצילי כזה... 63.בורקס גבינה או בורקס תפוח אדמה?
בורקס גבינה שולטטטטטטטט שונא בורקס תפוח אדמה למרות שאני חולה על תפוחי אדמה... 64.מרוצה מעצמך בסכ"ה?
מאוד מאוד! בלי להשתחצן שוב אני חושב שאני אדם מאוד חיובי ומאוד נחמד ואנשים מאוד אוהבים את חברתי...אני מועיל ולמרות כל רוח השטות שבי אני אדם גם מאוד רציני כשצריך ויש לי ראש על הכתפיים....אני מאוד מרוצה מעצמי אני לא פרפקטציוניסט אני יודע שתמיד אפשר יותר טוב אבל אני צנוע ולא מחפש קירבה לשלמות...מרוצה מאוד! ישר כוח לי
65.נהנת בשאלון?
האמת שממש נהנתי אני בדרך כלל לא נהנה עד כדי כך מהשאלונים אבל זה היה די מיוחד וגם נורא אהבתי את הגיוון בו והעבירה מנושא לנושא זה מאוד עזר לי להתחבר אליו...לא מת על שאלונים שעוסקים כל הזמן באותו דבר ואותן שאלות... תודה על השאלון ושבוע נפלא לכולם! רן...

אני לא מאמין ששכחתי את הכישרון שלי!

דווקא את השאלה הזאת ראיתי לפני כל השאלון במקרה וחיכיתי לה כל כך! ואיכשהו דילגתי מעליה אין לי מושג!!! אז נענה עליה עכשיו.... 49.מה הוא הכישרון הבולט ביותר שלך לדעתך?
אז האמת שאני אדם די כשרוני(שוב בלי להשתחצן) והכישרון הכי בולט אצלי הוא כישרון ההצחקה! אני פשוט אדם מצחיק מאוד שמצחיק כל סוג אוכלוסיה שהו! זה נשמע מאוד רברבני אבל זה פשוט ככה! אגב סוג כישרון שיש לי אבל פחות בולט....שירה

MarishA M

New member
חח כבר עבר הרבה מיום שישי..

אאבל שאני אוותר על שאלון?! 1.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה?אוו וואה!! אני לא סופרת.. 2.מה הגובה שלך?156 משו כזה 3.האם יש לך שם נוסף?ממ לא בתוך התעודת זהות..אבל מרישה זה השם הנוסף שלי.. 4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך?אם כן,אז באיזו כיתה?חח לא.. 5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות?אממ נמון פעמים כמעט דרסו אותי..כאילו ממש קרוב לדריסה..זה קורה לי פעם בשבוע לפחות..ופעם אחת הייתה לנו תאונה עם האוטו.. 6.כמה את/ה שוקל/ת?מרוצה מהמשקל שלך?50..אני צריכה לרדת 2 קילו..אממ המשקל לא מפריע לי אני רק צריכה קצת כושר. 7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור?צמתי עד לפני שנה.. 8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ?קולדפליי.. 9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד?כה 10.האם התעלפת פעם?אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך?יכול להיות שפעם אחת לאיזה 2 שניות..התגלגלנו ביאזה כיתה ח' על מן גיבעה וזה היה מש המון להתגלגל ואני חושבת שהתעלפתי לאיזה 2 שניות..עד היום אני לא ממש בטוחה בזה.. 11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך?ממ אכן אהבו..השנה יש לי חרא של מורים.. 12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון?אממ כה.חח. 13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)?אני נורא אורהת את משינה..אבל קולדפליי..ללא ספק. 14.פסיכולוגיה או פילוסופיה?פסיכולוגיה..אני לומדת את זה..זה מאוד מעניין 15.ברדלס או אריה?ברדלס.. 16.האם ראית אי פעם משחק כדורגל של אייאקס משנת 95?אעע??לא. 17.האם ראית אי פעם משחק כדורסל של שיקאגו בולס בתקופה של ג'ורדן?לא חח 18.בן כמה היית שהיית קטן/ה?מה? אני עדיין קטנה
19.תינוק שנולד-מה צבע השיניים שלו?אין לו שיניים.. 20.את/ה קם/ה יום אחד בבוקר ומגלה שיש לך דינוזאור קטן בחדר,מה תעשי/ה?אני אחשוב שאני חולמת ואז כשאני אקלוט שזה ככה אני חושבת שאני אנסה לעקוף אותו ואלך להעיר את אבא שלי..זה יכול להיות נורא מפחיד. 21.מאמין/ה בעבמי"ם?ממ יכול להיות שיש עוד חיים מעבר לכדור הארץ..יכול להיות. 22.תשלים/י:"איך שיר נולד?"--כמו תינוק!! 23.סופרמן ובטמאן באים אליך וכל אחד מהם מציע לך לעלות לו על הגב ולעוף איתו.במי תבחר/י?בסופרמן!! באטמן איטס סאקס..מזויף..זה לא פייר למה לא היה ספיידרמן?! כי אז הייתי בוחרת בו..
24.אם העולם היה נברא ב 8 ימים,מה היה נברא ביום השמיני לדעתך?המחשב..חה! 25.איבר הגוף שלך היפה ביותר בעיניך:עיניים 26.וההכי פחות יפה?אף/רגליים.. 27.האם אחד מבני/בנות הזוג שלך בגד/ה בך אי פעם?ממ בינתיים לא..לא שידוע לי חחח 28.אילו אוספים יש לך בבית,אם בכלל?ממ..בולים..מחזיקי מפתחות..כסף מח"ול..יש לי עוד המון שטויות כאלה.. 29.מתי בפעם האחרונה אכלת מלוואח,אם בכלל?וואי לפני חודשיים.. 30.מתי בפעם האחרונה נישקת מזוזה,אם בכלל?חח אני חושבת שכשחזרתי מחו"ל..שזה לפני שנתיים בערך.. 31.האם ראית את הסידרה "רמת אביב ג'" כשהיו משדרים את זה פעם?מדיי פעם..לא קבוע.. 32.אם כן,מי היתה הדמות האהובה עליך בסדרה?חח לא זוכתר דמויות...אה אה בעצם היה את ההומו ההוא.. 33.סיפור אגדה אהוב:שלגיה. 34.תוכנית רדיו אהובה:ורדה רזיאל ז'קונט..או שמוליק טייאר..זה פשוט כיף לשמוע בעיות של אחרים..תודו! 35.שתייה אלכוהולית אהובה:ייגרמייסטר |יאמ| 36.מה היא לדעתך ההמצאה הגדולה ביותר שהאדם המציא?אינטרנט 37.האם אוויר וחמצן זה אותו הדבר?לא 38.שוקולד ממרח-"שחר" או "ניוטלה"?נוטלה! 39.למה אני כ"כ אוהב שאלונים?אתה או אני??..אני נורא אוהתב כי אני אוהבת לענות על שאלות סטייל יאיר לפיד..אתה?.יכול להיות שמאותה סיבה :p 40.האם את/ה באמת אוהב/ת שאלונים?באמת באמת! 41.מה היא תקופת הדיכאון הכי ארוכה שהיתה לך,אם בכלל היתה?ממ משו כמו חצי שנה..פחות או יותר.. 42.את/ה אדם שמח בדר"כ?כה..מנסה לפחות. 43.מציעים לך תמורת מיליון דולר לעלות על ספינת פיראטים(מתקן לונה-פארק)שעולה לגובה של 30 מטר ועושה סיבוב שלם של 360 מעלות.האם תלך/י על זה?אעע משלמים לי על זה אפילו?! ברור שאני אלך..זה כיף!! 44.את/ה הולך/ת לך לתומך ובאמצע הרחוב עובר ליידך מישהו שאינך מכיר/ה כלל ואומר לך שלום.איך תגיב/י?אסתכל עליו בתמיה ואשאל אם אני מכירה אותו... 45.מבטיחים לך ממקור מוסמך שתהיי/ה מאושר כל חייך אם תקפץ/י כל הדרך מהבית לבית ספר ברגל אחת.האם תיישם/י את ההצעה הזו?אין דבר כזה אושר תמידי..אז לא. 46.תדליק/י לרגע את הרדיו באופן אקראי.מה המילה הראשונה ששמעת?אוי זה כ"כ מצחיק! "את" זו המילה הראשונה..וההמשך--"ורדה רזיאל ז'קונט בשידור חיי" חח זה הצחיק אותי. 47.יודע/ת לעשות בלונים עם המסטיק?אממ כה.. 48.יודע/ת לשרוק?חח לא ממש 49.מה הוא הכישרון הבולט ביותר שלך לדעתך?יצרתיות..ממ כתיבה. 50.אורז או קוסקוס?קוסקוס 51.ג'בלייה חגגה לפני חודשיים יומולדת 20.האם היית בחגיגה?מי זאת?? 52.כמה פעמים ספרת עד 10 בשנה האחרונה?לא יודעת. 53.האם היית צופה בסדרה "השיר שלנו"?כן 54.אם כן,היית צופה קבוע או רק מידי פעם?קבוע 55.את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול קינוח אחרי ארוחת צהריים או לא?לא 56.האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי?כן חח 57.אם כן,רוצה לשתף אותנו קצת במה היתה הבעיה?בזה שאני ואמא שלי כל הזמן היינו רבות והיא החליטה שהולכים לפסיכולוג..היא חשבה שתיהיה לי התנגדות אז היא התחילה להסביר לי שזה בסדר...אבל לי לא הייתה התנגדות..ת'אמת שזה אפילו ער כי אני אמרתי כל מה שאני חושבת והיא אמרה מה שהיא חושבת והכל בסדר מה אני אגיד לכם..טפו טפו טפו. 58.אם היה מתברר לך איכשהו שאחד ועוד אחד זה בעצם ארבע,ושכל המטמתיקה שגוייה,מה היית עושה עם זה?הייתי שומחת כי אז הייתי יכולה להגיד לרכז שלי במתמטיקה שהוא טיפש..ולהפסיק ללמוד מתמטיקה..כי זה כבר לא יועיל כ"כ בכיתה י"א.. 59.מי יפה יותר-סיגל שחמון או יעל בר זוהר?בר זוהר 60.האם יש דבר שבו את/ה יכול/ה לשבור שיא גינס לדעתך?אם כן,מה זה?אממ לא נראה לי.. 61.שלמות-היכן היא קיימת?רק במציאות,רק בפנטזיה,גם וגם,או שלא שם ולא שם?שלמות..תלוי במה..אם אדם כלשהו מושלם בעיני ולא בעיני מישהו אחר..אז כן יש דבר כזה שלמות אז לטעמי יש מישהו מושלם וזה לא חייב להיות שלמות מלאה..שלמות בשביל כל אדם בפני עצמו יש כזה דבר..שלמות בכללי..לא קיים. 62.לאיזה בעל חיים היית מדמה את עצמך ולמה?פנתר שחור..לא יודעת למה..זו חיה נורא יפה בעיני..הייתי רוצה להיות פנתר שחור..הוא גם נראה לי נחמד..ואני נחמדה(אני יודעת שאני צנועה:p) 63.בורקס גבינה או בורקס תפוח אדמה?גבינה. 64.מרוצה מעצמך בסכ"ה?אממ כה.. 65.נהנת בשאלון?מאווווווד!! יום טוב לכם רבותיי!

למעלה