aviGODFATHER
New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif
1.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה? לא שזכור לי. עכשיו העיניים שלי לחות ממה שראיתי כאן לפני כמה דקות. 2.מה הגובה שלך? לא יודע... (באמת באמת שלא - אבל אני לא גמד או גבוה במיוחד) 3.האם יש לך שם נוסף? לא. 4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך?אם כן,אז באיזו כיתה? ממש לא. 5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות? לא... 6.כמה את/ה שוקל/ת?מרוצה מהמשקל שלך? שוקל טיפה יותר ממה שצריך, אבל אני במגמת ירידה אז זה אחלה... 7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור? כן 8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ? כל פעם זה משהו אחר. 9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד? לא. 10.האם התעלפת פעם?אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך? לא. 11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך? חלק כן, וחלק לא. 12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון? מן הסתם. 13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)? מה השאלה פה
14.פסיכולוגיה או פילוסופיה? פילוסופיה 15.ברדלס או אריה? אריה 16.האם ראית אי פעם משחק כדורגל של אייאקס משנת 95? לוזוכר. 17.האם ראית אי פעם משחק כדורסל של שיקאגו בולס בתקופה של ג'ורדן? לא ממש 18.בן כמה היית שהיית קטן/ה? 5-6 19.תינוק שנולד-מה צבע השיניים שלו? שקוף. 20.את/ה קם/ה יום אחד בבוקר ומגלה שיש לך דינוזאור קטן בחדר,מה תעשי/ה? נותן לעצמי סתירה ומתעורר מהחלום ההזוי והמטופש הזה... 21.מאמין/ה בעבמי"ם? אין לי מושג... 22.תשלים/י:"איך שיר נולד?" טוב, 9 חודשים לפני המחבר והמלחין נכנסים ביחד למיטה... 23.סופרמן ובטמאן באים אליך וכל אחד מהם מציע לך לעלות לו על הגב ולעוף איתו.במי תבחר/י? בטמן לא עף!!! אז סופרמן. 24.אם העולם היה נברא ב 8 ימים,מה היה נברא ביום השמיני לדעתך? מקדונלדס 25.איבר הגוף שלך היפה ביותר בעיניך: עיניים
26.וההכי פחות יפה? הזנב. 27.האם אחד מבני/בנות הזוג שלך בגד/ה בך אי פעם? לא יודע חחח 28.אילו אוספים יש לך בבית,אם בכלל? אוסף MP3 במחשב נחשב
29.מתי בפעם האחרונה אכלת מלוואח,אם בכלל? לפני כמה חודשים. 30.מתי בפעם האחרונה נישקת מזוזה,אם בכלל? בפעם האחרונה שנכנסתי לחדר כלשהו. 31.האם ראית את הסידרה "רמת אביב ג'" כשהיו משדרים את זה פעם? פה ושם. 32.אם כן,מי היתה הדמות האהובה עליך בסדרה? ממש לא זוכר. 33.סיפור אגדה אהוב: עמי ותמי
34.תוכנית רדיו אהובה: דידי לוקאלי 35.שתייה אלכוהולית אהובה: בריזר (אם זה בכלל נחשב אלכוהולי) 36.מה היא לדעתך ההמצאה הגדולה ביותר שהאדם המציא? הקולב. 37.האם אוויר וחמצן זה אותו הדבר? לא 38.שוקולד ממרח-"שחר" או "ניוטלה"? אףאחד 39.למה אני כ"כ אוהב שאלונים? לא יודע, תעשה על זה שאלון. 40.האם את/ה באמת אוהב/ת שאלונים? מחבב+ 41.מה היא תקופת הדיכאון הכי ארוכה שהיתה לך,אם בכלל היתה? לפני שנתיים שהלכתי לבצפר שלא רציתי. (ויצאתי משם אחרי שבועיים אם זה מעניין מישו) 42.את/ה אדם שמח בדר"כ? כן. 43.מציעים לך תמורת מיליון דולר לעלות על ספינת פיראטים(מתקן לונה-פארק)שעולה לגובה של 30 מטר ועושה סיבוב שלם של 360 מעלות.האם תלך/י על זה? כן (אפילו תמורת 200 שקל אני יעשה את זה, אבל אל תספרו למי שנותן מליון) 44.את/ה הולך/ת לך לתומך ובאמצע הרחוב עובר ליידך מישהו שאינך מכיר/ה כלל ואומר לך שלום.איך תגיב/י? אומר לו גם שלום. 45.מבטיחים לך ממקור מוסמך שתהיי/ה מאושר כל חייך אם תקפץ/י כל הדרך מהבית לבית ספר ברגל אחת.האם תיישם/י את ההצעה הזו? למה לא
46.תדליק/י לרגע את הרדיו באופן אקראי.מה המילה הראשונה ששמעת? אין לידי רדיו. 47.יודע/ת לעשות בלונים עם המסטיק? תלוי איזה מסטיק. עם בזוקה כן 48.יודע/ת לשרוק? לא 49.מה הוא הכישרון הבולט ביותר שלך לדעתך? אני קורע מצחוק.רק תשאלו את החברים שלי. וכמובן גם הצניעות הבלתי-פוסקת. 50.אורז או קוסקוס? קוסקוס 51.ג'בלייה חגגה לפני חודשיים יומולדת 20.האם היית בחגיגה? ג'בלייה
52.כמה פעמים ספרת עד 10 בשנה האחרונה? לא ספרתי את מס' הפעמים. 53.האם היית צופה בסדרה "השיר שלנו"? כן 54.אם כן,היית צופה קבוע או רק מידי פעם? קבוע 55.את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול קינוח אחרי ארוחת צהריים או לא? לא 56.האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי? לא 57.אם כן,רוצה לשתף אותנו קצת במה היתה הבעיה? הרצון שלי לשכב עם כבשה 58.אם היה מתברר לך איכשהו שאחד ועוד אחד זה בעצם ארבע,ושכל המטמתיקה שגוייה,מה היית עושה עם זה? דופק מכות לבני גורן 59.מי יפה יותר-סיגל שחמון או יעל בר זוהר? יעל. 60.האם יש דבר שבו את/ה יכול/ה לשבור שיא גינס לדעתך?אם כן,מה זה? לא נראה לי 61.שלמות-היכן היא קיימת?רק במציאות,רק בפנטזיה,גם וגם,או שלא שם ולא שם ? רק בפנטזיות 62.לאיזה בעל חיים היית מדמה את עצמך ולמה? לוידע 63.בורקס גבינה או בורקס תפוח אדמה? גבינה 64.מרוצה מעצמך בסכ"ה? ככה ככה + 65.נהנת בשאלון? מאוד. עשית לי את השבוע.
1.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה? לא שזכור לי. עכשיו העיניים שלי לחות ממה שראיתי כאן לפני כמה דקות. 2.מה הגובה שלך? לא יודע... (באמת באמת שלא - אבל אני לא גמד או גבוה במיוחד) 3.האם יש לך שם נוסף? לא. 4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך?אם כן,אז באיזו כיתה? ממש לא. 5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות? לא... 6.כמה את/ה שוקל/ת?מרוצה מהמשקל שלך? שוקל טיפה יותר ממה שצריך, אבל אני במגמת ירידה אז זה אחלה... 7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור? כן 8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ? כל פעם זה משהו אחר. 9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד? לא. 10.האם התעלפת פעם?אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך? לא. 11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך? חלק כן, וחלק לא. 12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון? מן הסתם. 13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)? מה השאלה פה