סוג של להזמין, אז הם תמיד מחזיקים אצלם במחסנים. נסי בכל מיני מומה [אם הוא עוד עובד] או כל מיני חנויות ברשת... קשה לי להאמין שתמצאי בחנויות תקליטים דיסק מלפני 8 שנים של להקה הרבה פחות מקובלת...
והנה שירי השנה: 1999-Britney Spears - Baby, One More Time 2000-Eminem Feat. Dido - Stan 2001-Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head 2002-Tatu - All The Things She Said 2003-Dido - White Flag 2004-Evanescence - My Immortal 2005-James Blunt - You're Beautiful 2006-Kelly Clarkson - Because Of You יכול להיות שהיה מצעד גם ב-1998, בכל מקרה אין לי אותו. אם תרצה אוכל לתת לך את שירי השנה של רשת ג' בשנים אלו. בעברי כמדומני המצעדים עברו לגלגל"צ רק מתשס"ב, לפני כן הם היו בגלי צה"ל.. תשס"ב - שרית וינו אלעד וחני פירסטנברג - דרכנו תשס"ג - הפרוייקט של עידן רייכל - אם תלך תשס"ד - שי גבסו - יום ועוד יומיים תשס"ה - מירי מסיקה - לשם תשס"ו - הראל סקעת - ואת ובגל"צ ממה שאני זוכר.. תשנ"ז - ירמי קפלן - כבר עכשיו תשנ"ח - אייל גולן - דמעות תשנ"ט - נמרוד לב ואורלי פרל - זה כל הקסם תש"ס - שלומי שבן - אריק תשס"א - טיפקס - יושבים בבית קפה מקווה שעזרתי
רק ב99 היא בגלל שלפני זה המצעד הבינלאומי שודר בגל"צ. אני עדיין זוכרת את זה ש"קרייזי" של בריטני היה במקום ה20 בשבוע האחרון שהמצעד שודר בגל"צ, והוא היה השיר הותיק- אחרי 26 שבועות.. החזקתי לו אצבעות שישאר במצעד כל שבוע, ופתאום הפסיקו את המצעד. זה היה כה מתסכל
מ92-97 הייתי שומע דווקא את המצעדים של רשת ג' שהיו נחשבים באותם שנים ל"רשמיים". אם יש לך מצעדים שנתיים של גל"צ בשנות ה-90 [או לפחות את שירי השנה] אשמח אם תפרסמי אותם.
לפי הדירוג שלי ולא של תחנה כלשהי. מה שכן יש לי את כל המצעדים השנתיים של גלגל"צ מ1999-2006, של רשת ג' מ1990-1997, ושל רדיו ירושלים מ1998-2006. ושל גל"צ משנות ה60 עד 1989.