שירי השנה בדימוס

tkuihehr

New member
באינטרנט

סוג של להזמין, אז הם תמיד מחזיקים אצלם במחסנים. נסי בכל מיני מומה [אם הוא עוד עובד] או כל מיני חנויות ברשת... קשה לי להאמין שתמצאי בחנויות תקליטים דיסק מלפני 8 שנים של להקה הרבה פחות מקובלת...

chen010189

New member
וואו...

הייתי הפוצי מוצי של אמא עם אצבע בפה לא יודעת מזה גלגלצ רק מי זה אלפי

TheRasmus

New member
בגלגל"צ התחילו מצעדים שנתיים רק 99

והנה שירי השנה: 1999-Britney Spears - Baby, One More Time 2000-Eminem Feat. Dido - Stan 2001-Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head 2002-Tatu - All The Things She Said 2003-Dido - White Flag 2004-Evanescence - My Immortal 2005-James Blunt - You're Beautiful 2006-Kelly Clarkson - Because Of You יכול להיות שהיה מצעד גם ב-1998, בכל מקרה אין לי אותו. אם תרצה אוכל לתת לך את שירי השנה של רשת ג' בשנים אלו. בעברי כמדומני המצעדים עברו לגלגל"צ רק מתשס"ב, לפני כן הם היו בגלי צה"ל.. תשס"ב - שרית וינו אלעד וחני פירסטנברג - דרכנו תשס"ג - הפרוייקט של עידן רייכל - אם תלך תשס"ד - שי גבסו - יום ועוד יומיים תשס"ה - מירי מסיקה - לשם תשס"ו - הראל סקעת - ואת ובגל"צ ממה שאני זוכר.. תשנ"ז - ירמי קפלן - כבר עכשיו תשנ"ח - אייל גולן - דמעות תשנ"ט - נמרוד לב ואורלי פרל - זה כל הקסם תש"ס - שלומי שבן - אריק תשס"א - טיפקס - יושבים בבית קפה מקווה שעזרתי

limors2

Active member
הסיבה לזה שמגלגלצ המצעדים התחילו

רק ב99 היא בגלל שלפני זה המצעד הבינלאומי שודר בגל"צ. אני עדיין זוכרת את זה ש"קרייזי" של בריטני היה במקום ה20 בשבוע האחרון שהמצעד שודר בגל"צ, והוא היה השיר הותיק- אחרי 26 שבועות.. החזקתי לו אצבעות שישאר במצעד כל שבוע, ופתאום הפסיקו את המצעד. זה היה כה מתסכל

TheRasmus

New member
היו מצעדים שבועיים בגל"צ ב90s?:-*

ממה שזכור לי היה רק מצעדים שנתיים [אלאניס לקחה ב1996 עם Ironic] אני מחפש את השנתיים שלהם בשנות ה-90 בנרות..

limors2

Active member
היו. בימי חמישי בערב.

הייתי מקליטה בקלטות את הסוף, כי הייתי צריכה ללכת לישון בשביל ביצפר
יש לי עדיין כלמיני דברים מוקלטים מאז..

TheRasmus

New member
מגניב../images/Emo13.gif

מ92-97 הייתי שומע דווקא את המצעדים של רשת ג' שהיו נחשבים באותם שנים ל"רשמיים". אם יש לך מצעדים שנתיים של גל"צ בשנות ה-90 [או לפחות את שירי השנה] אשמח אם תפרסמי אותם.

limors2

Active member
מצעדים שלמים אין לי, גם לא את

השירים. לא שמעתי יותר מידי ברצינות בשנים האלה, רק אם יצא..

tkuihehr

New member
ראסמוס?

אתה בטוח שבפורום מצעדים [314] לא היה מעולם שרשור כזה? מוזר לי שאתה לא יודע...

TheRasmus

New member
היה ../images/Emo13.gif

ומה שאמרתי זה בדיוק התשובה שענו לי בשרשור הזה.

tkuihehr

New member
ממש זכרתי שהיה

ושאתה העברת אותו
מסתבר שלא זכרתי טוב... החיפוש של תפוז לא עובד לך משהו?

TheRasmus

New member
אלו היו מצעדים אישיים

לפי הדירוג שלי ולא של תחנה כלשהי. מה שכן יש לי את כל המצעדים השנתיים של גלגל"צ מ1999-2006, של רשת ג' מ1990-1997, ושל רדיו ירושלים מ1998-2006. ושל גל"צ משנות ה60 עד 1989.

clevelandrocks

New member
אני זוכר שב97 torn של נטלי

אימברוליה לקח. אני לא זוכר אם זה היה כבר בגלגל"צ או עדיין בגל"צ.

למעלה