שירשור שאלות לאירוח

bananaboy8

New member
הלו ? מישהו בבית ?

כתבתי תשובה של שעה איפה היא? גם ככה מדפיס לאט הלו...

natyh

New member
בהחלט

מפלצת ההודעות בלעה לך הודעה ? אבוד לפעמים בעית תיקשורת חבל .

natyh

New member
מצטער

התעכבתי בהפגנה הצילו את חוף פלמחים הגעתי רק ב 20:30 הביתה וכעת כמו כולם בהמתנה לילד הבננות, אני מקוה שהכל בסדר נראה שהבחור קצת נעלם לנו. על היעדרות מקבלים כמובן עונש והעונש יהיה ללבוש צבע אדום עוד שבוע ....
ילד בננות איפה אתה ?

natyh

New member
בקשר לספר

כבר ענית בגדול מה יש בו אך לצורך הענין בהגדרה למי שלא עבר על השירשור מה הגדרת הספר , מה מטרתו, מיהו קהל היעד ומה הוא נותן לי ?

bananaboy8

New member
כלי עבודה

טוב אז בקשר לספר, אני חושב שהתקציר שנמצא על גב העטיפה די ממצה ולכן אני מצטט: "טרקים וטרמפים בפטגוניה הוא שילוב ייחודי ומצוין של ספר טרקים ומדריך טיולים, שנולד מנסיון ומהתמודדות עם התנאים בשטח. הוסיפו לכך ביקורת נוקבת על תופעת "העדר" הישראלית וסיפורי הרפתקאות מרתקים מתוך יומן המסע של המחבר, ותקבלו ספר מטיילים אולטימטיבי שנותן תיאבון לעוד, ואף עולה ברמתו גבוה מעל לספרי ההדרכה היבשים המקובלים. הספר נכתב בראייה ישראלית ובגובה העיניים של המטיילים, וכבונוס הוא כולל פרק של מושגים בסיסיים ושימושיים בספרדית, וכן מפות וסיפורי דרך מקוריים של עשרה טרקים נהדרים מכל רחבי פטגוניה. ללא ספק זהו ספר חובה לכל מי שמתכוון לטייל בצ'ילה ובארגנטינה, ספר שישדרג את הטיול שלכם ויוביל אתכם למקומות ולחוויות שחשבתם שקיימים רק בספרים..." בקיצור זה כלי עבודה רציני שיצרתי במטרה לנסות ולשנות את תרבות הטיול, ובגדול לנסות ולהוציא את דור העתיד של העם הנבחר מן הבינוניות השולטת בכל...

natyh

New member
וכאן אני חייב לשאול

מה המשמעות בשפת המקום אתה חובב שפות של : ליקאן ראי ליקאן קאבור ווייה ריקה פאנגיפויי קונגיגיו פוטאלפו נהר הראפטינג האימתני פוייוה על כך כבר ענית בשפה האהובה שעליך מפודונגון אך כאן אני חייב הדרן

bananaboy8

New member
מפודונגון

טוב אז כמו שנתי כבר יודע, לא באמת התמחייתי בשפת המפוצ'ה, אבל אנסה לחבר כמה ביטויים ממוחי הקודמ ולתרגם כמיטב יכלתי... לא אנסה לתרגם דברים שבהם איני בטוח, לכן נשארנו עם: ויה ריקה שזה בכלל בקסטייאנו ולא במפודונגון ומשמעו הכפר העשיר. לעומת זאת שמו של ההר במפודונגון הוא "רוקאפייאן", שמשמעותו "הבית של השטן", ואם תסתכלו על ההר בלילה תבינו מאיפה זה בא... (יש לציין שהמילה "פייאן" מתורגמת גם כהר געש, אך ההקשר ברור) "פאנגי" הוא כינוי לפומה, ו"פויי" הוא בעברית צלע הר. כך ש"פאנגיפויי" מכוון אל פומת צלע ההר או משהו כזה. "פוייהווה" = המקום של הדג פוייה (לא אומרים פוייה על אוכל !!) "פוטאלאופו" = נהר גדול (ואכן כשמו כן הוא) ועוד כמה דוגמאות נחמדות: "נהואל הוואפי" = האי של הנמר (סטייל ואדי נימר אצלינו בצפון, אין שם נמרים באמת, ואפילו פומות יש בקושי). "אנטוקו" = שמש-מים. כינויו של הר געש בפארק הלאומי לגונה דל לחה. "מאפוצ'ה" = אנשי אדמה. זה הכל להיום- ניפגש בתכנית הבאה של...

natyh

New member
תרשה לי להוסיף

ליקאן קאבור הר העם הר הגעש המתנשא מעל לגונה ורדה הנמצאת בבוליביה מה שמעביר אותנו אל הנושא שנדבר עליו בפעם הבאה : בוליביה . תודה שחילצת אותי מהשאלה המביכה על וייה ריקה מסתבר שאני אכן באמת עייף .... הוצאת אותי מזה כמו ענק תודה רבה , ניפגש בקרוב .

natyh

New member
בשל השעה

איחור שלי בעשרים דקות טעות בשעה של יותם ככה זה באירוח טראנס אטלנטי ....
אני חייב לזוז . לכן האירוח יעצר עאן ויתחדש בקרוב הרוחתם עוד אירוח אירוח כפול ומכופל עם ילד הבננות שיאלץ ללבוש אדום עוד שבוע וזאת בהנחה שיגיע בזמן לאירוח הבא
על המשך האירוח תבוא הודעה .

למעלה